ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ! Ελένη Ράντου: Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου – Είναι μία ψευτιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1-165

Το μεσημέρι της Κυριακής (12/4), η Ελένη Ράντου μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Dot.» και σχολίασε, μεταξύ άλλων, το σποτάκι του Σπύρου Παπαδόπουλου με τίτλο «Μένουμε σπίτι», το οποίο παρακινεί τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να μείνουν σπίτι, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κοροναϊού.

«Εμένα δεν μου δίνει κουράγιο μία ψευτιά.

»Ότι μένουμε μέσα και είμαστε δημιουργικοί, μένουμε μέσα και είμαστε χαρούμενοι, μένουμε μέσα και κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας και ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας.

»Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις.

»Με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και με εκνευρίζει αφόρητα ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω.

»Γιατί τι να κάνω; Δεν νιώθω καλά.

»Περιμένω να το ζήσω και αυτό και να δω που θα με πάει» τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο ΚΑΘΕ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

  2. Πολυ καλος ανθρωπος η ραντου.εγω σε αυτο θα μεινω.μετρημενη αλλα οταν ειναι να πει κατι θα το πει.

  3. Moναδική η Ελένη Ράντου που τόλμησε να πεί ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΕ όλοι οι ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ-ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ των Τσιόνδρα/Χαρδαλιά….! Τίποτα απολύτως δεν μπορείς να κάνεις μέσα στο σπίτι όταν στο έχουν ΕΠΙΒΑΛΕΙ…ούτε κάν τα ουσιώδη και απαραίτητα που έκανες στην καθημερινότητα σου…όταν ψυχολογικά είσαι ήδη …χάλια!

  4. …….και το πιο αστείο είναι στην αρχή που λέει ” όχι όχι εγω θα μεινω μεσα” …και μολις επιστρεφει από βολτα

  5. Όλα τα κουμούνια έχετε την ίδια μούρη.Αλεπούδες με γυαλιά.

  6. Πραγματικά αυτός μιλάει στο βίντεο σε στυλ χωροφύλακα στους ηλικιωμένους κουνώντας τους το δάκτυλο και εχει πλακα που του διαφύγει ότι εχει τη ίδια ηλικία με αυτούς ο σιτεμενος μπεμπης

Comments are closed.