“ΜΟΥ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ, ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ”. ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ Κ.ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ; ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΞΩ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ; ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΑ “ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ” ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Βασιλακόπουλος

Σε μια καταγγελία προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου, 30.10.2021, ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.


Ο ίδιος ο καθηγητής καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα τραμπούκικης επίθεσης σε μια ταβέρνα, από τον ιδιοκτήτη και τον γιο του, επειδή… ζητήθηκε να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και αποκάλυψε πως ο ίδιος μαζί με συναδέλφους του βρέθηκαν σε μια ταβέρνα στην επαρχία καθώς όλοι μαζί βρίσκονταν σε ένα συνέδριο.

«Αφού τρώγαμε, ζητήσαμε με πολύ ευγενικό τρόπο από τον ιδιοκτήτη να κάνει κάποιο έλεγχο για πιστοποιητικά εμβολιασμού», λέει ο ίδιος, καθώς όπως υποστηρίζει μέχρι εκείνη την στιγμή δεν γινόταν έλεγχος ούτε… για δείγμα.

Και συνεχίζει: «Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο» είπε συγκεκριμένα προκαλώντας σοκ.

Ερωτηθείς ποιος του επιτέθηκε, κατηγόρησε ξεκάθαρα τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας και τον γιο του, λέγοντας ακολούθως πως κάλεσε την αστυνομία και όταν ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν το περιστατικό, έγιναν μηνύσεις και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

95 Σχόλια

  1. Μηπως δεν υπάρχει η ταβέρνα και ειναι ολο σκηνοθετημένο!!!

  2. Βρείτε τον επιτέλους. Μας τα χει πρήξει ότι τον απειλούν και τον απειλούν.

  3. Αυτά που έκανε ο ταβερνιάρης στόν κατά τα άλλα ακριβοπληρωμένο Βασιλακόπουλο θα έπρεπε να είναι παράδειγμα σε όλους , αλλά δυστηχώς ο νεοέλληνας κοιτάζει μόνο την άπλα του και τρώει αμάσητα το σανό που του πετάνε τα χρυσοπληρωμένα βοθροκάναλα και οχι μόνο

  4. ΤΗ ΦΡΟΥΡΑ…ΤΗ ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑ υοστ λινατσα…..

  5. ΘΥΜΙΘΗΚΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕ ΟΛΗ Η ΤΑΞΗ.
    ΓΕΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΚΑΡΑΓΚΙΤΖΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  6. Το ότι είπε” θα στο κλείσω τό μπουρδ@λο” η ότι φώναζε έβρισε και απώθησε την κόρη του ιδιοκτήτη που τού ζήτησε ευγενικά νά είναι πιο κόσμιος λίγη σημασία έχει γιαυτον τόν ψυχοπαθή. Καλά τού έκανε κι εκείνος καί τόν πέταξε έξω με τίς κλωτσιές. Τα κανάλια πρέπει να τόν μαζέψουν λίγο γιατί εκτίθενται με αυτόν.

  7. ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΚΙΣΙΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟΙΧΟ-ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ …

  8. Να φας πηγες στην ταβερνα βασιλακοπουλε .και οχι να κανεις τον πονηρο και τον εξηπνο

  9. Και ποιος είναι αυτός που θα πει στον ταβερνιάρη τι να κάνει όταν φαρμακευτική εταιρία έχει τραπεζωσει αυτόν και το συναφι του και μάλιστα τζάμπα.; Ας καλούσε ο σπιουνος τους αρμόδιους του κράτους να κάνουν ελέγχους και να αισθάνεται τυχερός που δεν του έβγαλαν το παντελόνι και δεν τον ξεβρακωσαν κιόλας.

  10. Τήν φράση “να αγιάσουν τά χέρια τους” τήν έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές καί έχει χάσει κάπως τό νόημα,αλλά στήν περίπτωση τού υγειονομικού τρομοκράτη μέ τά δύο παλληκάρια πατέρα καί γιό στήν Καλαμπάκα πρέπει νά τό βροντοφωνάξουμε:”ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ”.
    Γιάννης Λάκων

  11. Καλά του κάνανε. Κατι τετοιοι πρέπει να μη γίνονται δεκτοί σε κανένα κατάστημα

  12. Όταν κάποτε – επαναλαμβάνω κάποτε – ξυπνήσει αυτός ο αποβλακωμένος με τα πορνοκάναλα και τα σκουπίδια τους κόσμος, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σκίζονται μόνο πουκάμισα αλλά και κ…………

  13. δεν χρειαζεται να εισαι ανεμβολιαστος για να συμφωνησεις. κι εγω που εμβολιαστηκα με δικη μου ευθυνη λεω αυτο. βασιλακοπουλε και εσεις οι αλλοι επιστημονες καθηστε στο σπιτι σας και αφηστε τις εκδρομες οταν τις κοψατε σε ολους τους αλλους. αει σιχτιρ που λενε και οι φιλοι σας οι τουρκοι.

  14. Μπραβο στον άνθρωπο που τον έχουν σκίσει στους φόρους και δεν ξέρει που να κρυφτεί που πληρώνει και χρωστάει στα ορκ του κουμουνιστη……..

  15. Αφού δεν σου έσκισαν και τον πάτο να λες και ευχαριστώ.. μουνόπ@νο

  16. Φαρμακευτική εταιρεία και τσάμπα τραπέζωμα……είχαμε στο παρελθόν σκάνδαλα με φαρμακευτικές που ταϊζανε γιατρους για να κάνουνε συνταγογραφήσεις
    νόμιζα ότι πλέον απαγορεύετε να υπάρχει χρηματική σχέση ανάμεσα σε γιατρούς και φαρμακευτικές ακόμα και σε μορφή δωρεάν ταξιδιών και τραπεζωμάτων…
    αλλα έχω την απορία αμα κάποιος είναι εμβολιασμένος και φορέας πως θα τον εντοπίσει το ταβερνιάρης;;;;;
    σε κάθε ταβέρνα πρέπει μπροστά να υπάρχει ένα τραπεζάκι με γιατρο, νοσοκομα και οτι απαραίτητο μηχάνημα για εξέταση αίματος ώστε οσοι μπαινουν εμβολιασμένοι και μη να μην κουβαλάνε τον ϊο … για να μπορούμε και έμεις να μπαίνουμε και να περιδρομιάζουμε άφοβα
    και για να είμαστε σίγουροι να γίνονται και τεστ μέσα στην ταβέρνα κατά την διαρκειαν του γεύματος

  17. Ακαταδίωκτο στον ταβερνιάρη. Γιατί να έχει ακαταδίωκτο μόνο ο βασιλακόπουλος; Πείτε που είναι η ταβέρνα να πάμε όλοι οι ανεμβολίαστοι να στηρίξουμε τον άνθρωπο.

  18. Κακώς. Τίποτα δεν του έκαναν.
    Το λιγότερο ξύλο ανελέητο στους προδότες της δικτατορίας Μητσοτακουλα.

  19. Νόμιζε ότι θα την γλυτώσει στην επαρχία ο αλήτης.Οπου τον βρίσκει ο κόσμος θα του εκφράζει την αγάπη του…..

  20. Μήπως ήταν τίποτα ακραίοι λοάτκοι και των λιγουρεύτηκαν ;

  21. Την επόμενη φορά να έχεις μαζί σου και τον Κούλη

  22. Το κόβω για αρχή σχεδίου με το ότι οι αρνητές κάνουν επιθέσεις ως τραμπουκοι κτλ.
    Κάτι ετοιμάζουν πάλι αυτοί 100℅
    Μακάρι να είναι αλήθεια αλλά κρατάτε και επιφύλαξη για πουστικο σχέδιο του Κούλη.
    Είναι πολύ πονηρά αυτά τα Ανθελληνικα ερπετά.

    1. πολύ θα ήθελα να του την πέσει και κανένας γύφτος …..

    2. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ

      Σωστος!!! Ομολογω οτι περιπου την ιδια σκεψη, εκανα και εγω! Κατι σαν “Λαγουδιαρικη” πασα, μου φανηκε! Ωστε να υπαρξει “Προσχημα”, για τις δυσαρεστες, μελλοντικες εξελιξεις!

  23. Σώπα βρε! Από αγάπη και λατρεία το έκαναν… Σε πέρασαν για τον Σάκη Ρουβά και εκδηλώθηκαν με ακραίο θαυμασμό…

  24. Πολυ καλα σου κανανε ρε @ρχιδι,επρεπε να σου ριξουν περισσοτερες.
    Την επομενη φορα θα σε κρεμασουν αναποδα στο δεντρο.
    Παλιοκαθικι που μιλας κι απο πανω…

  25. Πάλι καλά να λες που δεν σου έριξαν και κανέναν….

  26. Κρίμα που δεν τον έστειλαν με σπασμένα κόκκαλα στο νοσοκομείο.

  27. Κακώς, όμως, τον έδιωξε όταν ζήτησε ο ακαταδίωκτος βασιλακόπουλος πιστοποιητικά εμβολιασμού. Έπρεπε να μην του επιτρέψει καν να μπει στην ταβέρνα του! Ρε βασιλακόπουλε, με ποια ιδιότητα ζήταγες πιστοποιητικά; Και πήγες στην καλαμπάκα να ζητήσεις; Εδώ στην αθήνα, δεν πεταγόσουν μέχρι την κηδεία της φώφης να δεις χιλιάδες συνωστισμένους, εσύ που έχεις τέτοια ευαισθησία με τον συνωστισμό! Αλλά κουβέντα δεν έβγαλες για την κηδεία της φώφης ακαταδίωκτε βασιλακόπουλε! Αμ τι νόμιζες, ότι ο κόσμος που καταστρέψατε με τα λοκ ντάουν θα σου ρίχνει ροδοπέταλα;

    1. Πολυ σωστος φιλε δεν εππρεπε να τον δεχτουν καν.

  28. κλα σου κανανε και λιγα σου κανανε, συνεχισε το βιολι σου εαν τολμας…εκτοσ εαν σου βαλανε ηδη τσιπακι μαλακισμε..ε νεκροθαφτη

  29. Και λίγες έφαγες σκοταδοψυχε αληταρα

  30. τρομαξες βασιλακοπουλε περιμενες χαιρετουρες οτι αξιζεις θα παρεις απατεωνας εισαι πληρωμενος ψευτης γιατρουδακι της λαμογιας η οχι;..

  31. Βασιλακοπουλε μας έχεις ζαλησει τα @@. Κάνε δουλίτσες για να βγάζεις μίζα και προμήθεια αλλά όχι εις βάρος της υγείας των Ελλήνων.

  32. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί..

  33. πάντα τέτοια μαντάτα να έχουμε. Μπράβο ταβερνιάρη

  34. Όχι να σου σκίσουν το πουκάμισο, να σε ξεβρακώσουν τελείως έπρεπε και να σε κρεμάσουν ανάποδα σε κανένα δέντρο!

  35. Να αγιασει το χεράκι τους. Καλα σου έκαναν που πήγες να το παίξεις και ελεγκτής βρομιάρη, διασταύρωση νυφιτσας με ουρακοταγκου…

  36. …αφου ρε Βασιλακοπουλε και στον υπνο σου τρομοκρατεις,λασπολογεις,εμπαιζεις,βριζεις,λιδορεις τον κοσμακη που δεν θελει να κανει το φαρμακι που κανεις απο αυτους τους τσαρλατανους που το κατασκευασαν δεν εγκυαται για τιποτα!!!….μηπως να το ξανασκεφτεις λιγακι???

  37. σπάσιμο στο ξύλο παλιό τομάρι και εσένα και τους υπόλοιπους παλιοτόμαρα έρχεται η ώρα σας.

  38. Ποια ταβερνα ήταν; Να τους πάρουμε για συγχαρητήρια! Όπου να ναι θα έρθει και ξύλο που θα φάνε!

  39. σε πιο μαγαζι εγινε αυτο ???να παμε ολλοι εκει να τον στιριξουμε τον ανθρωπο !!! να φαμε εκει και να του πουμε ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ ευγε του αυτος ειν μαγκας !!!

  40. Υπάρχουν άντρες ακόμη!!!! Χίλια μπράβο στον ιδιοκτήτη και τον γιο του. Μπροστά σας θα μας βρείτε. Τον έλεγχο σε άλλη χώρα, όχι στην Ελλαδαρα μας!

  41. Έχει καταλάβει ότι ΔΕ ΒΡΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ γιατί μας έχει πρήξει τα μέζεα 15.000άκις;;;;
    Βασιλακόπουλε αν είσαι άντρας να αντιμετωπίσεις τετ α τετ 5 άτομα που υποφέρουν από σοβαρές παρενέργειες από τα ΦΑΡΜΑΚΙΑ σας. Γιατί οι ΝΕΚΡΟΙ από αυτά, ΔΕΝ γίνεται να σε πλακώσουν στις φάπες…
    ΚΑΘΑΡΜΑ. Θα λογοδοτήσεις μαζί με το υπόλοιπο συνάφι σου, μην έχεις αυταπάτες ότι θα τη γλυτώσετε!

  42. και του Έλβις του έσκιζαν τα ρούχα και του Σάκη αλλά δεν κάνανε μηνύσεις στους θαυμαστές!

  43. Κανονικα θαπρεπε να σε αλειψουν με πισσα και μετα με πουπουλα αφου εισαι τετεια κοτα που βγηκες βλακοπουλε στα καναλια(μα σε ολα?) για να παραπονεθεις που σου εσκισαν το πουκαμισο.
    Πιστεψε με θα μπορουσαν να ηταν πολυ χειροτερα π.χ. να σου εσκιζαν τγν σουφρα ας πουμε.
    Αντε παλι τυχερε τη σκαπουλαρες…

  44. Τα μαύρα μάτια σου έπρεπε να σού κάνουν το πράξη, αλλά οσονούπω πιστεύω θα γίνει και αυτό!!!

  45. Τοιχο…τοιχο…να πηγαινεις…γερμανοτσολια…
    Τοιχο…τοιχο…

  46. Μπράβο στους ιδιοκτήτες!! Άξιοι!!Παρακαλώ ενημερώστε μας ποια ταβέρνα και που ήταν!!! Η μισή Ελλάδα θα σας πει μπράβο!
    Καλά σε έκαναν μωρή πουστρολούγκρα βασιλακόπουλε!!που να ψοφίσεις σίχαμα

  47. Αφου εισαι ενας αχρηστος εμισθος με τα λεφτα μας ρε μπαγλαμα …αντι να πας σε κανεναν ψυχιατρο και λυσιατρο να σε χωσει για θεραπεια σε κανενα Δαφνι ,καθεσαι και ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη μπας και τις φας και σε λυπηθει το τσιρκο του Κουλη και σε κανει πουθενα κολογλειφτη προεδρο ….αλλα δεν φταις εσυ αλλα οι αλλοι οι χασομερηδες γραφικοι συναδεφοι σου ειδικοι κοπροσκυλοι οπως ο κοπροβελος …που δεν σου κανουν κανενα ηλεκτροσοκ για να δεις το Χριστο φανταρο …αλλα ο Θεος ολα τα βλεπει αγραμματε …

  48. Καταδικάζω την βία από όπου και αν προερχετε 😜🤣α ρε αρχιδακοπουλε τι σουμελε να παθεις

  49. Την επόμενη φορά θα στον φερμαρουν κι ολας να γουσταρεις

  50. ησουνα τυχερος που σου αφησαν το παντελονι και δεν ειδε ο κοσμος το χ@σμενο σου σωβρακο…!!!!
    χουντικο τομαρι ….!!!!

  51. Και λιγα σου κανανε,ρε καθαρμα,οπου πηγαινεις θα τρως φαπες.
    Εχετε ρημαξει τον κοσμο και εχετε και θρασος να μιλατε κι απο πανω.
    Ξυλο και φτυσιμο θα τρως οπου και να βρισκεσαι και λιγο σου ειναι.

  52. Σκασε μωρή λουλα που σε βαρεσανε. Δολοφονε σκατορουφιανε. Απ τους γκρεμούς της Καλαμπάκας έπρεπε να σε πετάξουν να σε φάνε ζωντανό τα τσακάλια.

  53. Αφου εισαι ενας αχρηστος εμισθος με τα λεφτα μας ρε μπαγλαμα …αντι να πας σε κανεναν ψυχιατρο και λυσιατρο να σε χωσει για θεραπεια σε κανενα Δαφνι ,καθεσαι και ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη μπας και τις φας και σε λυπηθει το τσιρκο του Κουλη και σε κανει πουθενα κολογλειφτη προεδρο ….αλλα δεν φταις εσυ αλλα οι αλλοι οι χασομερηδες γραφικοι συναδεφοι σου ειδικοι κοπροσκυλοι οπως ο κοπροβελος …που δεν σου κανουν κανενα ηλεκτροσοκ για να δεις το Χριστο φανταρο …αλλα ο Θεος ολα τα βλεπει αγραμματε …

  54. Συγνώμη αλλά αυτός γιατί την είδε εκλεκτής? Καλά να πάθει και λίγα του έκαναν

  55. Ποσο τον λυπηθηκα δεν λεγεται Εδω πληρωνονται ολα εξυπνακια μου Και στους αλλους γρηγορα Περαστικα χαχαχαχαχα

  56. Καλά σε κάνανε, με τι μούτρα πας και τρως σα να μη συμβαίνει τίποτα και προκαλεις κιολας ρε @ρχιδι;;

  57. Στο λαιμό Να σου κάτσει προδότη το φαΐ που έφαγες του ανθρώπου το μαγαζί και ήθελες να το κλείσεις

  58. Ετοιμάσου για τον άλλο κόσμο βατραχομουρηηηηηη

  59. Ετσιιιιιιιιιιι να μην μπορείς Βασιβλακοπουλε να πας ουτε μέχρι το περίπτερο χωρίς να πέσουν ψιλές να γίνει η ζωή σου κόλαση χειρότερη από αυτή που εσύ και το συναφι σου φτιάξατε για μας τι νόμιζες ότι θα γλυτώνεις??? Τα καλύτερα τώρα αρχίζουν 😁😁😁

  60. Και ποιος είναι αυτός που θα πει στον ιδιοκτήτη τι να κάνει; Να ενημερώσει τους εντολοδόχους του σαν σπιούνος να στείλουν τα αρμόδια για τον έλεγχο συνεργεία εκτός και αν είναι λαγός του συστήματος οπότε να είναι έτοιμος να τρέξει. Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

  61. Έπρεπε να του σπάσουν πόδια και πλευρά
    Έγινε εκατομμυριούχος από την διαφήμιση των εμβολίων (αυτός και κυβερνόντες) και ακόμη τους ανεχόμαστε !!!
    Ως πότε πρόβατα ???????

  62. Ημαρτον τη είμαστε σε ποια εποχή ζούμε σε τη κοινωνία ζουμε

  63. Την ακουσε κουδουνα ο Βατρχομένγκελε, πολυ μου εφτιαξε τη διαθεση το περιστατικο, αλλα να εχουμε υποψη μας οτι οσο τα τσεπωνει θα γαβγιζει υπερ της ευθανασιας

  64. Μ αρέσει που θεωρεί ότι ο κόσμος τρελάθηκε. Άλλος έχει το όνομα κι άλλος την χάρη.

  65. Δεν ήταν ούτε στοιχειωδώς έξυπνος, ας υποθέσουμε πως όλοι ήταν ανεμβολίαστοι. Έκανε φασαρία και έφυγαν, αυτός και οι γιατροί γνωστοί στον μαγαζί και εμβολιασμένοι, άρα περίσσευε ο έλεγχος. Για να επιβληθεί πρόστιμο πρέπει να βρεθεί ανεμβολιαστος, πράγμα που δεν πιστοποιήθηκε από καμία αρχή. Μυαλό κουνουπίδι, πίστεψε πως είναι το κράτος, νόμισε πως πως όλες οι εξουσίες πηγάζουν και τελειώνουν σε αυτόν, κρίμα το ανθρωπάκι.

  66. Ότι και να του συμβεί του αξίζει όπως και στους υπόλοιπους που επιθυμούν το κακό μας.
    Είναι μισανθρωποι και οπορτουνιστες.
    Δικαστικοί λειτουργοί, Δημοσιογράφοι και τέλος οι πολιτικοί που ασκούν την ενεργητική δωροδοκία.
    Γιατί αν η πλειοψηφία των Δικαστικων και των δημοσιογράφων ήταν ακέραιοι χαρακτήρες δεν θα ήμασταν στο πάτο του βαρελιού.Αποχαυνωνουν, Χειραγωγουν, κατευθυνουν, εγκληματουν και δεν δικαιώνουν.

  67. Αυτά έχει η διασημότητα… Αγαπητέ μου! Κ που να δείς ποσες γλυκές εκπλήξεις…. Σου επιφυλάσσουν οι ακόλουθοι σου!!!!!

  68. Και λιγα σου κάνανε,κάθαρμα. Περιμενε λιγο μεχρι το Μάρτη,που θα αρχισουν να φαινονται οι παρενεργειες και τοτε να δουμε πού θα πάς να κρυφτεις,αλητη.

    1. Όλοι και πιο πίσω το πάτε…. Από Μάρτη σε Μάρτη και ακόμα να βγάλουμε ουρά..

  69. Καλά σε κάναν βασι-βλακόπουλε εκβιαστή φασίστα

  70. αν οντως εγινε ετσι συγχαρητηρια στον ιδιοκτητη κ τον γιο του..

  71. Ο/Η Κούλα, Τσίπλας και Διάκενος στη νέα οικουμενική για πολύ ξύλο. λέει:

    ΑΑΑΑΑΑχ, μου έσχχχχισσσσσαν το καλσσσσόνννν…….

  72. Εισπρατεις την αγαπη του κοσμου ρε ζ@βο γιατρε, μιας και 2 χρονια τωρα μας ”σωσατε” οι ”ειδικοι””

  73. Ο/Η Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών άνευ βολευτών και εκλογών. λέει:

    Sex τύπου Β μπορούμε να σου κάνουμε;;;; θα σ’ αρέσει τανόσκυλο…..

  74. Ώπα, αστυνόμος ο τραγουδιστής! Κατάχρηση εξουσίας έκανες μεγάλε.

  75. Μόνο σε εκπομπή της Αννίτας για τραγούδι σε παίρνει, κατά τα άλλα δεν είδες τίποτα ακόμη.

  76. Τι περίμενες δοσίλογε, να σε αγκαλιάσουν και να σε φιλήσουν; Καθίκι, έχετε καταστρέψει τον κόσμο.

  77. Και λίγα του έκαναν ! Έπρεπε να τον σοδομίσουν τον κρατικοδίαιτο παλάβρα

  78. γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω οταν ακουω τετοιαααααααααααααααααααααααααααα

Comments are closed.