ΜΚΟ κράτος εν κράτει: Ξερίζωσε δέντρα, άνοιξε δρόμο σε ιδιόκτητο οικόπεδο εν αγνοία του ιδιοκτήτη! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
kataggelia moria

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι οι ΜΚΟ είναι “κράτος” στην Μόρια και παντού στην Ελλάδα.

Ο καταγγέλλων αναφέρει: “Νέα κατορθώματα των Μ.Κ.Ο.
στον ελαιώνα της Μόριας.Ξερίζωμα δέντρων και κατασκευή δρόμου σε ιδιωτική περιουσία εν αγνοία του ιδιοκτήτη.Οι υπεύθυνοι κάνουν ότι δε γνωρίζουν και οι υπηρεσίες σφυρίζουν αδιάφορα.
Στη Λέσβο έχει καταλυθεί ή έννοια του κράτους, απέναντι σε ομάδες και οργανισμούς που διακινούν πληθυσμούς και τζιράρουν εκατομμύρια.
Συνεχίστε οι υπόλοιποι τους προεκλογικούς σας σχεδιασμούς για ανάπτυξη, τουρισμό και πράσινα άλογα”

Δείτε την καταγγελία όπως αυτή δημοσιεύθηκε στο facebook:
¨

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι αλητες των ΜΚΟ πρεπει να πεταχτουν εξω απο την χωρα μας με τις κλωτσιες!!!!!!! Οσο παραμενουν κανουν κακο στην χωρα!!!!! Να πανε στις πατριδες τους να κουβαλουν λαθρομεταναστες!!!!! Φτανει πια η ανοχη στην αθλια δραση τους εις βαρος της χωρας μας!!!!!!!!

  2. Κλείστε τον δρόμο με κάποιο εμπόδιο, για να μάθουν ποια είναι η θέση τους στην Ελλάδα. Τα παράσιτα του Σόρος δεν θα μας κάνουν κουμάντο, ο ανθρωπισμός τους στην χώρα τους που έκλεισε τα σύνορα για τους ταλιμπάν. Δεν πήγαμε εμείς στις πατρίδες τους να αρπάξουμε την γή τους και να θέσουμε σε κίνδυνο την ασφάλεια τους. Αυτός που υποδέχεται, αν θέλει και όχι με το ζόρι, είναι ο νοικοκύρης, όχι ο εισβολέας νόμιμος και μή. Γιατί εισβολείς είναι και οι μουρόχαβλοι των ΜΚΟ, είτε ήρθαν με διαβατήρια είτε όχι, δεν έχουν κανένα δικαίωμα στην Ελλάδα.

Comments are closed.