ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: “ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ” – ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΣΑ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ

Κοινοποίηση:
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή το δημοσίευμα του "Βήματος της Κυριακής" για αλλοίωση των διαλόγων του σταθμάρχη της Λάρισας με τους μηχανοδηγούς το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, όταν και συνέβη η πολύνεκρη σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, Τρίτη 26 Μαρτίου 2024. Την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας. 
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε μήνυμα στους υπουργούς και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και με τα όσα ακούγονται για ανασχηματισμό. “Υπάρχουν καλάμια στην κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης θα κοιτάξει να τα παρκάρει” είπε η βουλευτής Χανίων σε σημερινή της δήλωση.

Να κοιτάξουν να παρκάρουν τα δικά τους και να επιστρέψουν στον ελληνικό λαό όσα έναν αιώνα τώρα του έκλεψαν, θα απαντήσει στην κ. Μπακογιάννη το Μακελειό.

Αναφερόμενη η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην τεράστια αποχή, η οποία, σύμφωνα με την ίδια, έχει πολλούς λόγους, επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν αυτοί που αδιαφόρησαν, υπάρχουν αυτοί που συνειδητά δεν πήγαν και ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα, καθώς και άλλοι που είπαν «παιδιά, καιρός να παρκάρουν κάποια καλάμια», τα οποία βεβαίως υπάρχουν. Αυτά, λοιπόν, τώρα, ο πρωθυπουργός θα κοιτάξει να τα παρκάρει».

Πρόσθεσε πως «κακά τα ψέματα, σε κάθε κυβέρνηση υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι. Υπάρχουν οι άνθρωποι του κρατικού μηχανισμού, δηλαδή οι διορισμένοι, οι γενικοί γραμματείς, οι οποίοι κρίνονται και λογοδοτούν, κι ας μην είναι αιρετοί. Ο πρωθυπουργός θα τα εξετάσει όλα αυτά και θα πράξει δεόντως».

Κληθείσα να μιλήσει για τα σενάρια περί ανασχηματισμού, υπογράμμισε ότι θα ήταν «τεράστιο λάθος να μπούμε στη λογική του «κάνω ανασχηματισμό για να δοθεί πολιτικό μήνυμα». Το είχε κάνει στο παρελθόν η ΝΔ επί Σαμαρά και μας στοίχισε πάρα πολύ».

Η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση έχει εκλεγεί με εντολή να υλοποιήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το πρόβλημα δεν είναι το αριστερά ή δεξιά, αλλά να αντιμετωπίσουμε το βαθύ κράτος, το οποίο συνεχίζει να υπάρχει. Για να το αλλάξεις βέβαια δεν υπάρχει μαγικό κουμπί, χρειάζεται δουλειά».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Είναι να τους εξαφανίζουμε! Ο καθένας μας ας κάνει προσωπικό αγώνα με τον κύκλο του, για να τους διώξουμε στις επόμενες εκλογές. Μην ξεχνάτε ότι θα βάλουν και τα παιδιά τους να κυβερνήσουν…

  2. ΒΡΕ ΦΡΟΚΑΛΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ????
    ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ…ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

  3. Ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος από:
    Υγεία – περίθαλψη (Υπουργός Σπύρος Γεωργιάδης)
    Ασφάλεια – εγκληματικότητα (Υπουργός Χρυσοχοΐδης)
    Φορολογία – ακρίβεια (Υπουργός Χατζηδάκης)
    Θα τολμήσει να τους ξηλώσει????????????
    Αν όχι, τότε ο ανασχηματισμός είναι μαϊμού και μας δουλεύει κανονικά όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια γιατί ξέρει καλά ότι έχει να κάνει με βόδια που κοιμούνται όρθια ……..

  4. * ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ” !

    * Προσοχη, κατα το παρκαρισμα! Γιατι οποιος πηδαει πολλα καλαμια, κάποιο θα του κάτσει στον κώλο». Νταξ’! Συνηθισμενα τα κωλομερια του! Μπορει και να το ευχαριστηθει!

  5. Με ενα εκατομμυριο παρταλια δεν μπορειτε να κυβερνατε ρε σκυβαλα παραιτηθειτε τι ανασχηματισμο να κανετε; Το κιεφ σας πηγε αιμα θα χασουμε την θρακη οπως η ουκρανια το χαρκοβο ρε τουβλα ανθελληνες.

  6. Πολυ αργα για δακρυα……το εργο εχει τελειωσει και εσεις ακομη εισαστε μεσα στον σινεμα στις καρεκλες……

  7. τα καλαμια να τα παρκαρει ο αδελφος σου , ξερεις που.
    παρκαρε και συ κανενα.
    και δωσε και μερικα στο σοι ,θα τα παρκαρουν και αυτοι.

  8. Πανε να καθαρισουν το βαθυ κρατος! Ε..αυτο με ξεπερναει

  9. …Παναγιά μου βοήθα…και η Ντόρα πήρε το μήνυμα όχι μόνο η κούλα… πω πω ανακατατάξεις και αλλαγές , πω πω σανός για τα κυβερνητικά μμε … ρε έχουμε αρχηγό που την πιάνει την πέτρα και τη στύβει, τι δεν καταλαβαίνετε ? φυσικά την ίδια ώρα η χώρα διαλύεται εθνικά,κοινωνικά,οικονομικά πληθυσμιακά κτλ κτλ κτλ

  10. Μη πάτε να ψηφίσετε όρνια και θα φάτε καλά με δαύτους… Με 20% και επιστολικές θα σας κυβερνάνε οι Μητσοτάκηδες μέχρι να φάνε και τα πόμολα.
    Ο Έλληνας δεν έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος, δεν έμαθε από όσα ήρθαν στη χώρα το 2010 με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο τιμόνι απο το 1974 κι έτσι ξανάκανε κυβέρνηση και μάλιστα για 2 τετραετίες το κόμμα που χρεοκόπησε τη Ελλάδα.
    Έχετε να φάτε σκ@το ραγιάδες που θα πάει σύννεφο.

  11. Βρε ουστ, βρε ουστ από εδώ. Κηφήνες, αδουλευτοι, η μόνη δουλειά σας είναι να δουλεύεται τον κόσμο και να πουλάτε πολιτική. Δισεκατομμυριούχοι επαγγελματίες αεργοι, πολιτικοί.

  12. O Πανεπιστημιακός και συγγραφέας Γ. Κοντογιώργης αναφέρει ότι η Αποχή είναι μια Πολιτική Πράξη υψίστης σημασίας και αμφισβήτησης ενός Συστήματος που παράγει μόνο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…

  13. ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΒΡΩΜΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ. ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΛΛΗ Η ΒΡΩΜΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…

  14. Φτάνει πια ο κόσμος θέλει να φύγουνε όχι μόνο από την εξουσία αλλά και την Ελλάδα δεν σας αντέχει άλλο ο κόσμο φτάνει πια ξεκουμπιστείτε και φύγετε .

  15. ΝΤΟΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!@@
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!
    ΤΕΛΟΣ!!!@@

  16. Αυτοί έχουν καβαλήσει κανονικά το….καλάμι, από χρόνια τώρα οικογενειοκρατίας και ανθελληνισμού, το θέμα είναι ότι επίσης μας έχουν καθίσει στο σβέρκο, και έχουν ρημάξει την πατρίδα μας!!!!!

  17. χαχα εδω γελαμε την μεγαλυτερη καλαμια την εχει καβαλησει η κουλα

  18. μπα θυμηθηκες οτι ο αδερφος.. σου κυβερναει επιτελους?

Comments are closed.