ΜΕΓΑΡΑ: ΕΥΡΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΟΝ ΒΛΥΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΑΣΚΟΠΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΥΠΟΠΟΛΥΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΛΗΣΤΕΙΑ – ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ!

Κοινοποίηση:
RomaFan

Ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε εξέλιξη στο Βλυχό των Μεγάρων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που πυροβολεί με υποπολυβόλο στον αέρα, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο που ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει συλληφθεί ένας νεαρός γύφτος που φέρεται και αυτός να πυροβολούσε στον αέρα με το ίδιο όπλο ενώ είχαν ανεβάσει τα βίντεο με τους πυροβολισμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετέχουν δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ, της Ασφάλειας που προσπαθούν να εντοπίσουν τα άτομα που φαίνονται στα βίντεο ενώ παράλληλα γίνονται έρευνες και σε άλλα σπίτια μήπως εντοπίσουν ναρκωτικά ή άλλα όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα αυτά πριν από λίγες μέρες είχαν εισβάλει σε σπίτι στην ίδια περιοχή των Μεγάρων και είχαν ληστέψει τον ιδιοκτήτη, αποσπώντας του χρήματα και χρυσαφικά, αλλά και ένα πιστόλι σκοπευτικό για το οποίο είχε σχετική άδεια και το κατείχε νόμιμα.

Θέμα που είχαμε αναδείξει πρώτοι εμείς εδώ και ώρες. Διαβάστε ΕΔΩ τι γράφαμε από χθες

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μη βγάλουν και τίποτις λέοπαρντ από τους καταυλισμούς…Ολα τα περιμένω με την κατηφόρα που έχει πάρει αυτό το κράτος…

  2. Κοίτα η αστυνομία καλα κάνει αλλά έχουν μουσουλμανους πακιστανους Ινδούς μπασταρδεμενους με τσιγγάνος γύφτους η μοναδική που τους έδωσε περιοχή ήταν τα Μέγαρα μάλλον την έδωσε η εκλησια εδώ δεν ξέρω όταν τους έδιωξαν από Μάνδρα άλλοι πήγαν Θήβα άλλοι πήγαν εκεί η γνήσιοι πήγαν Θήβα μετά Μακεδονία και τα παιδισ τους αγόρασαν εδώ και έφτιαξαν της επαύλεις κλπ η μουσουλμάνοι είναι το πρόβλημα μέσα στους γύφτους αυτοί την στιγμή σλλοιως μαζεύονται

  3. Και να τον πιάσετε,αφού την επομένη θα τον αφήσετε έξω,τί σκούζετε;Μην του δώσουν και επίδομα φοβάμαι

  4. Θα βγουν τωρα όλοι οι υπόλοιποι γύφτοι να τα σπάσουν και να τα κάψουν ως διαμαρτυρία

  5. Η κυβερνηση Μητσοτακη ψήφισε νόμο που προσθέτει ψυχιατρο σε λήψη η ανανέωση άδειας κατοχής κυνηγετικού οπλου. Και εβαλαν ψυχιατρο ο οποιος δεν εξετάζει τον υποψήφιο αλλα ψάχνει τον ΑΜΚΑ του κυνηγού για τη προηγούμενη 10ετια αν εχει παρει lexotanil η κατι παρόμοιο και ΔΕΝ του δινει αδεια κατοχής αν εχει παρει. Σημειωτεον οτι κατα τη διάρκεια της προηγούμενης 10ετιας που ο απορριφθείς κυνηγος έπαιρνε lexotanil, ειχε και χρησιμοποιούσε καραμπίνα.
    Περαν τουτου η μιση Ελλάδα και ολόκληρη η Κρήτη εχουν οχι μονο κυνηγέτικες καραμπίνες αλλα και βαρειά πολεμικά οπλα ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ. Και πολλοι απο αυτους παιρνουν βαρειες ουσίες . Και προκλητικά τα κραδαίνουν και τα χρησιμοποιουν ευρέως και χωρις να κρύβονται. Κατα τα αλλα λεγόμαστε ….κρατος!!!!!
    Συγχαρτηρια κ. Μητσοτακη!!!!

  6. Εσεις νεοταξιτιξες σαυρες κουλομπαιντενακηδες ζελεδες ειστε οι φιλοι τους και τους υποκινειτε και αφηστε τα σαπια για ρωσσοφιλους ζελεδοτσολιαδες.

  7. Μέσος υποστηρικτής Παλαιστινης ΡωΣΣιας και ολα τα συναφή

  8. το πρόβλημα είναι ότι πυροβολεί άσκοπα, το ότι έχει υποπολυβόλο είναι απόλυτα φυσιολογικό ωστόσο η κυβέρνηση θέλει να βάλει περιορισμούς στις κυνηγετικές καραμπίνες επειδή υπάρχουν πολλές στα σπίτια, βέβαια ο Ρομά δεν χρειάζεται νόμιμη καραμπίνα, παίρνει το παράνομο πολεμικό όπλο κατευθείαν

  9. Ωρε λετε το… ψηφιακο τσιγκαναριο να βασταει και μπαζουκας ?

Comments are closed.