ΜΠΕΝΙ ΤΟΜΠΣΟΝ! Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ “ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ” ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ! ΕΙΧΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ – Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ

Κοινοποίηση:
ΨΑΣΨΑΣΨΣΨΣ

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ τις τελευταίες ώρες κατά του βουλευτή Thompson από το Μισισίπι, ο οποίος έχει γίνει στόχος δεκάδων χιλιάδων αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα περισσότερα από τα οποία τον εμπλέκουν ευθέως στην απόπειρα δολοφονίας κατά του τέως προέδρου Τραμπ.

Ο βουλευτής των δημοκρατικών είναι αυτός που πριν από λίγες εβδομάδες είχε απαιτήσει την αφαίρεση των σωματοφυλάκων από τις μυστικές υπηρεσίες που προστατεύουν τον Τραμπ, καθώς ο ίδιος ήταν πλέον καταδικασμένος! Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να καταθέσει σχετική πρόταση νόμου στο κογκρέσο, απαιτώντας από την κυβέρνηση των Δημοκρατικών, να άρει την παροχή της φύλαξης στον τέως πρόεδρο!

Τα περίεργα όμως δεν σταματούν εδώ. Λίγες ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ, στενή συνεργάτιδά του ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ ένα μήνυμα σύμφωνα με το οποίο η ίδια «καταδικάζει την βία, αλλά καλεί τον κόσμο να μάθει καλύτερο σημάδι»!

Η σκανδαλώδης ανάρτηση λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ

Η διευθύντρια του βουλευτή, Ζακλίν Μαρσώ, έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση η οποία συγκέντρωσε μύδρους αρνητικών σχολίων και πλέον δεν είναι λίγοι αυτοί που εμπλέκουν το αφεντικό της στην απόπειρα δολοφονίας Τραμπ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. το κομμα των δημοκρατικων ειναι αριστεροι ? χαχαχαχαχαχα

  2. Πεταχτε του πιθηκου καμμια μπανανα για το κατορθωμα του τουλαχιστον να παει χορτατος οταν του κανει το κλυσμα ο Τραμπ!

  3. Και η αδεκαστη δικαιοσύνη των ΗΠΑ ποιεί την νήσσαν .
    Έτσι για, να μην ζούμε στην εικονική πραγματικότητα που θέλει να μας έχει το Χόλιγουντ για της υπέροχες ΗΠΑ.

  4. ΘΕΛΕΙ Η Π—–Α ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!

  5. Ίσως να ειρωνευοταν η μαντσμ όταν ζηταει ο κόσμος να μσθει καλύτερο σημάδι επειδή ο παρ ολίγον δολοφόνος ηταν μοναδικός στο σημάδι(ίσως γιαυτο να τον επέλεξαν) αφου η σφαίρα έξυσε το αυτί του τράμπα επειδή αυτός γύρισε το κεφάλι σε εκείνο το δευτερολεπτο

  6. Σκυλάραπας και αριστερός,ο χειρότερος συνδυασμός

  7. Μάλλον ο βουλευτής είναι μαριονέτα των παγκοσμιοποιητών

  8. Σίγουρα θα εμπλέκεται ο σκυλαραπας μέσα σε κάτι τέτοιο.

Comments are closed.