ΜΕ ΕΠΙΔΕΣΜΟ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΥΨΩΜΕΝΗ ΓΡΟΘΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ – ΜΕ ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟΝ “ΗΡΩΑ” ΤΟΥΣ

Κοινοποίηση:
trump-sinedrio2

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του στην Πενσυλβάνια λίγο πριν το κλείσιμο της πρώτης ημέρας του συνεδρίου του Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι με επίδεσμο στο αυτί και υψωμένη τη γροθιά του.

Άμα τη εμφανίσει του Τραμπ οι παριστάμενοι στο συνέδριο ξέσπασαν σε επευφημίες φωνάζοντας το όνομα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ αλλά και «USA, USA».

Στο κατάμεστο στάδιο, οπαδοί του μεγιστάνα φώναζαν ρυθμικά «USA! USA! USA!» και «Fight! Fight! Fight!» («δώστε μάχη»), τα λόγια που κραύγασε, με τη γροθιά υψωμένη και το πρόσωπο ματωμένο, στιγμές προτού τον απομακρύνουν εσπευσμένα πράκτορες της Secret Service, εικόνα που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ο κ. Τραμπ θα αποδεχθεί το χρίσμα τη φαντασμαγορική βραδιά της Πέμπτης όταν θα πέσουν χιλιάδες κόκκινα, λευκά και μπλε μπαλόνια. Θα πρόκειται για την κορύφωση της για τους Ρεπουμπλικάνους ήδη ιστορικής εβδομάδας.

Το συνέδριο άρχισε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο πελώριο στάδιο Fiserv Forum μετά την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου, η οποία, πέρα από το ότι έδειξε σε ποιο βαθμό έχει φθάσει η πολιτική πόλωση στις ΗΠΑ, εξαγρίωσε μεγάλο μέρος των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ, πολλοί από τους οποίους επέρριψαν ανοικτά στους Δημοκρατικούς την ευθύνη για την επίθεση.

Χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται ανεπτυγμένοι στους δρόμους της άλλοτε βιομηχανικής πόλης όπου γίνεται το συνέδριο που μονοπωλεί ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ — που επιθυμεί διακαώς να γίνει επίσης ο 47ος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

Comments are closed.