ΜΜΕ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ: “ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ”

Κοινοποίηση:
1-PAPAS_ANAKRITH_882-768x517

Στα χέρια της ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο καταζητούμενος Χρήστος Παππάς, της Χρυσής Αυγής.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Ζωγράφου το βράδυ της Πέμπτη ο Χρήστος Παππάς, το «δεξί χέρι» του Νίκου Μιχαλολιάκου και ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος παρέμενε άφαντος από τον Οκτώβριο και την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Η εξαφάνιση του 60χρονου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής διαπιστώθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, όταν το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε ότι ο πρώην βουλευτής είχε εξαφανιστεί λίγες ώρες μετά την εμφάνισή του, την 1η Οκτωβρίου, στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου, όπου έδωσε το «παρών» στο πλαίσιο των περιοριστικών όρων. Είχε αφήσει στο σπίτι του το κινητό του τηλέφωνο – αυτό με το οποίο επικοινωνούσε κυρίως με συγγενείς, συνεργάτες κ.λπ.

Ο Χρήστος Παππάς θεωρούταν από τα πλέον σοβαρά στελέχη της Χρυσής Αυγής σε σημείο που οι τότε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επιδίωκαν παρασκηνιακά να «υπάρξουν» γέφυρες ώστε να γίνει «μεταγραφή» του στην Πειραιώς. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: “Βραδινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ο 59χρονος ημεδαπός διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση, με την οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, πρωινές ώρες αύριο.

Μαζί του συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση άρθρου 169Α Π.Κ.”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Κανέναν ΔΕΝ ενδιαφέρει ο Πάππας. Ο Παππάς ΔΕΝ είναι δολοφόνος, ΔΕΝ είναι τρομοκράτης, ΔΕΝ πέρασε απο θέση υπουργείου να φέρει αντισυνταγματικά νομοσχέδια και να οδηγήσει σε αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες. Δεν ψήφισε μνημόνια, ΔΕΝ βάζει σε κίνδυνο τον κόσμο με τους εμβολιασμούς.

  2. Από σήμερα ο ουρανός είναι πιο φωτεινός , και οι πολίτες είναι πλέον ασφαλείς και η δημοκρατια νίκησε τον ναζισμο…. Θα πει πάλι ο κουλης . Και εσείς να πάτε για εμβόλιο , και όταν οι νεγροειδεις καφροι του Πακιστάν ξεβρακώνουν τα παιδιά σας μέσα σε τραινα σε παραλίες σε δρόμους, βιάζουν ομαδικά τις γυναίκες σας , και σκοτώνουν τις μάνες σας μεσα στα σπίτια τους , θα το βουλώνετε .

  3. Χριστόφορος όλη σου η σκασιλα εννέα μήνες τώρα ήταν η μη σύλληψη Παππά???
    Για φαντάσου τι σκασιλα είχες!
    Άντε βρε είθε πάντα να έχεις τέτοιες σκασιλες!!!

  4. Ρε αλήτες πιάσατε έναν χρυσαυγιτη; και τώρα ξεβρωμισε η Ελλάδα; εμείς περιμένουμε τη δική σας σύλληψη, και απ ότι φαίνεται δεν αργεί.

  5. Τώρα αισθάνομαι πιο ασφαλής! Με τη σύλληψη του Παππά θα μειωθεί επιτέλους η εγκληματικότητα και θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη της οικονομίας… Ζήτω η κυβέρνηση! Ζήτω η δημοκρατία! Ζήτω ο μέγας εθνάρχης Κούλης!
    ΥΓ. Δώστε κι άλλο σανό στα ζωντανά…

  6. Κούλη, άσε τον Παππά και φέρε τα 340.000.000 € που χρωστάει η εγκληματική οργάνωση που διευθύνεις! Κούλη, για πες αλεύρι, το αίμα του Τεμπονέρα σε γυρεύει!

  7. 9λη η Ελλάδα γνωρίζει ποιοι είναι 48 χρόνια εγγληματιες αλλά βλέπεις την θεσουλα στο δημόσιο ψηφίζουν οι ραγιάδες σας προσκυνημένοι όταν ώμος οι λαθροπιθικοι βιάζουν τα παιδιά σας να σας δω διεθνιστές απόγονοι δολοφόνοι σταλινικά ερπετά και όλα τα είχαμε να κόμματα της μπουρδέλο Βουλής

  8. Δηλαδή θέλετε να πιστέψουμε κοτζάμ “ψεκασμένοι-ανεμβολίαστοι”,ότι τόσους μήνες ο Παππάς κρυβόταν μόνο 1,5 χλμ. ακριβώς πίσω από το κτήριο της Ε.Υ.Π. στη Μεσογείων;;;;; Χα χα χα ….ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ……

  9. Τους δολοφόνους που μας κυβερνούν ΠΟΤΈ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ??????

  10. Αν ο Παππάς δικάστηκε για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης,οι 301 τι είναι που επιμένουν για τον εμβολιασμό των Ελλήνων μικρών και μεγάλων και θέλουν να ξεκάνουν τον λαό? Εγκληματική οργάνωση είναι και οι 301 και έχουν βάψει με αιμα τα χέρια τους δολοφονόντας τους Ελληνες εις γνώσιν τους…..ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣΣΣΣ……

  11. Λοιπόν τώρα τα κανάλια θα παίζουν το Μεγάλο θέμα , σύλληψη Χ. Παππά όλη μέρα , και στην Βουλή θα έρθει η κύρωση των Πρεσπών

  12. Ο Παπας δεν σκοτωσε κανεναν!!!!! Να δουμε ποτε θα συλλαβουν τους δολοφονους της Μαρφιν, των Φουντουλη και Καπελωνη, τους επιδοξους δολοφονους του Χιου κλπ, κλπ, κλπ;;;;;;;

  13. Εμείς θα μείνουμε ανεμβολίαστοι ότι κι άν κάνει η εβραϊκή μαϊμού Κούλα

  14. λεφτερια στον ηρωα παπα!
    μεσα ο αγραμματος προδοτης τσιπρας και κουτσουμπρας!!!!!!!!!!!!!!

  15. Η Αστυνομία του Χρυσοχοιδη έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον των Παπάδων τις τελευταίες μέρες…..

  16. Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας…. Στέφανε τους αποτυχημένους δολοφόνους σου πόσους μήνες θα περιμένουμε….;;;

  17. Γουρλοματη αφορισμενε έρχεται και η σειρά σας… Και της υπόλοιπης κλεφτοκρατιας…. Θα καθίστε σύντομα σε σκαμνί ΓΙΑ ΈΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΩΣΙΑ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΜΈΘΟΔΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΉΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ….. ΤΕΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΤΆΦΙ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ……ΜΌΝΟ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣΩΝΑΡΙΑ…….

  18. ΕΠΕΣΕ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ….. ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ!!

  19. Τι κι αν εισαι και παπας
    στον Κορυδαλο θα πας

  20. Αυτά τα καθίκια ποτε θα συλλάβετε ξευτιλες, ανθέλληνες

  21. Τώρα να πιάσουν τους δολοφόνους της Μαρφιν

  22. Μάλλον επέτρεψε να τον συλλάβουν για να κάνει το εμβόλιο

    1. Κατω απο την μυτη της αστυνομιας 9μηνες και ο Χρυσοχουντίδης-αυτος που δεν διαβασε τα μνημονια-
      και πανηγυρίζει? …

  23. ναι και τωρα η χωρα σωθηκε . απο το μιασμα μητσοτακη ποτε θα γλυτωσει η χωρα

Comments are closed.