(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΜΟΥΝΤΖΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ: ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΓΙΑ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ – ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Πανωλεθρία για ΝΔ με 27,9% στις Ευρωεκλογές, στο 14,8% ο ΣΥΡΙΖΑ και στο 12,9% το ΠΑΣΟΚ – Άλμα στο 9,6% για Ελληνική Λύση
Μεγάλη άνοδο εμφανίζει η Ελληνική Λύση, ειδικά στη Μακεδονία, ενώ το ΠΑΣΟΚ υπερτερεί στο νομό Ηρακλείου και Λασιθίου
Μπορεί να βάφεται «μπλε» και στις ευρωεκλογές ο χάρτης της Ελλάδας, αλλά η Νέα Δημοκρατία δείχνει να χάνει το ορόσημο του 30% και να πέφτει μάλιστα στο 27,9%.
Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση του Υπουργείου Εσωτερικών, χωρίς να ενσωματώνει την επιστολική ψήφο.
Τεράστια είναι και η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, κάτω από 15%, φτάνοντας μάλιστα στο 14,8%, με το +12,9% του ΠΑΣΟΚ να “απειλεί” επί της ουσίας το ΣΥΡΙΖΑ στη δεύτερη θέση.
Μεγάλη άνοδο εμφανίζει η Ελληνική Λύση, ειδικά στη Μακεδονία, με το ποσοστό της να εκτιμάται πέριξ του 10%, στο 9,6%, ενώ κοντά στο 10% είναι το ΚΚΕ με 9,4%.
Η Νίκη παίρνει 4,45%, η Πλεύση Ελευθερίας είναι στο 3,5% και η Φωνή Λογικής είναι στο όριο με 3%.
Σε επίπεδο εδρών η Νέα Δημοκρατία δείχνει να παίρνει 7 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 4, το ΠΑΣΟΚ 3, από 2 ή 3 το ΚΚΕ και η Ελληνική Λϋση και από μία οι Νίκη, η Πλεύση Ελευθερίας και η Φωνή
Λογικής.
Στο 95% δεν αλλάζει πλέον τίποτα!
Καταγραφή
Ευρωεκλογές 2024

Η μάχη των ευρωεκλογών που θα αναδείξουν τους 720 ευρωβουλευτές της 10ης νομοθετικής περιόδου της Ευρωβουλής περίπου 370 εκατ. ευρωπαίοι ψηφοφόροι από 27 κράτη-μέλη, ξεκίνησε την Πέμπτη 6 Ιουνίου και  ολοκληρώνεται σήμερα, Κυριακή 9 Ιουνίου.
Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι πολίτες σε 21 χώρες της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.
Στην Ελλάδα οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και έκλεισαν στις 19:00, ενώ το μεγάλο στοίχημα είναι αυτό της αποχής, καθώς στις ευρωεκλογές του 2019 η συμμετοχή των πολιτών έφτασε σε 58,7%.
Σήμερα, Κυριακή 9/6, θα ψηφίσουν σε 18.380 εκλογικά τμήματα οι 9.796.330 εκλογείς που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους για να αναδείξουν τους 21 υποψήφιους από 31 κόμματα που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μέχρι το 2029.
Από αυτούς, 4.755.686 είναι άνδρες και 5.040.644 γυναίκες, ενώ δικαίωμα για να ψηφίσουν για πρώτη φορά έχουν 111.500 νέοι εκλογείς
Σημειώνεται ότι το δικαίωμα του εκλέγειν στις ευρωεκλογές έχουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πολίτες από 17 ετών και πάνω, δηλαδή οι γεννηθέντες μέχρι το έτος 2007. Επίσης, μπορούν να ψηφίσουν και οι πολίτες των λοιπών κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατοικούν στην Ελλάδα, με προϋπόθεση την εγγραφή τους στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους δήμου της χώρας. Ο αριθμός τους σε αυτές τις εκλογές είναι 13.023.
Οι ετεροδημότες που ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους σε κοινά εκλογικά τμήματα μαζί με τους λοιπούς εκλογείς, είναι 166.679.

Ψήφισαν 178.809 με επιστολική ψήφο

Για πρώτη φορά στις ευρωεκλογές του 2024 στην Ελλάδα εφαρμόστηκε η επιστολική ψήφος.
Στη σχετική πλατφόρμα ενεγράφησαν 202.515 Έλληνες εκλογείς της επικράτειας και του εξωτερικού.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο  αναπληρωτής υφυπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος,178.809 ψήφισαν με επιστολική ψήφο, εκ των οποίων οι 42.147 από το εξωτερικό με το ποσοστό να φτάνει στο 88,3%.
Από την πλευρά του, ο Γενικός Έφορος Παρακολούθησης της διαδικασίας Επιστολικής ψήφου, αρεοπαγίτης Χρήστος Κατσιγιάννης, εξέδωσε πράξη με την οποία διαπίστωσε την ολοκλήρωση της διαδικασίας συλλογής επιστολικής επιστολικής ψήφου.
«Συνολικά ψήφισαν έφτασαν 178.588 φάκελοι, από τους οποίους 136. 451 αντιστοιχούν σε κατοίκους του εσωτερικού και 42.137 σε κατοίκους του εξωτερικού», υπογράμμισε.
Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου, εξήγησε ότι «το απόγευμα χθες, μετά την ολοκλήρωση της συλλογής των ψήφων, ενημερώθηκαν οι εκλογείς, οι οποίοι δεν απέστειλαν φάκελο ή δεν παραλήφθηκε εμπροθέσμως, προκειμένου να ασκήσουν από σήμερα (9/6) στις 11 το πρωί ως τις 19:00 το βράδυ το εκλογικό τους δικαίωμα στο εκλογικό τμήμα, όπου ψηφίζουν. Όλοι οι υπόλοιποι εκλογείς, οι οποίοι συμμετείχαν και είχαν κάνει αίτηση για επιστολική ψήφο και απέστειλαν και παρελήφθη εμπροθέσμως ο φάκελος τους, αυτοί έχουν ειδική ένδειξη στον εκλογικό κατάλογο και δεν μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα».
Ήδη, στο Περιστέρι οι επιτροπές διαλογής ανοίγουν τις κάλπες και στη συνέχεια τους φακέλους επιστροφής για να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα, δηλαδή το αντίγραφο της ταυτότητας και συμπληρωμένο το έντυπο της υπεύθυνης δήλωσης. Εάν διαπιστωθεί η αρτιότητα του εκλογικού φακέλου, τότε ρίχνεται ο κλειστός φάκελος που περιέχει το ψηφοδέλτιο στην οριστική κάλπη, ενώ εάν λείπει κάποιο συνοδευτικό έγγραφο το ψηφοδέλτιο μένει εκτός κάλπης και καταγράφεται ως άκυρο.

Συνολικά 1.168 υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Την προτίμηση των ψηφοφόρων διεκδικούν συνολικά 1.168 υποψήφιοι ευρωβουλευτές που είναι ενταγμένοι στα ψηφοδέλτια 31 κομμάτων.
Συγκεκριμένα, τα κόμματα που συμμετέχουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία είναι τα εξής:
1. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
2. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
3. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής
4. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
6. ΝΙΚΗ
7. ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
8. Μέρα 25
9. ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
10. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ
11. ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΛΑ.Ο.Σ.
12. ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο
13. ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ – ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Μ-Λ ΚΚΕ)
14. ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
15. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
16. Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ
17. ΚΟΜΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ
18. ΚΕΚΑ-ΑΚΚΕΛ ΜΑΖΙ για μια Ελεύθερη Ελλάδα
19. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου
20. ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ)
21. Κίνημα 21
22. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ
23. Ομογενειακό Δίκτυο Ελλήνων Ευρώπης (Ο.Δ.Ε.Ε.)
24. Νέα Αριστερά
25. ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ
26. ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
27. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
28. Ελλήνων Συνέλευσις
29. Πράσινο κίνημα
30. Δημιουργία
31. ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Που την είδατε την μουτζα???
    90% βουλευτικά κόμματα ψηφίστηκαν,έστω και με τόση αποχη….

  2. Ποσο θα το χαρω σε οσα γεροντια που ψηφισαν Αυτιά τους παρει ο Κουλης μεχρι και τις μασελες μεχρι τις επομενες βουλευτικες!!

  3. Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΣΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

  4. ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Ν.ΔΟΥΛΑΡΕΣ ,ΦΑΝΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΛΥΦΤΗ ΑΥΤΙΑ!!!!!!

  5. Συγχαρητήρια στους μαλάκες που τους εξέλεξαν και στους αρχιμαλάκες που άφησαν άλλους να τους εκλέξουν.
    Η Ελληνική εκπροσώπιση στο ευρωκοινοβούλιο, περιλαμβάνει εικοσιέναν απατεώνες, κλόουνς, τσούλες, ανώμαλους.
    Αυτοί στο φαγοπότι, που ξεκινά από τα 22.500 ευρώ μηνιαίως και ταβάνι δεν έχει (βλ. κ. Καυλή)
    Ο αληθινός Έλληνας, ο Ηλίας, πίσω από τα σίδερα.

  6. απ τον εναν παπαρα στον αλλο. απο το γουρλοματη στον ηλιθιο που πουλουσε χειρογραφα χριστου. ειστε εντελως ζωα, για λυπηση.

  7. Οπως το 1930. Πολεμος συντομα.

  8. Αυτος ο ψυχοπαθης ηλιθιος και η εγκληματικη συμμορια του εκπροσωπουν το 11-12% του Ελληνικου λαου για να μην σας λενε μετα οτι του ψηφιζει ο λαος
    ΥΓ κι’αυτο το ποσοστο προιον τεραστιας νοθειας ειναι

  9. χαχαχα το μεγαλυτερο ποσοστο ο κουλης το πηρε απο τους ελληνες του εξωτερικου με 2,3,4 και 5 κομμα συριζα κκε μερα 25 και πασοκ. στη μαπα πατριωταραδες του εξωτερικου

  10. Εθνικες εκλογες αμεσα, να παιξει η δεξια το ρολο που πρεπει για να προλαβουμε τα χειροτερα!

  11. Ούτε με αποχή δεν μπορείτε να βγάλετε ποσοστό ΝΔουλοι. Αυτά είναι τα πραγματικά αποτελέσματα και πέρσι πριν τη νοθεία. Και οι τρείς σας θα συμπράξετε την επομένη φορά, το μόνο σίγουρο. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω για να σώσετε τις καρεκλίτσες σας και τα προνόμια σας.

  12. οι γεροι κρατανε την νδ και το πασοκ και τα στρακια το συριζα

    1. Να προσθέσω ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-σύριζα στηρίζουν με πάθος, Αλβανοί και Γυφτοι. Θα πάει ο Αλβανός η ο γυφταραιος να ψηφίσει για παράδειγμα ελληνική Λύση, πατριωτες ή νίκη; όχι φυσικα. Πάει στα ανθελληνικά κόμματα.

  13. μην ξεχνάμε με την νοθεία πήρε ότι πήρε στην ουσία ούτε 11%δεν έπιασε

  14. Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ

  15. 59,68% Η ΑΠΟΧΗ Ο ΝΟΗΜΩΝ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΣΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΜΑΤΙ ΑΠΟ CICA COLA ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΕΜΠΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!!

  16. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΉΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΤΆΝΕΙ!!!! Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΈΦΤΑΣΕ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΚΆΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ!!!

  17. Ο νικητης ειναι ενας η ΑΠΟΧΗτι κοκορευεστε οτι νικησατε το 60 και τοις εκατο σας γυρισε την πλατηγελοιοι χαχαχαχαααα

  18. Ανησυχητικά πολύ τα αποτελέσματα θα έλεγα… βέβαια πολύ καλά για την ΝΔ με 10++ μονάδες κάτω (και λίγα έχασε έπρεπε να χάσει πάνω απο 15%) αλλά τον βελόπουλο εάν υπήρχε τρόπος να γινόταν μια έρευνα ποιοι τον ψηφίσαν θα καταλαβαίνατε γιατί πήρε τόσο.. .οι πολλοί θρήσκοι, γιαγιάδες/παπούδες, αυτοί που κουβαλάνε στο κεφάλι τους αρχές-γάγγραινες για την χώρα αυτή. Μόνο η δήλωση που έκανε φτάνει. Πάμε είπε να κυβερνήσουμε ;; με τι; με το 9, 10% ;; το οποίο εάν λάβουμε υπόψη το 60% αποχή είναι όχι απλά αμελητέο αλλά αόρατο τελείως… μετρημένοι ανθρώποι τον ψήφισαν πάμε λέει να κυβερνήσουμε….
    Για το ΚΚΕ κάθε σχόλιο περιττεύει… υπάρχει κόσμος που παει και ρίχνει ψήφο σε ένα κόμμα που έχει σήμα το σφυροδρέπανο…. το καταστατικό του το έχετε διαβάσει; ποια σοβαρή χώρα θα ενέκρινε να κατέβει κόμμα όταν στα κιτάπια του καταγράφει τέτοιο περιεχόμενο;;

    Για το καταστροφικό ΠΑΣΟΚ ουδέν σχόλιο θα έπρεπε να ήταν εκτός βουλής ήδη….
    Για αυτό έχει πει πολλές φορές ότι πρέπει να γίνεται έλεγχος των ψηφοφόρων. Ηλικίες απο 30 μέχρι 60 το πολύ. Απο 30 και κάτω όχι όπως και πάνω απο 60 όχι να δουμε τι θα έπερνε ο βελόπουλος….

    Τώρα για το Σϋριζα εδώ πάλι τι να σχολιάσεις… μακάρι να παει και στα ποσοστά που ήταν στο 3, + κάτι %… και πολύ θα του είναι….

    Αϊ κοιτάχτε τι βγήκε στην Ξάνθη… σας σιχάθηκε ο κόσμος… αυτό για μένα είναι το ΠΡΟΒΛΗΜΑ, η ΞΑΝΘΗ.

    Κρίμα…. εγώ φυσικά έριξα λευκό, σιγά μην δώσω δικαιώμα να αρπάζουν τόσα χρήματα όλοι αυτοί με τον κόσμο απο κάτω να μην έχει να πληρώσει το ρεύμα του… ή να πληρώνει το ρεύμα του και να μην. έχει να φάει…

    ΓΕΛΟΙΟΙ όλοι…. με κλεμμένες τσέπες.

    1. Κρυφονουδουλι ντρέπεσαι νά πεις τι είσαι. Παρόλο πού προφανώς ψηφίζεις ΝΔ αλλά έφαγες φόλα για κάποιο λόγο τώρα καί έριξες λευκό σέ φταίει ο Βελόπουλος πάνω από όλα παλιοταγαρι. Οι αρχές τού ελληνικού έθνους ήταν καί θά είναι η ορθοδοξία η πατρίδα καί η οικογένεια όσο καί νά σέ πονάει.

  19. Πόσο θεμιτό είναι από δημοκρατική άποψη να συνεχίσει η ΝΔ να κυβερνά, όταν σήμερα την ψήφισε μόνο το 11,5 % του ΣΥΝΟΛΟΥ του εκλογικού σώματος…???

  20. Ενωθείτε… Ελληνική λύση, Νίκη, Φωνή λογικής, Δεν υπάρχουν και δεν χωρούν εγωϊσμοί στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χωρα με λαθρο, λοατκι εγκληματικοτητα, και πόλεμος κατά τις θρησκείας μας οικογένειά…. ΕΝΩΘΕΊΤΕ!!! Και στις επόμενες εκλογές εθνικές θα είστε δεύτερο κόμμα, σώστε την Ελλάδα μας!!! 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    1. Πρέπει να ενωθούν όλοι και να βάλουν έναν κοινής αποδοχής για αρχηγό.Να φτιαξουν μια καλη ομαδα με καθηγητές και τεχνοκράτες και να σαρώσουν.Βελοπουλος,Κασιδιαρης γουστάρουν δε γουστάρουν εχουν δυναμική.Ο Ηλιας στις πιο νεες ηλικίες και ο Βελοπουλος και οι υπόλοιποι τους μεγαλύτερους και πιο συντηρητικούς.

  21. Απ’το 40% στις ευρωεκλογές του 2019 και το περσινό 41% των βουλευτικών εκλογών στο 27%😂🤣😂🤣😂😂🤣🤣
    Κοιτάξτε τι και ποιοι σας κυβερνάνε ρε ζώα και σας τρώνε τον ιδρώτα και τα λεφτά που κάποιοι τα βγάζουμε κυριολεκτικά με αίμα.

  22. Νεοδουλα: 27,9%Χ40,5/100=11,229% αυτό είναι το ποσοστό σας επί του συνόλου [100%] των εκλογέων (εκλογικού σώματος) ..να κάνετε το ίδιο και τα υπόλοιπα καθεστωτικά ρεταλια

  23. Πιστεύει κανείς ότι τό ποσοστό 27+ τής ΝΔ είναι εξολοκλήρου από Έλληνες; Πόσα αλβαναρια καί πόσοι Πακιστανοί καί λοιποί από Ασία καί αλλού πού ελληνοποιησαν από τά εκατομμύρια που φέραν εδώ ψήφισαν τό κόμμα αυτό πού τούς έδωσε ελληνική υπηκοότητα; Αν βάλεις καί την νοθεία με τούς εκλογικούς καταλόγους καί τής singular logic οι Έλληνες είναι ελάχιστοι καί θά είναι τίποτα κομματόσκυλα υψηλόμισθοι καί συνταξιούχοι με μεγάλες συντάξεις τού δημοσίου όλοι, καί οι γλείφτες πού περιμένουν ρουσφέτια καί βόλεμα.
    Ο Βελόπουλος πήρε περισσότερους ψήφους από Έλληνες από κάθε άλλο κόμμα στάνταρ!

  24. ΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ…

    1. 1,8% του εκλογικου σώματος είστε, ποιος σου είπε ότι εμείς θα ψηφίζαμε τον τριπλα εμβολιασμένο κρατούμενο. Αιντε να δούμε που θα σας στείλει την επόμενη φορά για να ψηφίσετε.

      1. ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ 2% ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ,ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΣΩΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ
        ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…

        1. Από την άλλη, εμένα στην Α’ Θεσ/νίκης ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΧΩΣΑΝΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ) ΚΑΤΙ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΣΤΑ 55+…

          Λες και ωθούν τον κόσμο εκεί πέρα για να πεταχτούν η πατριωτικές ψήφοι…

          Αντί για τον Βελόπουλο που ψήφισα και τον είχανε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!

Comments are closed.