ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ – Η ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΕΙ 2 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΦΠΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ;;; ΤΕΛΙΚΑ “ΞΕΡΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ” ΡΕ ΑΧΑΪΡΕΥΤΕ;;;

Κοινοποίηση:
businessdaily-Mitsotakis-Zelensky

Ο Κούλης, μετά το κάζο στις ευρωεκλογές, βρίσκεται ενώπιον και μιάς σημαντικής αποφάσεως για την διπλωματική και αμυντική θέση της χώρας στο εξωτερικό, η οποία θα έχει επιπτώσεις και στην εθνική οικονομία.

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει ως την σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον, στις 9 Ιουλίου, να έχει αποφασίσει αν συναινεί ή διαφωνεί με την, προ τριμήνου, πρόταση του γενικού γραμματέα Γ. Στόλτενμπεργκ για την ενίσχυση της Ουκρανίας με €100 δισ. την περίοδο 2025-2030.

Αν η πρωτοβουλία Στόλτενμπεργκ εγκριθεί, οι ελληνικές καταβολές, μέσω του κοινού προϋπολογισμού της Συμμαχίας, θα είναι πάνω από €200.000.000 ετησίως ή –συνολικά– €1 δισ. την πενταετία.

Ωστόσο, ο (απερχόμενος) γ.γ. του ΝΑΤΟ έχει ήδη αναθεωρήσει την αρχική του πρόταση, ζητώντας πλέον το διπλασιασμό της λεγόμενης «οικονομικής δέσμευσης» προς την Ουκρανία, στο ποσό των 200 δισ. ως το 2030, με αποτέλεσμα οι Σύμμαχοι να έχουν διχαστεί. Ειδικά για την Ελλάδα, η αναθεωρημένη πρόταση Στόλτενμπεργκ μπορεί να μη σημαίνει μόνο διπλασιασμό των ετήσιων καταβολών από €200.000.000 σε €400.000.000, αλλά ποσό ακόμα και μεγαλύτερο των €500.000.000. Η μεγάλη αυτή διαφορά ίσως προκύψει, αν γίνει δεκτή η πρόταση ορισμένων μελών του ΝΑΤΟ για υπολογισμό της ετήσιας βοήθειας σε ποσοστό 0,25% του ΑΕΠ κάθε χώρας και όχι με βάση το «κλειδωμένο» ποσοστό εθνικών συνεισφορών στον κοινό προϋπολογισμό του ΝΑΤΟ.

Όλα αυτά που ενδεχομένως συμβούν σύντομα μας έφερε στο μυαλό την πρόσφατη αναφορά του Πρωθυπουργού στο «λεφτόδεντρο» που «ξεράθηκε» και ως εκ τούτου δεν επιτρέπει φορολογικές και άλλες μειώσεις που θα βοηθήσουν την καθημερινότητα των Ελλήνων. Αφού λοιπόν δεν υπάρχει πλέον «λεφτόδεντρο», από που άραγε περιμένει ο κ. Μητσοτάκης να βρει τα δύο δισ. ευρώ που θα κληθεί να εκταμιεύσει από τα κρατικά ταμεία, προκειμένου να στηρίξει την περιπέτεια στην οποία έχει παρασύρει την Ευρώπη ο ανεκδιήγητος Βολόντυμυρ Ζελένσκυ; Από που ως που μία οικονομία που ρήμαξε από τα Μνημόνια, γίνεται τόσο γαλαντόμα ώστε να χαρίσουμε φράγκα σε άλλους;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. 1000000 ψηφοφοροι νδ : βαθια καταθληπτικοι, με αυτοκτονικες τασεις, χωρις οικογενεια αλλα και χωρις συγγενεις…. δεν εξηγειται αλλιως…. περαστικα σε ολο το υπολοιπο 90% της Ελλαδος

  2. Κούλα παρατράβηξε αυτή η κατάσταση άμα σου αρέσει τόσο πολύ η Ουκρανία να πας για πρόεδρος εκεί και αν θες να τους συνδράμεις οικονομικά πούλα το σπίτι του Βολταίρου και δώσε στη γοβάτη τα φράγκα, όχι μαγκιές με τους κόπους του ελληνικού λαού.

  3. Τι να “αποφασισει”,αποφασιζουν τα ανδρεικελα??? Ο,τι τους διαταζουν κανουν .ΝΔ= Νικη= Συριζα= Πασοκ= Νεα Αριστερα. Και ολοι μαζι κυβερνανε. Οσο υπαρχουν κρετινοι που δεν καταλαβαινουν και εξακολουθουν να τους ψηφιζουν,Ελεος!!!

  4. Το κλοτσοσκουφι σατιρίζει το ρεμάλι! Ρε που καταντήσαμε! Ξυπνήστε ρε μαλακες και πετάξτε όλα τα σκουπηδια έξω χωραααααααα

  5. ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ, ΑΝΙΚΑΝΕ, ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ …
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ “ΧΟΡΗΓΙΑ” …
    ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ, ΕΝΝΕΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!
    ΑΕΙ ΧΑΣΟΥ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ … ΕΧΕΙΣ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ….

  6. Περιμένουμε απάντηση από κυβέρνηση.
    Τώρα ομως

  7. Μισεί πολυ την Ελλάδα ο εθνοπροδοτης ειναι πια φανερό

  8. Μας εκδικείται στέφανε λόγο της ανώμαλης προσγείωσης Μητσοτάκη στις εκλογές και ακόμα δεν είδαμε τίποτα Στα περισσότερα κράτη αν υποστεί ο πρωθυπουργός τέτοια ήττα σε εκλογές αμέσως παραιτείται εδώ στην Ελλάδα δεν παραιτούνται δένονται με την καρέκλα που είναι γλυκιά για αυτούς και δεν τους νοιάζει για τίποτα φιλότιμο Και αξιοπρέπεια δεν έχουν

  9. Δινει λεφτά στους Ουκρανούς …για να αγοράζουν αυτοκίνητα πολυτελείας ….και όπλα, που έχει χρυσοπληρώσει ο ελληνικός λαός, για να τα πουλήσουν στη μαυρη αγορα….

  10. Να τα δώσει από την προσωπική του περιουσία, αφού είναι πάμπλουτος.

  11. Ετοιμάζει τον ξεριζωμό των ελλήνων αυτός, νέα Σμύρνη.

  12. Κούλη αν μας περισσεύουν δώστα στους Έλληνας που κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να τα βγάλουν πέρα από την ακρίβεια κ που στις 10 του μήνα τα λεφτά έχουν τελειώσει.Ο άνθρωπος δεν πάει καλά, ας τα δώσει από τις μίζες που κονομαει ή ας πουλήσει την περιουσία του ξέρει αυτός όπως πούλησε για να σπουδάσει τα παιδιά του… Βρε παιδιά ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω με την Ουκρανία,πως γίνετε να έχει πόλεμο κ να πηγαίνουν Eurovision, να παίζουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες κανονικά κ.λ.π.Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που πάνε κ σκοτώνονται κ άλλοι πίσω ντόλτσε βήτα? Κάτι δεν στέκει σε όλα αυτά…

  13. Ο Μητσοτάκης έχει δώσει υπέρ αρκετά σε πολεμικό είδος και σε χρήμα σε αυτόν τον σχιζοφρενή, για να διαφυλάξει τα σύνορα της Ουκρανίας. Η Ελλάδα χρωστάει €400 Δις και η κυβέρνηση χρειάζεται να φροντίσει τους Έλληνες και τα δικά της σύνορα.
    Δεν είναι δίκαιο να πληρώνουν οι Έλληνες τεράστιους φόρους για να περνάνε καλά οι παράνομοι μετανάστες και να πλουτίζει ο πλέον διεφθαρμένος Ουκρανός Zelensky.
    Η Ελλάδα κοντεύει να καταντήσει Μουσουλμανική χώρα και αυτό θα το βρουν μπροστά τους όλοι οι πολιτικοί, που για την ώρα το παίζουν φιλάνθρωποι με τα χρήματα των Ελλήνων. Τρομάξαμε με αυτό που είδαν τα μάτια μας στο κέντρο της Αθήνας. Αν πούμε και για την βρωμιά που επικρατεί, δεν θυμίζει Αθήνα αλλά κάποια Μουσουλμανική χώρα και ειλικρινά ντραπήκαμε για αυτήν την κατάντια στα κτίρια και στα πεζοδρόμια.

  14. Πάτα το ρε Πούτιν, δεν υπάρχει άλλη λύση.

  15. Μα 100 φορες εχουμε γραψει οτι δεν ειναι Ελληνες αυτοι που κυβερνουν.

    Αυτα τα συστημικα νεοταξικα σκουληκια ανηκουν στην Ελιτ .

Comments are closed.