ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ! Βγήκαν στους δρόμους οι Γ@ΦΤΟΙ και ζητούν εκδίκηση για τον 17χρονο – Αγκαζέ με αναρχοάπλυτους [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
386833719_2024455464613972_8929147842616235401_n-1-1920x1280

Πορεία για τον θάνατο του 17χρονου Γ@ΦΤΟΥ μετά από καταδίωξη αστυνομικών για 20 χλμ. στη Βοιωτία, είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μέλη συλλογικοτήτων διαμαρτύρονται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομίας και του κράτους.

“Καμία δολοφονία αναπάντητη” αναγράφει ένα από τα πανό των διαμαρτυρόμενων.

Σημειώνεται πως προηγήθηκε συγκέντρωση την πλατεία της Καμάρας. Την πορεία ακολουθούν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Περιμένω πότε θα βάλουν μπρος τα άρματα

  2. ενασ τροποσ μονο υπαρχει
    ολοι στοπ στισ πληρωμεσ στο κρατοσ
    ολοι σταση εργασιασ οχι με τουσ κλασικουσ συνδικαλιστές πουλημένους αφηστε τουσ εξω αυτουσ ρεμαλια ειναι του συστήματος
    ο λαοσ μονοσ του απο στομα σε στομα
    ολοι να βγουν εξω απο τα σπιτια τουσ , δεν χρειαζετε να τρεχετε στισ πλατειεσ .. κατω απο τα σπιτια σασ στουσ δρομουσ να μπλοκαρη ολοι η αθηνα και ολεσ οι μεγαλουπόλεις
    βαλτε μουσικη καρβουνα να καινε και κρασακι και ολοσ ο λαοσ στο δρομο καθε μερα να ενωθούμε επιτελούς
    ετσι να μην ξερουν τι να κανουν … ολα κλειστα τα παντα ολα να πανε να γαμηθουν
    οχι αλλο απεργιεσ τισ μιασ ημερασ επιτέλους ξυπνάτε

  3. οι αναρχοκομουνιστες προτρεπουν και παροτρυνουν ολους τους λαθρο, μουσλιμς τουρκαλμπαν αραψ γιουφτους, πουστηδες και λοιπες κοινοτητες, να σφαζουν να κλεβουν και να βιαζουν τον ελληνικο λαο!
    οι φασιστεροι τους ξεσηκωνουν ολους αυτοι ειναι ο υπαριθμον ενα θανασιμος εχθρος του λαου μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. και βέβαια βγήκαν, εδώ βγήκαν για τους Παλαιστίνιους , δόλια πατρίδα με τους κουραδες που έχεις στον σβέρκο σού. Σωστά έπραξε ο αστυνομικός, να αφήσουν την αστυνομία να κάνει την δουλειά της. Έτσι πρέπει ,όταν δεν σταματάς σε μπλόκο και υπάρχει καταδίωξη που μπορούσε να σκοτώσουν περαστικούς σε κάποιο δρόμο ( συγνώμη σκύλο γάτα ήθελα να γράψω διότι έχει μεγαλύτερη αξία η ζωή τον ζώων) τι θα λέγατε τσογλανια; Πήγε να αρπάξει το όπλο; και υπάρχει ζήτημα; ουστ καταραμένοι φυλή , καρκινομα τις ανθρωπότητας , κλέψιμο, επιδόματα, δολοφονίες ! Νόμος εδώ και τώρα για όλους όχι μόνο για τους γύφτους

  5. Αλοιμονο γυφτοι αναρχοαπλυτοι και λαθροεποικια ειναι ενα εναντιων των νομοταγων ελληνων πολιτων τοχουν διξει το 2008 στα μνοιμονιακα επεισοδια στιν Μαρφιν με τους τοσουν νεκρους που τους αφησαι το κρατος να κανουν τα φονικα παιχνηδια τους το χουν διξει στα επεισοδια για τον Γρηγοροπουλο μονο που δεν ειμαστε στο 2008……………………………..

  6. Το έργο έχει επανάληψη.Το έχουμε δει πολλές φορές. Σίγουρα ειναι θλιβερό το γεγονός της απώλειας ενός ανθρώπου και μάλιστα νέου. Το ποιός φταίει θα φανεί. ΟΜΩΣ δεν γίνεται κάθε φορά οι γύφτοι-ρομα να προκαλούν το κοινό αίσθημα και να δημιουργούν πρόβλημα στις τοπικες κοινωνίες έχοντας και συμπαράσταση από αναρχοαυτονομους μπαχαλακηδες. Φτάνει ποια και με τους υποκριτέςκαι Φαρισαίους ψευτο προοδευτικους .

Comments are closed.