ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: “Ο ΛΥΤΡΑΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ “ΣΚΟΤΩΣΑ” ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ 20.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ!” – ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

Κοινοποίηση:
lytras-polyzogopoulou

Μια τρομακτική αποκάλυψη στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης.
” Ο Λύτρας με έβαλε και σκότωσα το σπίτι μου για 20 χιλιάρικα για να πληρώσω την αποφυλάκιση του άντρα μου και το έγραψε στη γυναίκα του την Πολυζωγοπούλου”. Μυρίζει εγκληματική οργάνωση το δίδυμο της καταστροφής.

Μην χάσετε το αυριανό ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα όλης της χώρας. Θα ΣΟΚαριστείτε με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το ζεύγος. Και όλα εννοείται με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΥΤΡΑ: “ΔΕΝ ΕΠΙΝΟΗΣΑ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΑΛΑ, ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ!”

Κόλαφος η Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Εγώ και ο Απόστολος Λύτρας τελειώσαμε μετά από αυτό”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ο συχωρεμενος ο Βασιλακης, ο πραγματικος νομικος και δασκαλος -φροντιστης χιλιαδων νομικων με τα ωραια του συγγραμματα,( οι παλιοι τον θυμουνται σιγουρα ) , εκανε και εκπομπες στο καναλι τοτε του εντιμου δημοσιογραφου Μιχαλοπουλου, χαρακτηριζε ολη αυτη τη συμμορια των αστοιχειωτων δικολαβων “ποινικολογων” με λογια που δε χρειαζεται να επαναλαβω εδω. Ηξερε καλα τι ελεγε,σιγουρα… Δυστυχως, με τη “λαικη παιδεια” των κουτσουμπηδων, παιρνει πτυχιο ο καθε αστοιχειωτος και μετα λειτουργει το βρωμερο κυκλωμα , τσοντοκαναλο- δικολαβος- μαιντανος- “δημοσιογραφοι” πιο αγραμματοι ακομα και ολα καλα…

  2. Το πουτανάκι της Νομικής, σαν τις βίζιτες εκεί μέσα.

  3. Αυτή που τα καταγγέλει πρέπει πρώτα να τα βάλει με τον άνδρα της που εγκλημάτισε, μετα τον εαυτό της που ήθελε πανάκριβο δικηγόρο χωρίς να έχει μία και να μας πεί πόσο έπιανε το ακίνητο της στη πράξη και όχι στο χαζό της μυαλό.
    Το θύμα της ενδοοικογενειακής βίας είναι μια gold dinger της κακιάς ώρας που ήξερε που έμπλεκόταν μιας και χώρισε έναν άνδρα πολύ μεγαλυτερο της για τα καλά που θα απολάμβανε. Ο δράστης είναι απλά μαλάκας που τη πάτησε

  4. Σαν κι αυτον το δκηγορο που εκμεταλευτηκε λογω της ιδιοτητος του, περνοντας το σπιτι της κυριας για να το δωσει στη γυναικα του υπαρχουν χιλιαδες τετοια περιστατικα.Ολα αυτα για να διατηρησει τη προσωιπικη του ευδαιμονια κανει τα χατηρια της συμβιας,παραγνωριζοντας το πονο τη δυσχερη θεση του αλλου, κλεβει, εξαπατα συγγενεις φιλους.γνωστους επειδη νοιωθει ο ιδιος ανασφαλης.Μια παραφραση του παλιου ελληνικου φιλμ¨τον ΄σκοτωσα¨για το παιδι μου¨”μεταφορικα, εχει τη πληρη εφαρμογη του στη συγκεκριμενη περιπωση.Ετσι και ο δικηγορος για να πουλαει μοστρα στους τριγυρω του-συμφωνα με το λαιφσταιλ- οτι εχει ωραια γυναικα δεν διστασε να αρπαξει το σπιτι τη ταλαιπωρης.Γι αυτο και ο τυπος , μολις ειδε οτι η συμβια του ανταλλασε πονηρα μηνυματα, προεβη σ αυτα που προεβη.Ενδομυχα θα σκεφθηκε αυτο που λεει ο μηλιωκας¨αλλου τρως, αλλου πινεις , αλλου πας και το δινεις”

  5. Και μη χειρότερα. Όλα τα βλαχαντερά, πήραν ένα πτυχίο και το παίζουν τηλεμαϊντανοί, με απότερο σκοπό τον εύκολο και γρήγορο πλουτισμό σε μια Ελλάδα της παρακμής και της σήψης.

  6. Μπράβο στεφάνε ξεσκέπασε τα πολιτικά τομάρια τα καθάρματα

  7. Της έγραψε και σπίτι ο μακακας..οι γυναίκες δεν χορταινουν πότε, από καλύβα να τους γράψεις μέχρι παλάτι ολόκληρο, η συμπεριφορά και η λαιμαργία είναι η ίδια…θέλουν κι άλλα.

  8. 1. Όλα τα έντυπα κλπ ξεκινάνε από την πρώτη μπουνιά.
    2. Όλοι ξέχασαν το κινητό. Που είναι το κινητό του θύματος.
    3. Έφαγε τόσο ξύλο, επειδή κοιτούσε το κινητό και όχι την παρεα;
    3. Γιατί δεν του έδειξε το βίντεο που έβλεπε με το παιδι;
    4. Μίλησε για ζηλοτυπια.. το θύμα.
    5. Μήπως υπήρχε αιτία, αλλιώς είναι για δέσιμο ο τύπος.. έγινε τούρμπο μπροστά στην παρέα ξαφνικα;
    6. Γιατί την έδειρε τόσο, που τα κτυπήματα αυτά, από τον νόμο, χαρακτηρίζεται πληροφορίες.. πλημελληματα; το είπε ο άλλος γνωστός δικηγόρος.
    7. Μήπως έμεναν μαζί λόγω ότι είχαν κοινά συμφέροντα, από το τίμιο επάγγελμα τους; και απλά ο τύπος δεν άντεξε την περιφρόνηση
    Ενώπιον της παρέας…
    ΥΓ. Επειδή η ελληνική αστυνομία είναι γάτα, σίγουρα θα βρεθούμε προ εκπλήξεων… υπομονη..

    1. Αυτό που θεωρώ σίγουρο είναι ότι δε κοίταγε μικρό παιδί στο κινητό.
      Θα της έστελνε dick pics κανας άλλος πιο σίγουρα.
      Ουτε από την παρέα που ήταν κάλεσαν μάρτυρες, ούτε το κινητό της άνοιξαν, και αυτή βασικά προτίμησε να φάει τα μπουκέτα και να το βουλώσει άρα δεν ήταν μόνο γκομενικό το θέμα. Για να την πάει δέρνοντας από το αυτοκίνητο και να συνεχίζει στο σπίτι κάτι άλλο έγινε και τα πήρε τόσο κράνα.
      Σωστά αυτά που λες κάποu εκει είναι η αλήθεια.

  9. Όλα για τ σ λεφτά γίνονται κ για γκομενικα κάνεις δεν λεει τον λόγο που σφάχτηκαν πάμε αλλού σε άλλο θέμα ας βγάλουν τα μάτια τους, όπως έστρωσαν να κοιμηθούν #μαύρο χρήμα παντού#κονόμα,# βολτούλα# life style#φοροδυαφυγη # κ Πόλλα αλλα….. Λυπάμαι αλλα Καμία εμπιστοσύνη!
    Έχουμε αγώνα να δώσουμε γιατί δεν βγάζουμε το μήνα ενώ τα κοράκια τρώνε με χρυσά κουταλια….

  10. μηπως τα χαλασανε στην μοιρασια για αυτο και την πλακωσε στο ξυλο?
    μια παροιμια λεει “αν δεν ταιραζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε”
    δυο σκατα σε μια χεστρα. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

  11. Δύο αληταριά δικηγορίδια. Μια τάνα και ένας αλητάμπουρας μλκας. Δεν μας ενδιαφέρει το θέμα. Μας κουράσατε.

Comments are closed.