ΜΟΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΙΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ Σ. ΧΙΟΣ

Κοινοποίηση:
trump-makeleio

Ακούστηκαν πολλά για την απόπειρα κατά Τραμπ. Και γράφτηκαν ακόμα περισσότερα… 

Δεν θα μπω στην εικοτολογία και τις θεωρίες συνωμοσίας, όπως αποκαλούν τα συστημικά μαντρόσκυλα, για το ποιος πήγε και γιατί να τον καθαρίσει. Καμία θεωρία συνωμοσίας δεν υπάρχει, όταν κροταλίζει το Α-R- 15, το εννιάρι, το 38αρι, το 45αρι, το 7.62 mm, το 7.65 mm. Ή ότι άλλο διάολο υπήρξε.

Ο Τράμπ έφαγε σφαίρες από την ταράτσα- στα 100 μέτρα- και τό όπλο που τις έριξε, δεν αστειεύεται. Τον άφησαν αφύλακτο, έβαλαν τον ερασιτέχνη που ήξερε από όπλα, δεν έβαλαν επαγγελματία, γιατί πια όλοι ξύπνησαν, κρατούσαν κάμερες, έβλεπαν, βιντεοσκοπούσαν, κι αν το χτύπημα ήταν επαγγελματικό, ο πρώτος που θα ενοχοποιείτο , θα ήταν ο Μπαϊντεν και το κακό συναπάντημα που ήθελε να κλείσει τον Τράμπ, φυλακή. Τώρα, τα χυμένα μυαλά στην ταράτσα, δεν μπορούν να ψιθυρίσουν, ο δράστης ήταν “βαρεμένος” αριστεριστής, τον παππού τον Τζο δεν τον γνώριζε, ούτε όσους τον έβαλλαν να σκοτώσει που θέλουν να ξαναχτίσουν την Ουκρανία αφού την ισοπεδώσουν. Άρα να κάνουν μία νέα γύρα από εξοπλισμούς και πτώματα.

Η ψυχολογία της φάκας και το ωστικό κύμα που δεν άκουσα κανέναν πανάσχετο των ΜΜΕ να συλλαβίζει

Θα δώσω σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν, πόσο ίδια είναι εκείνη η στιγμή που τρώς τις σφαίρες, με τα πλάνα από τις κινηματογραφικές ταινίες. Την ψυχολογία του βαλλόμενου, με την ψυχολογία του πρωταγωνιστή του Χόλυγουντ. ‘Ίδιοι είναι και οι δύο, με τη μόνη διαφορά πως ο αληθινός, εκείνος της ζωής, φεύγει πρώτος- αν πεθάνει- και τον τρώει το σκοτάδι και τα κυπαρίσσια, ενώ στην ταινία, ο ηθοποιός, συνήθως αποχωρεί τελευταίος και ζωντανός. Καλό θα είναι όσοι και όσες βγήκαν σε κάτι δελτία του κ@λου που πληρώνουν καναλάρχες-ολιγάρχες (έχουν λεφτά και τους τα τρώνε), να πάψουν ,γιατί δεν δύνανται δια να ομιλούν. Είναι άσχετοι, παραπληροφορούν, δεν βρέθηκαν ποτέ σε πεδίο βολής, δεν έχουν ρίξει ποτέ με όπλο, δεν μύρισαν κίνδυνο, δεν χόρτασαν αδρεναλίνη, δεν ξέρουν, δεν ζουν, ας βγάλουν τον σκασμό. 

Σε θηρίο μεταμορφώθηκε εκείνη την ώρα ο Τράμπ. Κυνηγημένο. Στη φυλάκτρα θανάτου. Ακόμη κι αν ένας αξιωματικός της Ασφάλειας μου είχε πει κάποτε ότι από το καρτέρι δεν γλύτωσε κανένας, κάποια θηρία, τη γλυτώνουν. Δεν είναι μόνον η σφαίρα που σε πλήττει όταν σε πυροβολούν. Είναι και το ωστικό κύμα. Το σοκ της βολής. Ο άνεμος της κόλασης που σε περιτριγυρίζει. Φεύγεις μέτρα από το κέντρο βάρους σου. Αποσταθεροποιείσαι. Μέσα σου γίνεται σεισμός. Το αίμα που τρέχει στον οργανισμό, αναπηδά, κοχλάζει και σε φουσκώνει. Να σου βγει από το στόμα. Πίδακας. Αναλόγως που την τρώς. Αν είναι σε κεφάλι, ακόμα χειρότερα. Βυθίζεσαι. Αν το χτύπημα είναι θανατηφόρο ακαριαία, τέλος. Σκοτάδι και μετά, τίποτα. Αν το χτύπημα δεν σε σκοτώσει , τότε μπορεί να σε σκοτώσει μία ανακοπή. Και πάλι , τέλος. Αν γλυτώσεις την ανακοπή, τότε νιώθεις τα εξής. Εγώ τουλάχιστον σε αυτά ζορίστηκα: Τίναγμα κάτω ή πάνω, βύθισμα σε λήθαργο δευτερολέπτων, απώλεια ακοής, απώλεια αίσθησης χρόνου και τόπου, πίεση από αόρατο χέρι πάνω ή κάτω (χτύπημα γροθιάς ή σίδερου 350-450 κιλών μου είπαν οι δικοί μου γιατροί), ίλιγγος και μετά έρχεσαι πάλι στα ίσα σου, σιγά και σταθερά αλλά η αδρεναλίνη, στα ύψη.

Μετά έρχεται η συνείδηση, είσαι στην τσίτα, η πληγή δεν πονάει, τσούζει, φουσκώνει, πολύ σαν μπαλόνι, πρήζεσαι νιώθεις ότι θα εκραγεί το τραύμα, σε διαπερνάει ο φόβος μην έχει κοπεί καμία αρτηρία και μείνεις στον τόπο από αιμορραγία και πας άκλαφτος και τότε εκεί παίζει το εξής: Εάν πανικοβληθείς, έχεις χάσει το παιχνίδι, γιατί η κρίση πανικού, μπορεί επίσης να σε σκοτώσει. Αν την κατανικήσεις, επανέρχεσαι. Αν όχι, θυμαράκια. Και μετά έχεις να αντιμετωπίσεις, το αίμα που τρέχει ποτάμι. Αν είσαι μόνος, είναι άσχημα. Αν σου δώσουν άμεσα βοήθεια, είναι καλά. Μόλις ο γιατρός σου βάλλει όλο το δάκτυλο μέσα για να δει εάν το τραύμα είναι διαμπερές, αν η σφαίρα έχει μείνει μέσα, τι κακό σου έκανε (πριν τις εξετάσεις στο νοσοκομείο), παίζεις πόκα με χαρτοκλέφτες σε άθλιο καζίνο. 

Αν παρατηρήσει κανείς την αντίδραση του Τράμπ στο βίντεο, είναι σαν να τον χτυπά ηλεκτρικό ρεύμα. Χάνει βάδισμα, απώλεια στήριξης, κιτρινίζει, τα χάνει, φεύγει κάτω, μόνος του, δέχεται το ωστικό κύμα, είναι καρυδότσουφλο.

Υπάρχουν πολλά ακόμη που θα μπορούσα να περιγράψω για όλα όσα είδε ο Τράμπ και είδα κι εγώ. Και πολλοί ακόμα που βρέθηκαν στη θέση του. Στη θέση μας. Εγώ, “τραβήχτηκα” και “κρατήθηκα” από κάπου και γύρισα επάνω, στον κόσμο. Το ίδιο κι ο Τράμπ. Αλλά τα επόμενα στο βιβλίο που ετοιμάζω. Εκεί θα έχουμε να πούμε πολλά. Για εκείνη την “Κόκκινη Νύχτα”. Όσο για… όσους και όσες παρουσιάζουν εκπομπές, εκφράζουν γνώμη, σπηκάρουν δελτία του κώλου, καλό θα είναι να πάνε σε κανέναν μπάτσο ή παραβατικό να τους εξηγήσει το κόλπο. Είναι κι αυτή μία εμπειρία. Να την διηγείσαι και να γελάς σαρδόνια που κρατάς ακόμα μάτια ανοιχτά. Μία ταινία κι αυτή, σαν όλες τις άλλες. 

Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ?????????????????????

  2. To FBI ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ κΟΓΚΡΕΣΟ ΠΩς ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ Ο τΡΑΜΠ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΑΖΟΥς ΟΛΟ ΤΟ ΦΒΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗς ΕΒΡΑΙΟ ΤΡΑΜΠ ΜΙΑς ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΩς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟς ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΟς ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΗς ΚΟΡΗς ΤΟΥ. ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΝΑς ΕΒΡΑΙΟς ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟς ΘΑ ΣΑς ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΕΒΡΑΙΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕς; ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΙ

  3. Ο Τραμπ είναι σιωνιστής. Υπάρχουν φωτογραφίες του στο νησί του Έπσταϊν. Αριστερά και δεξιά είναι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Όλοι οι πολιτικοί ελέγχονται και κανείς από αυτούς δεν θέλει την ευημερία του κόσμου. Αυτοί που είναι δήθεν κατά του συστήματος εμφανίζονται για να εξαπατήσουν τον κόσμο, για να μην αναλάβει δράση ο κόσμος και για να είναι διαχωρισμένος σε αντίπαλες παρατάξεις. Και ο Πούτιν τα ίδια είναι. Η ρωσία προωθεί το ψηφιακό ρούβλι, ήταν μέλος του Παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ. Υποστήριζε την ψευτοπανδημία και παρείχε ψευτοεμβόλια.

  4. Πραγματικά πολλές οι ομοιότητες: 1)πυροβολισμός στον αέρα
    2)τα μέσα μιλούν για απόπειρα δολοφονίας
    3)ξαφνική αύξηση της αποδοχής των υποτιθέμενων “θυμάτων”
    Μένει να αποδειχθεί και το τέταρτο:
    4)θρίαμβος σε μια στημένη και σάπια πολιτική αναμέτρηση

  5. Είμαστε σίγουροι, ότι ισχύει το ίδιο και για τον Trum…?

  6. H CIA σκεδιασε και τις δυο δολοφονιες οι ομιοτιτες μιαζουν πολυ .

  7. Arkanovi, δεν έχεις δικαίωμα να ομιλείς και να εκφέρεις γνώμη αν ήταν συνωμοσία ή όχι. Έχεις φάει σφαίρες; Δεν διάβασες το άρθρο του Χίου;

  8. Πολύ σωστά. Αν δεν δεις το αίμα να αναπηδά δεν μπορείς να καταλάβεις… Αν και η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του κυρίου Χίου ήταν πολύ χειρότερη και μοναχική αφού ο δημόσιος υπάλληλος στο πρώτο νοσοκομείο που μετέβη δεν του έδωσε καμία βοήθεια και τον κοίταζε σαν ηλίθιος αναγκάζοντάς τον να οδηγήσει αιμόφυρτος μέχρι το Παπαγεωργίου.

  9. στημενο ολο βρωμαει.. δεν φαινεται καν σαν να εφαγε ξυστη σφαιρα τυφεκιο θα διελυε το αυτι του, δεν φαινεται καν πληγη

    1. Έχεις κάνει πάρα πολλές δόσεις. Με καύσωνα η δόση είναι ό,τι χειρότερο. Και σιγά μην είναι κομμούνι ο Τράμπ.

      1. τοσα ξες γιατι σε εκανε εξυπνο η μαμα

    2. στημένο ήταν να τον φάνε 100% … για αυτό έγιναν και τόσα “λάθη” αλλά δεν τους βγήκε… φάε τώρα τον πορτοκαλή για 4 χρόνια …δε σε χάλασε…

  10. Ετσι ειναι Στεφανε εξω απο χορο ολοι χορευουν. Δεν μπορει κανεις να καταλαβει το πως νοιωθεις οταν δεχεσαι τετοιου ειδους επιθεση. Το αν θα ζησεις ή οχι επαφυεται στην θεικη βοηθεια και την τυχη της στιγμης οπως στον Τραμπ, η συνηθεια του αυτη να κανει αυτην την κινηση οταν κοιταει προς τα καπου τον εσωσε. Στεφανε γραφτους ολους εκει που δεν γραφει μελανι και συνεχισε να ξερεις ο Υψιστος σε βλεπει και σε προσεχει αν παλευεις για το καλο του κοσμου και των συνανθρωπων σου.

  11. Η Αλήθεια πληρώνεται με αίμα στις “δημοκρατίες” τους

  12. Θεωρίες συνωμοσίας δεν υπάρχουν γιατί πολύ απλά ήταν στήσιμο . Ξεκινάμε πολύ απλά ότι ολόκληρη η ασφάλεια του δεν είχε δακτυλίους ασφαλείας όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα. Οι όλες κινήσεις της ασφάλειας του δείχνουν μη επαγγελματική κατάρτιση και κυρίως πανικό . Που ήταν οι Άνδρες ασφαλείας μέσα στο πλήθος ; Επίσης κανείς από την ασφάλεια του δεν κρατούσε αντιβαλιστικη ασπίδα προστασίας όπως προβλέπει τόσο το πρωτόκολλο όσο και η φύλαξη ενός τέτοιου προσώπου . Κανείς από την ασφάλεια του δεν άνοιξε χώρο κατά την μεταφορά του στο όχημα,αυτό δείχνει ότι δεν έχουν εργαστεί έως ομάδα ασφαλείας πάνω στα σενάρια. Μη έλεγχος παρακείμενων κτιρίων ,όπου ανέβηκε και ο δράστης δείχνει το στήσιμο της υπόθεσης. Όσο για την βολή στον Τραμπ ,η αραβίδα Ar 15 είναι για διεμβολιστες και παίρνει αρκετά φυσίγγια ειδικού τύπου ανάλογα την απόσταση τον καιρό και την ταχύτητα. Τώρα αν νομίζετε ότι ο Τραμπ είναι σωτήρας της ανθρωπότητας βάζοντας για αντιπρόεδρο έναν αδίστακτο του βαθέως κράτος είστε τουλάχιστον για γέλια.

    1. ότι παίζει σοβαρό ενδεχόμενο να κρύβεται από πίσω το γνωστό βαθυ κράτος , ελιτ κτλ εννοείται αυτό, διότι η δουλειά βρωμάει από παντού… αλλά δεν ήταν στημένο από τον Τραμπ, ο αιφνιδιασμός του και η ταραχή ήταν ολοφάνερη και κανένας δεν παίζει με τις σφαίρες κατά αυτόν τον τρόπο, ο πιτσιρικάς πήγε ως χρήσιμος ηλίθιος …ως συνήθως τα έχουμε ξαναδει, ότι ο Τραμπ δεν είναι άγιος και ότι θέλοντας και μη θα κάνει κάποια χατίρια στα “αφεντικά” εννοείται και αυτό …αλλά σε σχέση με τον χαζοβιόλη κακόψυχο δούλο της ελίτ Τζό …η τετραετία του τραμπ ήταν σχεδόν παράδεισος… δεν περιμένουμε απίστευτες αλλαγές αλλά ελπίζουμε σε κάποιες έστω

  13. Εγω νομιζω οτι ο Σορος θελει να σας βγαλει απο τη μεση ,φαινεται απλη σκεψι αλλα νομιζω οτι ειναι η αληθεια .

  14. Αγαπητέ Στέφανε,
    όλοι γεννιόμαστε με κάποιες ικανότητες για να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδια της ζωής.
    Εσύ λόγω των δυσκολιών που θα αντιμετώπιζες κατά την διάρκεια της ζωής σου εφοδιάστηκες με δυνατή ψυχή μάχιμου πολεμιστή.
    Δεν πιστεύω ότι κάποιος άλλος στην θέση σου θα κατάφερνε να επιβιώσει.
    Δεν πιστεύω στην τύχη!
    Έχεις εφοδιαστεί με πνεύμα, δύναμη ψυχής και το σπουδαιότερο σε κατευθύνει η αγάπη για το δίκαιο και την αλήθεια.
    Σπάνια προσόντα που δίνονται απλόχερα από τον Θεό σε λίγους, τους δικούς Του.
    Πρέπει κάποια στιγμή να προχωρήσεις και να αναλάβεις θέση στην πολιτική ζωή του τόπου.
    Μην μένεις πίσω παρεξηγώντας την ταπεινότητα που εφοδιάζει ο Θεός τους δικούς Του, μέσα από την ταπεινότητα μπορείς να δεις τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, η έπαρση και ο εγωισμός διαστρεβλώνουν τα πάντα.
    Ήδη προσφέρεις πολλά σε όλους εμάς αλλά πρέπει να απηχήσει ο λόγος σου στο πανελλήνιο και πανευρωπαϊκά από θέση εξουσίας.
    Δύσκολο… ναι! αλλά θυμήσου ότι γεννήθηκες για αυτήν την εποχή με όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να τα καταφέρεις.
    Σε πλήγωσαν για να μην τολμήσεις, σε κτύπησαν για να νοιώσεις ανήμπορος και αβοήθητος.
    Δεν είσαι ούτε μόνος ούτε αβοήθητος, έχεις την μεγαλύτερη βοήθεια που καθορίζει τα πάντα, προχώρα μαζί Του με σιγουριά γιατί είναι συνεχώς μαζί Σου.
    Μίλα Του, ζήτα Του και απόλαυσε την απλόχερη βοήθειά Του σε ότι σε απασχολεί.
    Οι άνθρωποι κάνουν σχέδια αλλά ο Θεός μας έχει τα δικά Του και δεν χάνει ποτέ.
    Με σεβασμό και τιμή από Σουηδία.

  15. Πες τα Στεφανε, οχι σαν τους αλλους τους τυπους στο ΣΚΑΙ Οικονομου και Παυλοπουλο που το πρωι της Δευτερας το παρουσιαζαν το θεμα με τετοια ελαφροτητα, λες και ηταν κανενα αποκριατικο πιστολακι ή πασχαλιατικο βεγγαλικο, ηθελαν να πεισουν τον κοσμο οτι δεν εγινε και τιποτα μια γρατζουνια.

  16. Στέφανε. Ο Τράμπ και εσύ γλυτώσατε από θεία πρόνοια. Ανατρίχιασα με την περιγραφή σου και μου ήρθε flashback το βίντεο που είχες τραβήξει τότε.

    Εσύ όμως ήσουν σε πολύ χειρότερη μοίρα. Όχι μόνο πληγώθηκες βαριά αλλά μόνος οδηγησες μέχρι το νοσοκομείο. Ο Τράμπ λίγο ξυστά στο αυτί πληγώθηκε και πήγε στο νοσοκομείο μέσα σε λίγα λεπτά με την συνοδεία του εσύ δεν είχες κανένα εκτός από τον Θεό.

    Φέρεται ότι ο Κύριος μας δοκιμάζει μέχρι εκεί που μπορούμε. Εσένα σε δοκίμασε σαν γνήσιο Σπαρτιάτη

    Ο Έλληνας δοκιμάζεται περισσότερο από τον καθένα και κάποιες φορές απορώ πως ακόμα υπάρχουμε σαν έθνος. Δυστυχώς η κατάστασή είναι τέτοια λόγο του ότι θέλουν να γίνουν βεζυριδες στην θέση του βεζιρη.

    Ελπίζω τώρα να καταλάβει ο κόσμος τι παίζει με τον Τράμπ και την αγάπη του για την Πατρίδα του.

  17. ΚΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ

  18. Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΗ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤRUMP ΚΑΙ Τ ΟΝ PUTIN ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕ ΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤ ΟΚΟΥ & ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟ Σ ΑΜΗΝ +♡+♡+♡+

Comments are closed.