«ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ». Έναν χρόνο μετά την- ακόμα- ανεξιχνίαστη υπόθεση του σκοτωμένου γιου του απόστρατου αξιωματικού της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής, Σπύρου Νίνου, ο νεκρός Δημήτρης, «μιλάει» από τον τάφο και στήνει στα 9 μέτρα τον Γρηγόρη Δημητριάδη και το Μαξίμου. Οι μαύρες σελίδες της «βαυαρικής» Δικαιοσύνης. ΕΛΑΣ- Χρυσοχοΐδης, Εισαγγελία, κλείνουν τα μάτια και συγκαλύπτουν τη διαφθορά και τη Μαφία

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser27-6

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤHΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 27-6-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΒΑΝΝΕR- SYNDROMES

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

 alitheia-aima-banner

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ. STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

free the presss

 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ ΤΟΝ 19ο ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ “ΓΥΦΤΌΣΠΙΤΑ”…!!!

  2. Εξευτελισμένη και κατευθυνόμενη Δικαιοσύνη, Αστυνομία, Κυβέρνηση χαμός

  3. Το φάγανε οι δολοφόνοι το παιδάκι του. Κουράγιο κύριε Νίνο, θα το ξαναδείτε στην ανάσταση των νεκρών.

  4. Τι καμόραΝΔ ψηφίσατε τηγανοκέφαλα αλβαναριά του 28 τακατό ; (!) 🤮🤮

  5. Ακόμα και αν ζούσαμε σε έναν αγαθό κόσμο όπου όλοι οι διαχειριστές της εξουσίας είναι αγαθοί άνθρωποι,δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για δημοκρατία ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.Η Δικαιοσύνη δεν είναι ουσιαστικά ανεξάρτητη όσο οι επικεφαλής της διορίζονται από την εκάστοτε κυβέρνηση.Δεν υφίσταται διάκριση λειτουργιών/εξουσιών,δεν υφίσταται δημοκρατία.ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.Και αυτά εξαιτίας αντιδημοκρατικής διάταξης του Συντάγματος.ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ….ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ…ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ…Αν ήξεραν οι εισακτέοι της νομικής πού πάνε να μπλέξουν….ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΥΤΟ είναι από τα μεγαλύτερα αγκάθια στην Ελλάδα ,από εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν ΟΛΑ τα προβλήματα….και εδώ και δεκαετίες πετάνε χαρταετό όσοι νομίζουν ότι το 1974 ήρθε η δημοκρατία…..ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ……

Leave a Response