ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΑΓΑΝΗ – ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΘΗ – Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ… ΧΡΗΜΑ

Κοινοποίηση:
im_teaser_08-07-2024

ΦΑΡΜΑΚΟΧΕΡΗΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ κι από τον ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ. Ο βίος και η πολιτεία ενός “επαγγελματία εκτελεστή”. Γιώργος Κατσαγάνης, ο ισοβίτης των κοσμικών. Η αστυνομία τον συνέλαβε, η εισαγγελία του απήγγειλε ποινική δίωξη για το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου του τοπογράφου μηχανικού, Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό. Από την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και τα λύτρα των 30 εκατ. ευρώ που δεν βρέθηκαν ποτέ, στη δολοφονία του «Κυπατζή» στην Πεντέλη και τις αποδράσεις για να κάνει ληστείες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Διασταύρωση ο “the roc” με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο ,και λίγο Ζαχαράτο ….

  2. Και ομως ο ωραιος τζωρτζ αν και αγραμματος ηταν παντρεμμενος με παιδι μαλιστα, με τη κορη μεγαλοδικηγορου οπως μετεδωσε ο ευαγγελατος στην εκπομπη του.Ας λετε εσεις…….

  3. ΤΙ ΖΩΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΟΜΟΥΡΗ

  4. Όλοι αυτοί μπροστά στον Αυγενακη είναι νήπια .
    Ο Λευτέρης ακόμη και το Τσοχατζοπουλο θα ξεπεράσει.

  5. Ο 44τετραχρονος και ο 44τετραχρονος το πανε τα εγκυρα και εγκαιρα ΜΜΕ.Αλλα ο μονος που εχει τελικα κοχονες και γραφει ονοματα ειναι ο Χιος,μας αρεσει δεν μας αρεσει!

  6. Πιδι μπιμπουκι! Τι να κλασ ου κουφοντινας!

  7. Όταν ο άνθρωπος γίνεται δολοφόνος για τα πολλά λεφτά.

Comments are closed.