Μια ακόμα απόφαση ΝΤΡΟΠΗΣ! Πως το Πρακτορείο Άργος “σκοτώνει” καθημερινά τις εφημερίδες

Κοινοποίηση:
argos

Μια ακόμα απόφαση του πρακτορείου Άργους που αποδεικνύει τον “θάνατο” που θέλει να επιφέρει στις εφημερίδες!

Με επιστολή, ενημέρωσε για την αναστολή της αεροπορικής μεταφοράς προς το υποπρακτορείο της Κέρκυρας από Τρίτη 21/11/2023 έως τη Δευτέρα 04/12/2023.

Αναλυτικά:

“Αγαπητοί συνεργάτες

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας από την Τρίτη 21/11/2023 έως τη Δευτέρα 04/12/2023 δε θα πραγματοποιούνται οι πρωινές πτήσεις και ως εκ τούτου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αεροπορική μεταφορά του τύπου.

Με γνώμονα την εξασφάλιση της έγκαιρης διανομής του τύπου, προς κέρδος όλων των εμπλεκομένων και κυρίως του αναγνωστικού κοινού στην ευρύτερη περιοχή που εξυπηρετείται από την αποθήκη του υποπρακτορείου της Κέρκυρας και αφού πρώτα εξετάστηκε κάθε ρεαλιστική εναλλακτική διαδικασία, από την αρμόδια διεύθυνση κρίθηκε ότι για την βέλτιστη αποστολή των φύλλων η μεταφορά των ημερήσιων εφημερίδων (Δεύτερα-Σάββατο) πρέπει να πραγματοποιείται με μίσθωση ιδιωτικού οχήματος από την Αμφιλοχία προς το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Η χρέωση της οδικής μεταφοράς θα επιμερίζεται (όπως γίνεται πάντα) σε όλες τις μεταφερόμενες εφημερίδες.

Με εκτίμηση.

Ανδρέας Μπάτσης”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: