ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Καταγγελία από την Κατερίνη για παρενόχληση γυναίκας από ΟΛΟΓΥΜΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Κοινοποίηση:
astynomia-eurokinissi-1-1024x682

Συγκλονιστική η επώνυμη καταγγελία γυναίκας από την Κατερίνη, που βίωσε ανήκουστα πράγματα, που έγιναν μπροστά στο παράθυρο του σπιτιού της, στο κλειστό κολυμβητήριο Κατερίνης.

Αργά το βράδυ της 1ης Μαΐου, ακούγοντας κάποιες φωνές έξω από το παράθυρο της, αντίκρισε τέσσερις αλλοδαπούς (όπως τους χαρακτήρισε), όπως τους γέννησε η μάνα τους, ολόγυμνους, οι οποίοι την καλούσαν να πάει έξω με σπαστά ελληνικά, λέγοντάς της «έλα, έλα».
Σε κατάσταση σοκ, η κυρία ξύπνησε τον σύζυγό της αναφέροντάς του το περιστατικό. Οι γυμνοί άνδρες ήταν φανερά τέσσερις ενώ άλλοι, δύο ή τρείς, βρίσκονταν παραπέρα χωρίς να φαίνεται αν φορούσαν ρούχα.

Όταν ο σύζυγός της εμφανίστηκε στο παράθυρο και τον είδαν οι αλλοδαποί, άρχισαν να τρέχουν στα στενά, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, οι αστυνομικοί γύρισαν δύο τετράγωνα και μη βρίσκοντας κανέναν, αναχώρησαν χωρίς περαιτέρω έρευνα.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στις 3:20 τα ξημερώματα και οι κλήσεις προς το 100 είναι καταχωρημένες στο κινητό του θύματος.

Η κόρη της θύματος ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το συμβάν καθώς και ανοικτή επιστολή στον δήμαρχο Κατερίνης.

Έγραψε:

Μήνυμα προς τον κύριο Κουκοδήμο και όλους τους επίτιμους.
Χθες 3:20 τη νύχτα, καθόταν στο σαλόνι της η μητέρα μου (κοντά στο κλειστό κολυμβητήριο Κατερίνης) και άκουγε φωνές από έξω. Καθόταν σε σημείο που φαινόταν απ’ έξω. Σηκώθηκε, στο παράθυρο και είδε έξω από το σπίτι γύρω στα 7 άτομα λαθρομετανάστες ΟΛΟΓΥΜΝΟΥΣ, δεν φορούσαν ούτε παπούτσια, ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΥΜΝΟΊ… να την κοιτάνε, να γελάνε και να τη φωνάζουν “έλα έλα”, σοκαρισμένη σήκωσε τον πατέρα μου και μόλις τον είδαν άρχισαν να τρέχουν. Η αστυνομία έφτασε μέσα σε 2′ και έκαναν δύο κύκλους στη γειτονιά χωρίς να βρουν κανέναν. Οι γονείς μου δεν κοιμήθηκαν μέχρι να ξημερώσει έξω.

Και ρωτάω, εσάς που τους φέρατε εδώ, αν ήταν κάποια κοπέλα έξω εκείνη την ώρα, αν ήταν η μάνα μου έξω από το σπίτι εκείνη την ώρα, τι θα έκαναν κύριοι? ΓΥΜΝΟΊ ΌΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΈΝΝΗΣΕ Η ΜΆΝΑ ΤΟΥΣ……..ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΌΤΑΝ?
Αλλά ναι, ήρθαν με αγνές προθέσεις, το ξέχασα.

Αν δεν τους πετάξετε όλους έξω, θα αρχίσουμε να το κάνουμε εμείς…και όταν απειλείται η σωματική σου ακεραιότητα, όταν απειλείται η οικογένεια και τα παιδιά σου, δεν αστειεύεσαι!
ΕΞΩ ΌΛΟΙ……ΕΞΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

Maria-Kostidou-ΟΡΓΗ-ΣΤΗΝ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΓΙΑ-ΟΜΑΔΑ-ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΌΠΟΥ-ΟΛΟΓΥΜΝΟΙ-ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΑΝ-ΓΥΝΑΙΚΑ-Copy-3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: