ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ: ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ 60 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, 5 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ 2 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mak

Η φωτιά φαίνεται να είναι μέσα σε δάσος ενώ οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής

Φωτιά ξέσπασε στην Πάρνηθα στην περιοχή Κατσιμίδι, με την κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων να είναι μεγάλη, τόσο με επίγειες δυνάμεις όσο και με εναέριες.

Η φωτιά φαίνεται να είναι μέσα σε δάσος.

Συναγερμός για φωτιά στην Πάρνηθα: Στη μάχη με τις φλόγες 60 πυροσβέστες, 5 ελικόπτερα και 2 αεροπλάνα
Πάρνηθα φωτιά
Πάρνηθα φωτιά
Φωτιά Πάρνηθα
Φωτιά Πάρνηθα

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 60 πυροσβέστες με 3 πεζοπόρα τμήματα και 15 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα. Παράλληλα, τις πυροσβεστικές δυνάμεις συνδράμουν εθελοντές, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο το μέτωπο, καθώς στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι.

Δείτε εικόνες:

parnitha-mak2
parnitha-2
parnitha-new
parnitha-1
fotia-p-1
fotia-p-2
fotia-p-3
fotia-p-4
fotia-p-5
fotia-katsimidi

Λόγω της φωτιάς στο Κατσιμίδι στην Πάρνηθα διενεργούνται εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων από την Αστυνομία:

  1. Επαρχιακή οδός Μαλακάσας και Μερκουρίου
  2. Ιπποκράτους και Λ. Τυρταίου
  3. Τατοΐου και Χλόης
  4. Στη γέφυρα Βαρυμπόμπης
Φωτιά μέσα στον δρυμό της Πάρνηθας
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Οποια βάζει φωτιά στα δάση να καταδικάζεται σε ισόβια εφόρου ζωης στη χειρότερη φυλακή και με καταναγκαστικά έργα οςο ζει το κτήνος

  2. Τα εναέρια μέσα πήγανε μετά από τρεις ώρες! Καθαρίστε τα οικόπεδα γιατί αλλιώς θα πάτε φυλακή η θα πληρώσετε πρόστιμα!!! Μας κοροϊδεύουν κανονικά. Δεν θα αφήσουν ούτε κλαδί! Η ατζέντα προχωράει ταχύτατα!!

  3. Ο/Η κάτσε σπίτι, μην κουνήσεις από καρέκλα καναπέ πολυθρόνα λέει:

    Εθνικες εκλογες 2023, δήμος Αχαρνων, ΝΔουλαίοι 35,09% με 13491 νδουλους, αποχή 48% (εγγεγραμμένοι 74012, ψήφισαν 38892)

    καθίστε σπίτια σας μοσχάρια και να τα βλέπετε να καίγονται από αντινατιβιστή κούλι

  4. 41% του δώσανε εκεί οι μάγκες τώρα τι θέλουν στα π@π@ρια μας χαχαχαχα χαχαχαχαχα κούλις για πάντα ρε λέσια ρουφάτε τώρα και τις μπάλες μέσα χαχαχαχαχαχαχα

  5. Δεν υπάρχει χώρα ούτε κράτος πλέον έχουν τελειώσει οριστικά. Αυτό που έγινε στη λεωφόρο Αθηνών με την 17χρονη είναι το καλύτερο δείγμα για τη σαπιλα που υπάρχει στο Μητσοτακησταν.
    Θυμηθείτε τι είχε συμβεί στις φωτιές του 2021 αλλά και στις περσινές, ο τύπος έχει εντολές να κάψει τα πάντα, η τακτική είναι να καίνε και να εκκενώνουν.

  6. Μόνο αν στηθούν ενέδρες και βγουν κρυφά περίπολα , χωρίς πολλές-πολλές ανακοινώσεις θα πιαστούν οι … λαγοί ! Διαφορετικά θα πιάνονται πάντα κάποιοι άσχετοι , απρόσεκτοι κλπ.

  7. Άμα τα κάψουνε όλα και βάλουνε παντού ανεμογεννήτριες, θα έχουμε ρεύμα (κάποιες μέρες και ώρες) αλλά δε θα έχουμε κλίμα και μικροκλίμα συμβατό με τη ζωή. Τώρα εάν περιμένεις μακελειό από το 80% των κατοίκων της χώρας και συνάμα ηλίθιων που έκαναν εμβόλια για να πάνε Μύκονο και στα μπουζούκια, να καταλάβουν τον παπά της κλιματικής αλλαγής της πράσινης ανάπτυξης και το ότι μας καίνε και μας ψεκάζουν, χαράς το κουράγιο σου. Η χώρα θέλει έναν πατριώτη που να αποφασίζει και να διατάσσει διότι όπως έχει αποδείξει αυτή η κωλόφαρα των νεοραγιάδων εδώ και 50 χρόνια, με τη ψήφο της μόνο την πάρτη τους (νομίζουν) ότι κοιτάνε. Συνεπώς η χώρα θέλει κυβέρνηση στρατιωτική και ηγέτη χριστιανό ορθόδοξο που να μην είναι επιρρεπής στη δόξα και τα χρήματα. Είναι πάντως τόσο ηλίθιοι οι γραικύλοι, που δεν έχουν καταλάβει ότι το δικό τους λάκκο σκάβουν με τις επιλογές τους την ώρα της κάλπης.

    1. η 21η απριλιου ειναι δημοκρατια μπροστα στο καθεστως που χρειαζεται να εγκαθιδρυθει

    2. Θα συμφωνούσα σε όλα φίλε μου αλλά δυστυχώς η χώρα δεν θέλει χριστιανό ορθόδοξο(απέδειξαν κι οι εκπρόσωποι της θρησκείας πόσο επιρρεπής στην Δόξα και στα χρήματα ειναι).Θέλει έναν κραταιό.Δηλαδη άνθρωπο δίκαιο απαλλαγμένο από την δόξα και το χρήμα.Κι ας πιστεύει και σε μια πέτρα.

      1. Θα επιμείνω στο χριστιανός ορθόδοξος που δεν είναι επιρρεπής σε χρήμα και δόξα. Όπως Ο Ίδιος Ο Χριστός. Οποιοδήποτε άλλος θα είναι μια από τα ίδια. Ακόμα και σε πέτρα να πιστέψει, εάν αυτή είναι ο θεός του, θα σε προδώσει για την πέτρα. Μόνο ένας Έλληνας ορθόδοξος χριστιανός που έχει φόβο Θεού, δε θα προδώσει το συνάνθρωπό του γιατί ξέρει τι τον περιμένει την ώρα της κρίσεως. Όλοι όσοι κυβέρνησαν και κυβερνάνε στη λεγόμενη μεταπολίτευση είναι οπαδοί της ποδίτσας, του εωσφόρου, του χρήματος και της ανωμαλίας.

  8. Τα κάψε πάλι να βάλει ανεμογεννήτριες ο αλήτης. Kάθε καλοκαίρι τα ίδια. Υπάρχει στατιστικό γράφημα ότι στα 6 χρόνια Μητσοτακιστάν έχει καεί το περισσότερο δάσος από ότι από την αρχή της μεταπολίτευσης!

  9. Μουρε βαρισι κι δαυτου του μπιπ μπιπ ! Θα μεινου στ σταν μι τα ζα ασαλαλαγητα ! Τι να καμου? ! …κλιματκη αλλαη μητε διντρακι μητε χουρταρακ αφσε ου νερωνας!

  10. ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΡΑΓΚΟΖΗΔΕΣ ΚΟΥΛΟΑΤΚΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΩΛΟΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΑΚΙΑ ΑΦΓΑΝΑ ΑΛΒΑΝΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ
    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

  11. Αλλοδαποί διασκεδάζουν βάζοντας φωτιές…δυστυχώς η Ελλάδα από τότε που άνοιξε τα σύνορα έχει τεράστιο πρόβλημα και η κατάσταση θα συνεχίσει έτσι…

  12. Αυτοί εδώ είναι ακόμα, αρκετά πια, μόνον κακό κάνουν. Τίποτα αλλο δέν νοιώθουν τα ζαβά

  13. φαινεται πως τα ζωακια του δασους δεν καθαρισανε τα οικοπεδα τους μα ποιον κοροιδευουν οι αχρηστοι μονο τους ψεκασμενους ψηφοφορους τους

Leave a Response