ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ: “ΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ, ΗΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣ” – ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ – ΓΚΑΝΤΕΜΗ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ ΜΑΣ

Κοινοποίηση:
mitsotakis_economist-02

Την ευγνωμοσύνη του στους άνδρες και τις γυναίκες της Πολεμικής Αεροπορίας «που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και διακινδυνεύουν τη ζωή τους για την πατρίδα» εξέφρασε με ανάρτηση του στο X (πρώην Twitter), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα εορτής των Ταξιαρχών, που γιορτάζει η Πολεμική Αεροπορία, ο πρωθυπουργός συνόδευσε την ανάρτηση του με ένα σύντομο βίντεο από τη δραστηριότητα της Π.Α. αναφέροντας «Ημέρα υπερηφάνειας, ημέρα τιμής, ημέρα συγκίνησης για τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Για όλους εκείνους που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και διακινδυνεύουν τη ζωή τους για την πατρίδα. Σας είμαστε ευγνώμονες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Μητσοτάκης μπινε πουτανας γιε που θα πιάσεις στο στόμα σου την αεροπορία κάθαρμα.

  2. ακομα και οι Ικαροι ως Ελληνες πολιτες,
    ειναι μπλεγμενοι στους Δαιδαλωδεις λαβυρινθους της καλωδιωμενης ΣΟΥ γραφειοκρατιας & των ηλεκτρονικων ΣΟΥ φακελων.
    Νομιζω ΔΕΝ εορταζουν αλλα για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ στον κοσμο πως εορταζουν.

  3. Την επόμενη φορά που θα πάς ταξείδι στο εξωτερικό οχι μόνο να χάσεις τη γραμμή αλλά να ψωφήσεις κι όλας τσοκαροκούλα

  4. Καλε μου ανθρωπε απο τα ραφαλια του ζιγκολο εβγαλες κανα φραγκο? Αυτο εχει σημασια και οχι οι “ευχες” σου στους πιλοτους μας που τις θυμηθηκες φετος?

  5. Το λενε οι πετροπερδικες το λενε και τα αιδονια Ωρε Γιωργο Παπαδοπουλε!
    Χαλβα μπουλογκεσταπιτη που θα ευχηθεις και στους Ικαρους μας που πετανε νεκροφορες!

  6. οι χουντικοι κανετε το κοσμο να γελαει

    1. ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΙΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙ….. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ??????? Η Η ΧΟΥΝΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ??????
      ΖΗΤΩ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!

    2. KAΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    3. Το ξέρουμε πόσο μ@λ@κ@ς είσαι, μη το διατυμπανίζεις

  7. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ-ΟΒΡΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ

  8. Μόνο Βλακοηλίθιος , ξετσίπωτος εάν είχε λίγη τσίπα αντί να λέει μαλακίες θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί και να εξαφανισθεί από προσώπου γης, άχρηστος τελείως.

  9. Ωχ… παλι ευχηθηκε ο φουστης…. παλι θα πεσει κανενα αεροπλανο και θα χουμε νεκρους… ξου φουστη να μαμησει αλογοπουτσα να πιασει το ξορκι

  10. ΚΟΥΦΑΛΑ ΜΗΤΣΟΔΡΑΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕΣ ΑΚΟΜΗ!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!!!! Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΗΤΣΟΔΡΑΚΟΥΛΑ!!!!!!
    ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ!!!!!

  11. Επειδή είναι πολύ περήφανος και την τιμάει την Αεροπορία γίαυτο και μετέτρεψε τα ελικόπτερα στη Θεσσαλία σε υποβρύχια.
    Θα τιμήσει και το Ναυτικο τον άλλο μήνα.
    Ίσα ρε χαμουρα!!! Βλακοηλίθιε.
    .

Comments are closed.