ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ!!! Μπακογιάννης εναντίον Δούκα: «Πρωτόγνωρες καταστάσεις» είδε ο πρώην δήμαρχος

Κοινοποίηση:
doukas-1-600x400-1

Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε λόγο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για «πρωτόγνωρες καταστάσεις» παρότι πέρυσι, πλημμύρισε ακόμα και το μετρό του Ευαγγελισμού από μεγάλες ποσότητες λάσπης και νερού.

«Η Αθήνα χτες πνίγηκε και τα λόγια τα μεγάλα τα πήρε το νερό», είπε ζητώντας ενημέρωση ως προς την πολιτική του Δημάρχου για την αντιπλημμυρική θωράκιση.

Ο Μπακογιάννης το είπε, ξαναλέμε…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Έλεγα ότι ο ντορογιός το τερμάτισε ως ο πιο άχρηστος δήμαρχος της Αθήνας, αλλά ήρθε ο δούκας κι έκανε την ανατροπή. Από το μλκα στον τριμάλακα.

  2. Μόνο που στον άχρηστο τέως βλαχοδήμαρχο της συμφοράς διαφεύγει ότι, με νόμο του βρομοκώματός του Μαΐου, ή διαχείριση των ομβρίων δεν είναι δουλειά του Δούκα, αλλά της ΕΥΔΑΠ. Ας βάλει προς το παρόν τις δικές του ευθύνες στον κ@λο του, που πήγε και να “διδάξει” κιόλας στο μπουρδέλλο αμέρικα το ζώον, και ας βγάλει το σκασμό…

  3. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Ο άχρηστος πρώην που με το ντιμπέιτ έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό τον μέχρι πρότινος άγνωστο νυν και έχασε.Τέτοιο βλήμα.

  4. ΜΠΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ Ο ΠΕΡΟΥΚΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΠΙ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΜΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΒΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ….

Leave a Response