ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ: «Συγγνώμη, το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία» – Η απάντηση για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Μπάλντοκ

Κοινοποίηση:
JKLHJKO

Σάλο προκάλεσε το χθεσινό (10/10) ρεπορτάζ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, «Το Πρωινό», που αφορούσε τον Τζορτζ Μπάλντοκ, αμυντικό του Παναθηναϊκού και Διεθνή με την Εθνική Ελλάδας, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 31 ετών, την Τετάρτη (9/10).

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Ό,τι συνέβη αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για όλους – Ο Μπάλντοκ θα βρίσκεται πάντα μαζί μας»
Ο Γιώργος Λιάγκας αν και στην αρχή της εκπομπής του δεν έκανε καμία αναφορά και πήγε στο πρώτο θέμα που αφορούσε τον ποδοσφαιριστή, έπειτα από την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ πήρε λίγο χρόνο για να αναφερθεί στις αντιδράσεις.
Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Ποτέ δεν έχω κρυφτεί στην ζωή μου. Το λάθος που έκανα χθες ξεπερνάει κάθε δικαιολογία και δεν θα δικαιολογηθώ. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ. Θέλω να σας παρακαλέσω οποιαδήποτε δικαιολογημένη αντίδραση θυμού και οργής να περιοριστεί σε μένα και να αφήσετε έξω τους συνεργάτες και το περιβάλλον μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ σε κάποια στοιχεία, που δεν συνεισέφεραν τίποτα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτό τον ανόητο τύπο, που μιλά χωρίς να βουτά την γλώσσα του στο μυαλό του, αυτό τον κουτσομπόλη που θίγει υπολήψεις, ποιος τον προστατεύει και τον κρατά στην τηλεόραση ; Ούτε για κουσομπόλης του χωριού δεν κάνει. Και κάνει και τον ξερόλα ο πανίβλακας.

Leave a Response