ΜΠΑΜ! Ποιος θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Στουρνάρα στην ΤτΕ;

Κοινοποίηση:
stoyrnaras_

Άρχισαν να διαρρέονται πολλά και διάφορα…

Για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Στουρνάρα στην ΤτΕ!

Ο πρωθυπουργός φέρεται να το έχει εκμυστηρευθεί στον τεχνοκράτη υφυπουργό, Γιώργο Ζαββό, ο οποίος έχει την ευθύνη για τον χρηματοπιστωτικό τομέα και, ως γνωστόν, διαθέτει ισχυρές επαφές σε Φρανκφούρτη – Βρυξέλλες.

Έτσι, θεωρείται εξασφαλισμένο το «ΟΚ» και των Ευρωπαίων.

Ποιος;

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αγαπητέ Στέφανε,

    Ε Όχι ρε Παιδιά.Τι Σχέση Έχει ο Βενιζέλος με την Οικονομία; Τον Είδαμε και που Ήταν για Λίγο Υπουργός Οικονομικών το 2011, Μπάχαλο τα Έκανε Όλα. Και από την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του να Βρει Πόρους, Επινόησε το Χαράτσι για τα Ακίνητα, το ΕΕΤΗΔΕ.

    Για να Φθάσουμε στο Σημείο Μετά από 10 Χρόνια Κρίσης, με τις Μειώσεις του ΕΝΦΙΑ που Γίνονται και που θα Γίνουν και το Χρόνου, Σιγά Σιγά ο ΕΝΦΙΑ να Καταργηθεί για την ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ. Όπως Συμβαίνει και σε Όλη την Ευρώπη, ΔΕΝ Υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, και Υπάρχει Ένας Αναλογικός Φόρος για Όσες Κατοικίες Διαθέτει Κάποιος, ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

    Και Γενικά, ΔΕΝ Είναι ΜΟΝΟ ο ΕΝΦΙΑ, Αλλά η Συνολική Διαχείριση του Βενιζέλου στην Οικονομία Ήταν Κατατροφική, και Μάλιστα, αν Θυμάστε, Έφερε και το Μεσοπρόθεσμο, Δάνειο των 140 ΔΙΣ, Όπου Αθροιζόμενο με τα Χρήματα του 1ου Μνημονίου το 2010, 110 ΔΙΣ, Σύνολο Δανεισμού 250 ΔΙΣ.

    Και από Αυτά τα Χρήματα, ΔΕΝ Χρησιμοποίησαν Τίποτα για τη Δημοσιονομική Προσαρμογή της Ελλάδος, ΕΚΤΟΣ των 30 ΔΙΣ που Δόθηκαν για τις Ανακεφαλαιοποιήσεις των Τραπεζών, Τα Υπόλοιπα 220 ΔΙΣ, Επεστράφησαν στους Δανειστές, με Μία Απλή Λογιστική Πράξη, Και Όπως Βγήκε στην Επιφάνεια Μετά, τα Χρήματα Αυτά Πήγαν για να Σωθούν από τη Χρεωκοπία οι ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    Δηλαδή, με Άλλα Λόγια, Μειώνονταν Συνεχώς το Εισόδημα των Ελλήνων ( Μισθοί, Συντάξεις και Υπερ-Φορολόγηση ), Έκλειναν Χιλιάδες Επιχειρήσεις, Αυξάνονταν ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ η Ανεργία, Καταστρέφονταν Γενικά η Ελλάδα, για το Καλό και την Ευημερία της Ευρωπαικής Ενωσης.

    Αυτός Είναι και Ένας Άλλος Λόγος που η Ελλάδα ΔΕΝ Μπορεί να Γίνει Μία ΚΑΝΟΝΙΚΗ Ευρωπαική Χώρα, με ΥΠΟΔΟΜΕΣ, με ΑΝΑΠΤΥΞΗ, .. Διότι Τοποθετούνται Λάθος Άτομα, σε Λάθος Θέσεις, Άτομα που ΔΕΝ Έχουν Καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ με το Αντικείμενο το Οποίο Αναλαμβάνουν.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,

    Πολλούς Χαιρετισμούς,
    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.