ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ…ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ….

Κοινοποίηση:
μητσοτάκης-βουλή

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο από πολιτικής πλευράς αλλά και από προσωπικής. Αυτό μας αποκαλύπτουν πολύ καλά ενημερωμένες πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν τι συμβαίνει στο παρασκήνιο της κυβέρνησης και ακόμη πιο συγκεκριμένα στα άδυτα του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο Κούλης δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που ήταν και που σε κάθε περίπτωση έδειχνε μέχρι πριν από λίγο καιρό. Η κατάρρευσή του είναι ραγδαία σε βαθμό που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες να δέχεται πλέον ειδική αγωγή για ψυχολογική στήριξη που περιλαμβάνει και χάπια για να τον “κρατούν” σε μια σχετική ισορροπία και να μην τον πάρει εντελώς από κάτω…

Επίσης όπως αναφέρεται έχει αλλάξει σημαντικά και η συμπεριφορά του απέναντι στους συνομιλητές του και ιδιαίτερα απέναντι στους συνεργάτες του και στον πιο στενό του περίγυρο. Έχει γίνει δηλαδή αρκετά νευρικός στις αντιδράσεις του ενώ υπάρχουν και αρκετά “ξεσπάσματά” του τις ώρες που βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου. Το εντελώς αντίθετο με την εικόνα που έδινε όλους τους προηγούμενους 30 μήνες, οπότε ήταν ήρεμος, μειλίχιος και γενικά ευγενής. Μπορεί να ήταν αυστηρά υπηρεσιακός σαν …τεχνοκράτης, κολεγιόπαιδο και απόφοιτος του Χάρβαρντ, να καλλιεργούσε την εργασιομανία και να ξεκινούσε την ημέρα, τη δική του και των υπολοίπων, στο Μέγαρο Μαξίμου από σχεδόν τα χαράματα, αλλά το κλίμα χαρακτηριζόταν από την ηρεμία και τους χαμηλούς τόνους. Μπορεί βεβαίως την ίδια ώρα να έδιναν και να έπαιρναν τα μαχαιρώματα, οι ίντριγκες και οι σφαγές μέσα στην κυβέρνηση αλλά και το ίδιο το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον αλλά και όλα αυτά γίνονταν “πολιτισμένα”. Σε περιβάλλον σαλονιού και αριστοκρατίας. Όλα γίνονταν με το γάντι…

Τις τελευταίες εβδομάδες και ιδιαίτερα τώρα από ημέρα σε ημέρα μαζεύονται ολοένα και περισσότερα “σύννεφα” και όλοι όσοι μπαίνουν και βγαίνουν στα κυβερνητικά γραφεία, εντός του Μεγάρου Μαξίμου αλλά και στα κοντινά κτίρια, καταλαβαίνουν ότι το κλίμα γίνεται διαρκώς και πιο βαρύ. Είναι όπως λένε η αντανάκλαση που έρχεται από την κακή κατάσταση που βρίσκεται ο άλλοτε “υπεράνω” όλων Κούλης. Μάλιστα ένα σύμπτωμα που πλέον εκδηλώνεται είναι και το εξής: Ολοένα και πιο συχνά δείχνει είτε με τα λόγια είτε με τη συμπεριφορά του ότι για την κακή πορεία των πραγμάτων και την κατηφόρα που έχει πάρει η κυβέρνησή του φταίνε οι “άλλοι”, είτε είναι υπουργοί είτε είναι σύμβουλοι και ότι “πάει καλά” μόνο ότι χειρίζεται ο ίδιος. Τώρα από πού έχει βγάλει αυτό το συμπέρασμα είναι μια άλλη συζήτηση καθώς στην πράξη έχει αποδειχτεί ότι το μεγαλύτερο βαρίδι της κυβέρνησής του δεν είναι παρά ο ίδιος.

Όμως αυτή η συμπεριφορά και τα ξεσπάσματα του τύπου “είναι όλοι άχρηστοι και περιμένουν από μένα να τους σώσω….” είναι ενδεικτική κι αυτή της ψυχολογικής διάλυσης που τον έχει βρει. Βλέπει παντού γύρω του εχθρούς και υπονομευτές και πιστεύει ότι αντί να τον ευγνωμονούν και να τον προσκυνούν, δεν κάνουν τίποτε για να τον βοηθήσουν και τον πολεμούν…

Γενικώς αυτή η εικόνα θυμίζει πολύ και τον …προκάτοχό του τον Τσίπρα, ο οποίος στα τελευταία του ως πρωθυπουργός είχε και αυτός ανάλογες ψυχολογικές κρίσεις και έπαιρνε την αγωγή του σε μεγαλύτερες δόσεις σε σύγκριση με την αρχή, που είχε γίνει το 2015 μετά την προδοσία του Όχι στο δημοψήφισμα και το χάος που είχε προκαλέσει με τα συντρόφια του.

——————————–

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση του Κούλη επιδεινώθηκε πολύ μετά το φιάσκο με την κακοκαιρία και το μπάχαλο στην Αττική Οδό. Μέχρι τότε είχε την γνωστή κρίση του μεγαλείου του, ότι δηλαδή μπήκε η νέα χρονιά με τον ίδιο “καβάλα” στις πολιτικές εξελίξεις και με τη βεβαιότητα ότι τελικά θα σαρώσει στις εκλογές, εκμεταλλευόμενος και το χρήμα του Ταμείου Ανάκαμψης, όποτε κι αν τις έκανε. Μετά την Αττική Οδό έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια του και πριν …προλάβει να “συνέλθει” του έσκασε στα μούτρα και ο βόθρος του Φουρθιώτη και τον αποτελείωσε. Ο πανικός του μάλιστα έχει μεγαλώσει γιατί βλέπει ότι τώρα που καταρρέει και έρχεται το τέλος του, αρχίζουν και τον εγκαταλείπουν -άμεσα ή έμμεσα- και διάφορα στηρίγματά του που έχουν πάρει ήδη μυρωδιά ότι ο κάποτε φοβερός και τρομερός Κούλης είναι πια ένα πολιτικό πτώμα και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, πιάνοντας στασίδι για το “επόμενο έργο”.

————————————

Για τους προσεκτικούς μάλιστα το πόσο “τεντωμένος” αλλά και γηρασμένος είναι ο Κούλης το έδειξε με τις εμφανίσεις -και τα παραληρήματά του- στην Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής. Καμιά σχέση με τον Κούλη γεμάτο “αυτοπεποίθηση και σιγουριά” που ξέραμε. Αν δεν είχε πάρει και τα χάπια του, θα ήταν και χειρότερα. Κι από χθες το κερασάκι στην τούρτα -που έχει γίνει …δηλητήριο για τον Κούλη- είναι η αποκάλυψη της μεγάλης ευρωπαϊκής ιστοσελίδας Euractiv, που απηχεί τις θέσεις που υπάρχουν μέσα στο ιερατείο της Κομισιόν, ότι μετά την κατάρρευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη “η Κομισιόν σε συνεννόηση με μεγάλα κράτη όπως η Γερμανία και η Γαλλία, θα πιέσουν για κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τεχνοκράτες εγνωσμένου κύρους” και “υπάρχουν ισχυρές συζητήσεις και σκέψεις για την προώθηση του μοντέλου Ιταλίας τύπου Ντράγκι, και για την Ελλάδα».

Κούλης δηλαδή τέλος…

πηγή: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Πληρωστε τωρα τη βενζινη 2 ευρω το λιτρο και ηρεμα …….

  2. Κανει δουλεια ο αφορισμος,αλλα αυτος δεν εχει μετανοια και συναισθηση της πραγματικοτητας.ολο του το ενδιαφερον και η σκεψη,ειναι να μην χαλασει η εικονα του.ζει για το image του.ειναι κομπλεξικος δυστυχως.ειναι αρρωστος ο ανθρωπος.θελει ψυχιατρικη υποστηριξη.και σε λιγο που τα αφεντικα θα του τραβηξουν το χαλι κατω απο τα ποδια,τον βλεπω να παιρνει τα βουνα.

  3. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΑΝΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ….ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΠΟ AIDS…!!!!

  4. Πρώτα από όλα φαίνεται για 70 χρόνων εμφανισιακά, αγνώριστος. Τον πιέζουν. Τον έκαναν πρωθυπουργό, τον ταισαν και έχουν απαιτησεις να φέρει την αποστολή εις πέραν. Απέτυχε στον εμβολιασμο με την υποχρεωτικοτητα και αυτα τα μέτρα του κάνουν μεγαλύτερο κακό, το λεξιλόγιο του έγινε του πεζοδρομίου για ψεκασμενους κτλ λόγια που δεν λέει ένας σοβαρός πολιτικός. Τριντο, μακρόν, ντραγκι, Μητσοτάκης έχουν τα ίδια αφεντικά, αποτυγχάνουν και προκαλούν. Θα πέσουν όλοι αυτοί πολύ γρήγορα. Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι.

  5. Εμ πως???!!! Έκανε ότι του είπαν τα αφεντικά,και τώρα τον αλλάζουν σαν ανταλλακτικό πριν πιεί το νερό απ’ τη πηγή. Ποιος δε θα αρρώσταινε??!!

  6. Κακό ψόφο ψυχάκια -ανώμαλε

  7. Υπάρχει εκνευρισμός και από το φιάσκο με την υποχρεωτικότητα τους άνω των 60 που παρά το πρόστιμο αρνούνται να εμβολιαστούν. Αλλιώς τα υπολόγιζαν και ετοιμάζονται να το μαζέψουν σε 2 μήνες μπας και ξεχαστεί μέχρι τις εκλογές. Τα έκαναν θάλασσα και στα χιόνια υπάρχει τρομερή ακρίβεια που δεν καλύπτεται με αυτά που εξαγγέλουν και όλα δείχνουν ότι έρχεται το τέλος τους. Στα τσακίδια όπως και οι άχρηστοι αλήτες του σύριζα που μας πέθαναν στη φορολογία και έφεραν τους λαθρομετανάστες.

  8. Τράβα σε κανα ξηροπήγαδο και πέσε μέσα μαζί με το επιτελείο σου και ολη σου τη φάρα. (στη θάλασσα μην πέσεις, θα την μολύνεις κι άλλο)

  9. ψωφα ρε αλητη που εσπειρες την καταστροφη στον Ελληνα

  10. To ότι αποδεχόμαστε το 4ο Ράιχ να επιβάλει κυβερνήσεις που το πάτε;
    Ως πότε ρε ραγιάδες ως πότε;

    Κανείς δεν πρέπει να ψηφίσει τα 6 κόμματα στην βουλή αυτή τη στιγμή. 0% να πάρουν και να μην βγάλουν έδρα.

  11. Έπαιξε κι έχασε! Έχει λεφτά να πάει στους καλύτερους γιατρούς. Αλίμονο από αυτούς που πέρασαν τη θηλειά στο λαιμό τους.

  12. Αρκετά πια να ξεβρωμίσει ο τόπος , εμετικοί

  13. Τα χάπια τα έχει συνηθίσει γιατί του έδινε η συγχωρεμένη από τότε που έκανε αυτό το βλήμα …τώρα γιατί γίνονται τα βλήματα πρωθυπουργοί ξέρετε πολύ καλά…

  14. Να πάρει μαζί του και τους δημοσιογράφους όλων των ‘μεγάλων’ καναλιών

  15. Στα τσακίδια και γρήγορα. Μας κατέστρεψε όλους, ρήμαξε τις ζωές μας και τις ψυχές μας. Μακάρι να πληρώσει για τα εγκλήματά του.

  16. Ο αφορισμός που του έκανε ο Αμβρόσιος έπιασε τόπο. Αν θέλει να βάλει μυαλό ας πάει να δηλώσει μετάνοια και να αποχωρήσει σωσμένος τουλάχιστον ψυχικά πριν ακόμη μας βρουν περισσότερα δεινά και να αποφύγει το ενδεχόμενο να πέσει στα σκληρά όπως το φιλαράκι του ο Νταγίπ…

  17. Ευλογητός, ο Κύριος των Δυνάμεων δύναται και θέλει να σώσει τους πάντες, ακόμη και τον Σατανά. Εμείς δεν θέλουμε να σωθούμε και του γυρίζουμε την πλάτη!

  18. Τοσα κακα που προξενισε στον λαο και τον αφοριζμο που εχει …. Τα ηθελε και τα επαθε που ακομη τα χειροτερα δεν τα εχει παθει λογω Θειας Δικης.

  19. Ανίκανοι όλοι έχετε καταστρέψει μια χώρα και έναν λαό με τεράστια ιστορία μέσα σε λιγότερο από μισό αιώνα…Ντροπή σας.
    Η Θεσσαλονίκη κινδυνεύει υπάρχει θέμα Εθνικής ασφάλειας στην πόλη με τεράστιες Εθνικές διαστάσεις με δάχτυλο ξένων.

  20. Κανένας οίκτος ! Τζάσε , Koúλα και να μη μας γράφεις.

  21. Να τον δω κρεμασμένο και θα χειροκροτήσω , θα κάνω γιορτη !!!Δεν ειχε κανεναν λάθος συμβουλο , ειχε τους όμοιους του…δικτακτορία στο μεγιστο, σκάνδαλα χρηματικά που μπήκαν στο συρτάρι , παιδεραστίες και βιασμούς συγκάληψη !!!! Κανένα έλεος γι΄αυτό το κτήνος της ανθρωπότητας !!!!

  22. Φήμες λένε ότι τον είδαν να καβαλάει σκούπα γύρω από το Μαξίμου

  23. Εύχομαι να έχει το χειρότερο τέλος από όλους τους πρωθυπουργούς που πέρασαν.
    Το κακό που έχει κάνει η κυβέρνηση του δεν έχει προηγούμενο.

  24. Αμήν και πότε. Να φύγει η χούντα και ο αυταρχισμός

  25. Λουλη ουτε ο Υψιστος πια δεν μπορει να σε σωσει! Ας προσεχες γιατι το κουνησες τζαμπα πολυ το δακτυλο στον Ελληνα!
    Και το βασικωτερο ειχες πολυ κακους συμβουλους και επικοινωνιολογους που σε παρασυρανε συν το εμμονικο συνδρομο σου συν τις εντολες της frau να τα κανεις παντελως μανταρα!
    Ενας Νεοδημοκρατης.

Comments are closed.