«ΜΕ ΕΔΕΡΝΕ @ ΜΕ ΒΙΑΖΕ ΣΑΝ ΚΤΗΝΟΣ». ΣΕΞ, ΑΙΜΑ, ΣΠΕΡΜΑ, ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ. Κινδυνεύει με 15χρόνια κάθειρξη «ο άρρωστος γόης», ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης. Τι του σέρνει η ν. σ. της Κομισιόν, πρώην ερωμένη του, Ελένη Χρονοπούλου εκ Πύργου ορμώμενη. Μιλημένη δουλειά για συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ή φριχτή αλήθεια; Τσίπρα, ξύπνα, σε φάγανε στη στροφή τα Πασοκολαμόγια

Κοινοποίηση:
1.indd

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo18-4

Στο ΦΥΛΛΟ της ΤΡΙΤΗΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. κΑΙ ΠΟΙΟς ΜΑς ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΠΩς ΔΕΝ ΤΗς ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΒΙΑΙΟ ΣΕΞ?????? Γνωστη παραφιλια ……

  2. Πρέπει να αλλάξει ο νόμος και όποια πούστρα βγαίνει μετά από χρόνια και λέει ότι τη βίασε κάποιος να φυλακίζεται με την ποινή που προβλέπεται για βιαστή.Ο λόγος κυρίες και κύριοι ψηφοφόροι είναι ένας,από τη στιγμή που δεν τον κατήγγειλε ώστε να τιμωρηθεί είναι συνυπεύθυνη για όσους ακόμα βιασμούς διαπράξει εναντίον άλλων γυναικών συνεχίζοντας το έργο του.Πως σας φαίνεται αυτό ρε δημοκράτες συμφωνείτε?

  3. το θέμα είναι ότι αν γινόταν μια φορά δια της βίας τότε ναι είναι βιασμός.. Εδώ η πατσαβούρα λέει με έδερνε!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΔΕΙΡΕ. ,Αρα τον βιασμο τον επαναλαμβανε…επιδίωξε και τις επόμενες φορές. Θα πρεπει οι εισαγγελεις να σταθουν στην καταληξη των λεξεων της..

    1. Έλληνες πισαγγελείς;;;;;

  4. Στημένο κάνει μπαμ από μακριά.
    Αντιπερισπασμός για τον Οικονόμου που ήταν τύφλα και έβριζε το πασοκ σε βίντεο.
    Η κυρία αυτή θα ανταμειφθεί από τη συμμορία ΝΔ με θέση στο κράτος και ρευστό.

  5. Κλαιετε για τον ΑΡΧΗ ΜΑΛΑΚΑ που ειχε καλη θεση, λεφτα (που δεν του αξιζαν προφανος) που εκανε ρεζιλη, μαζι με την Καιλη, την Ελλαδα! Δεν ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;;;;;;;

  6. Αλεξη Γεωργουλη ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Καμια Ελληνιδα δεν ειναι τσουλα οταν καταγγελνει βιασμο! Α ρε Νεατνερταλ αντρες. Ξυλο που σας χρεαζεται!!!
    ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΝΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!! Ομαδικο ευνουχισμο απο ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    1. Φοβηθηκαμε μωρή Λέσβο.Ποτε είναι το επόμενο pride??? Σε προτείνω για σημαιοφόρο. Όπως είπε και κάποια παραπάνω, θα έλεγε με έδειρε ή με βίασε… Αόριστο και δεν θα χρησιμοποιούσε Παρατατικό που σημαίνει κάτι επαναλαμβανοτανε στο παρελθόν,αλλά υπήρχε συναίνεση, πήγαινε με την θέλησή της σε μέρος πριβε δηλαδή. Μερικά τρολ των κομμάτων δεν έχουν στην πραγματικότητα βγάλει ούτε την Δ Δημοτικούουουου…

  7. Το χρονικό σημείο που βγήκε δηλαδή το 2023 απ’το 2020 το θέμα, βρωμάει. Είναι ότι πρέπει για τα κανάλια να ρίξουν σανό στα ζώα που τα παρακολουθούν. Επίπεδο προεκλογικής περιόδου κάτω του μηδενός. Θα δούμε κι άλλα για να σκεπαστούν καλά όλα τα μεγάλα έργα της κυβέρνησης. Ντροπή για τη χώρα που η πλειοψηφία έχει τέτοια εξάρτηση απ’ τις βλακείες και τα πηδήματα του καθενός. Για αυτό πιάσαμε πάτο και ο κόσμος ούτε πολιτική σκέψη έχει, ούτε ενδιαφέρον δείχνει για το τι θα γίνει. Η χαρά της εξουσίας έχει γίνει ο άμυαλος λαός που ότι του πει το χαζοκουτι νομίζει ότι είναι το πρόβλημα του.

  8. Πως γίνεται όπου υπάρχει λαμογιά και γαμήσι, από πίσω να βρίσκεται το βρωμοπασόκ μόνο σύμπτωση δεν το λες.

  9. Όταν σε βιάζουν πας αστυνομία. Όταν κάνεις όργια με την θέληση σου δεν ονομάζεται βιασμός….

    1. Απλά πραγματα, αυτονόητα λες.
      Αλλά μην βρεις τον μπελά σου.

  10. Καραστημένο από τη νδ και προάγγελος συνεργασίας ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ.

  11. Το μουνι δεν σέρνει μόνο καράβι… Αλλά και την απανταχού πολιτική ζωή.

    1. Ντροπή σου.
      Όμως μάλλον έχεις δίκιο.
      Και βέβαια το χόμπι του συναίνετικου βιασμού, από τότε που έγινε κακουργημα μετατράπηκε σε εκμετάλλευση, εκδικηση.

      1. Εδώ μέχρι και η εταίρα η Ασπασία από εκεί τον έσερνε τον Περικλή και όλη την Αθηναϊκή δημοκρατία. Για ποια ντροπή μιλάς;;;

  12. Ο Λαρισαίος εραστής δυτικών προαστίων, είπε να γίνει και διεθνής εραστής στην Ευρωβουλη. Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, μία metoo δικηγόρο βιζιτου με πτυχίο στο να διαλύουν οικογένειες με το παραμικρό και προς το παρόν τον έχει κάνει λαχανάκια Βρυξελλών. Αλήθεια η αρχιπαρτουζιαρα στα νιάτα της, Ούρσουλα,τι λέει που το Ευρωκοινοβουλιο έχει καταντήσει χειρότερο μπουρδελο και από τα όργια που έκαναν οι βασιλικές οικογένειες στο απώτερο παρελθόν; Έτσι κι αλλιώς, σχεδόν όλοι και όλες εκεί μέσα, είναι γνήσιοι ή μπασταρδοι απόγονοί τους, με δημοκρατικό μανδύα και διαφορετική ιδεολογική μάσκα, αναλόγως με το κοινό που πρέπει να απευθυνθούν!!!

    1. Όλη η αλήθεια.Απλα δεν έχω να βάλω ούτε μισή λέξη παραπάνω.

  13. Τώρα θυμήθηκε ότι τη βίαζε κ την έδερνε;
    Ρίξτη της κι έναν από μένα!😁

  14. Κρατατε διεθνογκομενες του ΠΑΣΟΚ τουλαχιστον τα προσχηματα για τις… περιεργες χρονικες συγκυριες των καταγγελιων σας! Γιομωσε ο τοπος…. βασανισμενες Καυλιδες! Ανδρας παντως ο ευρωβουλευτης Αλεξης! Τον εκλεξαμε οντως για να ….γαμαει και να δερνει!

  15. Σε γαμησε πριν χρονια και το θυμηθηκες πριν τις εκλογες Αντε μωρη τσουλα……

  16. @Μαρία, ο Ανδρουλάκης είχε μία γκόμενα και αυτή πήρε το κινητό του και έστελνε μηνύματα. Από αντίδραση τη χτύπησε, λάθος βέβαια, αλλά αντέδρασε όπως θα αντιδρούσα και εγώ αν ήμουν αναγνωρίσιμο πρόσωπο και ποιος ξέρει που έστειλε μηνύματα. Εδώ μας παίρνει το παιδί μας το κινητό και του ρίχνουμε και καμία. Του Ανδρουλάκη του είχαν το predator και το έμαθαν τα λαμόγια και του το φορτώνουν συνέχεια.
    Η πληροφορία είναι εκ των έσω!

  17. Στα νιατα της,
    Οσο γεραζει ο ανθρωπος,
    ολα του φταινε!
    Ακομα και οι αναμνησεις, που δεν εγιναν μονιμότητα!

  18. Η σχολιάστρια “Μαρια” έχει δίκιο.
    Σε όλους δημιουργείται η εντύπωση της υπερβολής και της σκοπιμότητας, ειδικά για τον χρόνο που επέλεξε κυρία για να καταγγείλει τον πρώην της.
    Μπορεί πολλές από τις απόψεις μας να ταυτίζονται, όμως, δεν χρειάζεται να εκφραζόμαστε με χυδαιότητα για όλες τις γυναίκες αδιακρίτως.

  19. “…Με έδερνε και με βίαζε σαν κτήνος…”
    Είναι πολύ ηχηρό το χρονικό σημείο της καταγγελίας, όπως και το γεγονός ότι μετά από τόσο καιρό, είναι αδύνατο να στηριχθεί κατηγορία δίχως ιατροδικαστικά ευρήματα. Βρωμάει metoo.
    Ας μην καταριόμαστε κανέναν μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη

    1. Γιατι παραπονιεται;
      Βία με συναίνεση κατ εξακολουθηση.

  20. Πολύ θράσος ο περουκάκιας να θέλει να έρθει στο σπίτι σας. Εσείς έχετε πάει στο δικό του; Για να σας κατηγορήσει ότι πίσω από κλειστές πόρτες χρηματιστήκατε και να εμπλέξει και την οικογένειά σας. Πολύ πονηρός. Έχει και παιδιά. Είναι το προσωπείο του στην κοινωνία. Να φαίνεται στα μάτια του κόσμου τίμιος και οικογενειάρχης και από πίσω να κάνει τις βρωμοδουλειές του χωρίς να τον υποψιάζονται. Απορώ πώς υπάρχουν γυναίκες που παντρεύονται τέτοια κτήνη και κάνουν και παιδιά μαζί τους για να διαιωνίσουν το βρώμικο σπέρμα.

  21. Η άλλη (και ο άλλος βέβαια), πήγανε στις Βρυξέλλες για γκομενιλικια, πήδημα και μάσα με τον παχυλό μισθό. Σιγά μην πήγαν να παράξουν έργο. .

  22. και ο ανδρουλακης δεν εκανε τα ιδια με τις συντροφους που ειχε?? και ειναι και κεφαλη κομματος τωρα…. αυτο…. παει να πη ελλαδισταν……. και εδω μεσα αποδεικνιεται τρανωτατα…… λεκτικη κακοποιηση γυναικων ειτε ειναι επωνυμες η απλως γραφουν την γνωμη τους. απερριφθει παμψηφει μετα πολλων επαινων η αλουστράριστη αγενεια και αξεστη συμπεριφορα και των απεικονιζομενων και των κομεντατορων

  23. αλλη μια που πηγε μπροστα με το μουνι της….

  24. Ο βρυκόλακας και η γριά έχουν ένα βλέμμα να σκάσουν από το κακό τους, τον θυμό τους, την πίκρα τους. Προσέχετε κύριε Χίο.

  25. Έτσι τού είπανε, ότι για να ανέβει στην ιεραρχία πρέπει να γαμάει και να δέρνει. Κι ο Ανδρουλάκης τα ίδια δεν έκανε;

  26. Α, ρε βλάκα Γεωργούλη, ήθελες και ευρωβουλή! Δεν σου έφταναν οι ελληνίδες πουτάνες ήθελες και τις ευρωπαίες!

  27. Για ένα γαμήσι θα φάει 15 χρόνια και η κλέφτρα του Πασόκ, αν καταδικαστεί, δέκα; Δεν ήταν ανήλικη, με τη θέλησή της πήγε. Και η ευρωβουλή τί είναι για να ασχολείται με γκομενικά τους;

Comments are closed.