ΜΕ ΣΚΑΓΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ “ΕΦΑΓΑΝ” ΤΟΝ 31ΧΡΟΝΟ ΜΠΑΜΠΗ – ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΑ ΖΩΑ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ

Κοινοποίηση:
mesologgi

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη: Αυτά είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή την σορό που βρέθηκε στον κάμπο Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το επίσημο πλέον πόρισμα του ιατροδικαστή, το θύμα δέχθηκε πυρά από κυνηγετικό όπλο, ενώ η σορός φέρει πολλές δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24 έχει βληθεί από κυνηγετικό όπλο, στην πλάτη και αριστερά, με μονόβολα φυσίγγια, που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνα!

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η διαδικασία λήψης DNA ώστε και τυπικά να γίνει η αναγνώριση του πτώματος, με τη σορό του να παραμένει και σήμερα στην Πάτρα, ενώ αύριο θα αποσταλεί τους συγγενείς για να κηδευτεί.

Την ίδια στιγμή, συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του νεαρού. Η αδελφή του 31χρονου, Χριστίνα ήταν αυτή που κλήθηκε να αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα που είδα» φέρεται να είπε στους συγγενείς της αφότου επιβεβαίωσε πως η σορός ανήκει στον αδελφό της.

Υπενθυμίζουμε πως η σορός του – που αγνοείτο από τις 4 Ιανουαρίου – εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 22/01/2024, από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, σε βαλτώδη περιοχή στη θέση Ευαγγελίστρια στον Κάμπο Ευηνοχωρίου, «σκεπασμένη» από βαρύ αντικείμενο.

Η σορός του, παράλληλα, βρέθηκε σε θέση πρηνηδόν (μπρούμυτα), σε προχωρημένη σήψη. Η κατάσταση της σορού καθιστά μη αναγνωρίσιμο το σώμα του, καθώς εκτός της αποσύνθεσης έφερε και μεγάλες πληγές, ωστόσο αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που φορούσε τα οποία ταυτίζονται απόλυτα με τα ρούχα που φορούσε όταν χάθηκαν τα ίχνη του, πριν περίπου 20 ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΠΑΜΠΗ: «ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» – ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ – ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αν έμπλεξε με αρχαιοκάπηλους,άσ’τα να πάνε.Από πίσω σίγουρα το κωλόσογο.Όλα τα λαθραία αρχαία εκεί καταλήγουν

    1. Οχι μονον εκει καταληγουν αλλα δινονται ως δωρεες, καποια αυτα, στα μουσεια και ολοι αυτοι γινονται ευεργετες!!!!!Τελευταιος ευεργετης ο Παπαληγουρας που εδωσε 3750 αρχαια αντικειμενα απο την προσωπικη του συλλογη !!!Πριν λιγες ημερες ανακοινωθηκε απο το υπουργειο πολιτισμου!!!!Ακουσον ,ακουσον!!!Κανεις δεν σκεφτηκε να τον ρωτησει που τα βρηκε???Παρολα αυτα ,θα τιμηθει παραυτα και θα θεωρειται μεγας παροχος και ευεργετης του πολιτισμου!!!Υ.Γ το ιδιο ειχε γινει και με τον Δρακουμελ, πριν πολλα χρονια που λεει τα χαρισε για μουσειο στα Χανια!!!Ειμαστε δυστυχως για πολλες κλωτσιες!!!

  2. Εδώ μπορω δεν να. Καταβαλω τι ακριβώς ??.
    Που είδαν ακριβώς αγριογούρουνα που στο μέρος που είναι ??.
    Γιατί αυτά τα ακόλουθανε ??

Comments are closed.