ΜΠΟΞΕΡ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Κοινοποίηση:
avgenakis-xilo

Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή,  στις 10:00 το πρωί στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών, στην πύλη της πτήσης από Αθήνα για Ηράκλειο, γνώστης αεροπορικής εταιρείας. Της Aegean του προνομιούχου Βασιλάκη που έχει πάρει έναν σκασμό λεφτά από τους Μητσοτάκηδες. 

Την υπόθεση είχε αποκαλύψει ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος στο δελτίο του Αλερτ της Δευτέρας και την Τρίτη το πρωί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ, κάτι που σχεδόν όλη η πιάτσα ξέχασε να γράψει. Ξύδι, παίδες.

Υπάλληλοι, αστυνομικοί και επιβάτες δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τον μέχρι πρότινος κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, και νυν βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη σε κατάσταση αμόκ να ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ αρχικά έναν υπάλληλο του αεροδρομίου της Αθήνας και στη συνέχεια να ξεσπά στον εξοπλισμό του αεροδρομίου κάνοντας τα όλα «Γης Μαδιάμ»!

Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή του ξυλοδαρμού και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Η θηριωδία όμως του ψευτονταή τ. υπουργού Αυγενάκη, δεν σταμάτησε εδώ.

Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλουν ότι μετά το χαστούκι ο εξαγριωμένος γαλάζιος (βουλευτής πλέον), επιτέθηκε φραστικά και προς αστυνομικούς του αεροδρομίου οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον άτυχο υπάλληλο που δεχόταν την επιθεση. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μάλιστα, ο τέως υπουργός του Μητσοτάκη, επικαλέστηκε την ασυλία του και τους απείλησε με θράσος ότι «εάν μιλήσουν», θα τους «μεταθέσει δυσμενώς»

.https://twitter.com/i/status/1808242746882510865

 

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Γι’αυτό οι υπογραφές των Τεμπών πρέπει να πετύχουν τον στόχο τους. Αλλαγή Σύνταγματος περί άρσης ασυλίας

  2. Έχω σοκαριστεί με το βίντεο.
    Πιο ΧΥΔΑΙΑ επίδειξη δεν έχω ξαναδεί.
    Αγόρι μου καντου μήνυση του ψευτονταη, και ναναι όλη δική του. Τολμάει να αρνείται κιόλας.
    Άι σιχτιρ καθάρματα όλα. Ελπίζω οι προϊστάμενοι του να πάρουν το μέρος του υπαλλήλου και να τον στηρίξουν.

  3. Οι εργαζομενοι στα αεροδρομια εχουν χορτασει απο τους ////Ξερεις πιος ειμαι εγω.????.//////
    πολιτικοι και δημοσιογραφοι συνηθως

  4. Αλλος ενα σκουπιδι της Κρητης, ψευτονταης με πολιτικη καλυψη, που αμα τον φυσηξεις θα σκορπισει…..

  5. εμείς μόνο για φόρους και δουλειά μια ζωή… αν τολμήσει πολίτης να χτυπήσει υπάλληλο στο αεροδρόμιο σε χρόνο dt θα είναι με τις χειροπέδες στο περιπολικό… αλλά στο κουλιστάν έχουμε ολιγαρχία

  6. Εκει που τον παιρνει κανει τον τραμπουκο το πιστο σκυλι του μητσοτακεικου.Αν δεν ειχε τις πλατες θα ενεργουσε ετσι σαν μποξερ σε ενα ανυπερασπιστο υπαλληλακο? Οχι προφανως.Ο καθενας ξελει το μαστορακο του…..

  7. Γιατί δεν του παίρνει κι αυτουνού ένα falcon;1 rafale;1 F35; Ας του έδινε το σαπάκι που άλλαξε,αφού τον βλέπει ότι παιδεύεται. Έτσι κι αλλιώς ο μ@λάκας ο Έλληνας πληρώνει. Πρόβλεψη-Δεκαπεντάυγουστο νομοσχέδιο και για υπουργικά αεροσκάφη για να λυθεί το πρόβλημα μια και καλή.

  8. ΡΕ ΕΣΕΙΣ! ! ΧΕΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ! ?ΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑ Ο ΘΕΟΣ? ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ!

  9. ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΖΙΧΑΝΤ ΤΗΣ ΝΔ.ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΤΣΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ ΕΙΣΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ.

  10. ΕΔΕΙΡΕ SECURITY ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙ ΔΥΣΜΕΝΩΣ!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!

  11. Θα πάει φυλακή ο κ@ριόλης υπουργός σου μωρή κούλ@ ? Είστε πολύ ηλίθιοι όσοι τους ψηφίσατε. Παλλικάρι ο κρητικός, κάνει μαγκιές στον υπάλληλο που δεν μπορεί να αντιδράσει, γιατί θα χάσει τη δουλειά του. Γνωστές @δερφές αυτοί οι πολύ άντρες. Ο φερετζές, you know..

  12. ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΡΕ ΓΙΔΙΑ??? ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΑΤΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΜΕ ΡΟΠΑΛΟ

  13. Σιγά το ξύλο…..Ο Ηλίας στη Λιάνα περισσότερο είχε ρίξει…και ο Δικηγόρος Απόστολος στη δεκαπέντε χρόνια μικρότερη γυναίκα του…..

    1. Τι συγκρίνεις ρε γελοίε; Εδώ έχουμε πρώην μεγαλο-υπουργό τής κυβέρνησης καί κολλητός τής κούλας πού χρησιμοποιεί την εξουσία με βία απειλές καί εκβιασμούς εναντίον εργαζομένων για περάσει τό δικό του. Επειδή κάπου κάποτε κάποιος έδειρε κάποιον άλλον πρέπει νά υποβαθμιστεί τό γεγονός αυτό στόκε; Πόσο κιλά μ@λακας είσαι!

    2. ρίξε κάνα σφουγγάρισμα στα κεντρικά του κόμματος να βγει το μεροκάματο …μου μάθατε πληκτρολόγιο και σχόλια… @μ€ρ1κλ@νιες

  14. Ευάγγελος Γιαννόπουλος του ΠΑΣΟΚ, είχε χαστουκίσει τον τροχονόμο. Ίδια μοίρα σε περιμένει κι εσένα….

  15. Ή αστυνομία που είναι ρεεε
    Φαίνεται πως δεν υπάρχει στο αεροδρόμιο ή κάνουν τα στραβά μάτια

    1. γιατί αν στη θέση του, ήταν ένας κοινός πολίτης, πχ εσύ ή εγώ, θα μέναμε για πολύ καιρό στο “φρέσκο”. Βλέπεις, τα συνήθη φορολογικά ελληνικά υποζύγια, που έχουν ΑΜΚΑ και αφμ, τρώνε κυνηγητό. Οι φελλοί της εξουσίας, έχουν προστασία και ακαταδίωκτο. Κάτι σαν τα λαθρο, τα αλβανά και τα πάκια ένα πράγμα….

  16. ενα χαστουκακι βλεπω μονο. Ξωφαλτσο, σαν αυτα που εριχνε ο ταξιαρχος Θεοχαρης

  17. Τα γνωστά πλέον μπλέ μουνοπ@ν@ που κυβερνούν και κατευθύνουν το 28% πλέον μ@λ@κ€ς που κατοικούν στη χώρα..!!! Βουλιάζει η Ελλάδα στο χάος μέρα με την ημέρα για μια χούφτα κ@λοτρυπιδ€ς ξεμπαρουτιασμ€ν€ς από το πολύ το χρήμα ..το “μαύρο”..το “κλεμμένο”..!!
    Άρε μ@λ@κ€ς του 28%…κοφτε τη ρεεεεεεεέέέεεεεεεεέ π@ρ@μ@λ@κ€ψ@τ€ ρεεε..

    1. Είσαι λίγο πίσω διότι οι αναρχοφιλελε μαλακοπίτουρες αντιστοιχούν στο 28% των ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ-οι οποίοι όμως (ψηφίσαντες) τους ΝεοΔούληδες στην πραγματικότητα είναι το 11%-12% επί του συνόλου (100%) των εκλογέων .. Προφανώς δεν θέλεις να αντιληφθείς ότι τα ποσοστά όλων αυτών των ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ από το ένα άκρο έως το άλλο άκρο, που-περιλαμβάνει ΝεοΔούλα, μπατσόκ, ψυριζα/κκε εσωτερικού, κκε εξωτερικού, νίκη, αλοιφοματζούνη, πλεύση και λοιπά ΤΣΙΡΚΟΣΟΥΡΓΕΛΑ-με “εκλογική αποδοχή” κάτω του μηδενός, αθροιστικά είναι περίπου το 25%-30% επί του συνόλου (100%) των εκλογέων. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει η ΑΠΑΡΤΙΑ του 51% επί του ΣΥΝΟΛΟΥ (100%) των ΕΚΛΟΓΕΩΝ-δηλαδή, επί του ΣΥΝΟΛΟΥ του ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ .. Κατ’ αποτέλεσμα, αυτήν την στιγμή οι ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ είναι ελάσσονα ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ 25%-30% επί του ΣΥΝΟΛΟΥ (100%) του ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ … Οι υπόλοιποι 70%-75% εκλογείς, δηλαδή η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, απλά τους γύρισαν την πλάτη και δεν πήγαν να ψηφίσουν .. Αυτό ως τέτοιο πραγματικό γεγονός-καθιστά ΆΚΥΡΗ οποιαδήποτε ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, διότι δεν προσήλθε και δεν ψήφισε τουλάχιστον το ποσοστό 51% από το ΣΥΝΟΛΟ (100%) των ΕΚΛΟΓΕΩΝ, ώστε να υπάρχει η ΑΠΑΡΤΙΑ (100% (σύνολο εκλογέων)-49%(μη ψηφίσαντες)=51%(ψηφίσαντες: απαρτία)).. Ενώ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ καμία ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ του 30% και κάτω, να ΚΥΒΕΡΝΑ .. Στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι δημοκρατία, αλλά ΚΑΘΕΣΤΩΣ “ΕΚΛΟΓΙΜΗΣ” ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ και μάλιστα χειρίστου είδους-του τύπου “ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ”

  18. Αλητεία σε πολύ μεγάλο επίπεδο, ορίζουν την αξιοπρέπεια και την σωματική ακεραιότητα όλων των εργαζόμενων, αλλά και όλων των Ελλήνων. Λειτουργούν ως βάρβαροι τραμπούκοι, δεν τους εγγίζει η δικαιοσύνη, ούτε η λογική, είναι το ίδιο το κράτος, αποτελούν βλέπετε το στενό περιβάλλον της οικογένειας Μητσοτάκη. Έλληνες, πρέπει να αντισταθούμε στους τραμπούκους της εξουσίας, μην περιμένετε αυτόματη ενεργοποίηση της δικαιοσύνης.

  19. Είναι μια γνωστό της πάση ότι όποιος ψηφίζει ΝΔ είναι μ*******
    ..δηλαδή δεν γίνεται να ψηφίζεις ένα κόμμα που έχει τέτοιους ανθρώπους για βουλευτές, να στο παίζουν ευρωπέοι και μετά να συμπεριφέρονται όπως ο τελευταίος φονταμενταλιστής μουσουλμάνος…..
    Να αρθεί η ασυλία του και να δικαστεί όπως θα γινόταν με κάθε έναν απλό Έλλην πολίτη εκτός και αν οι νόμοι της Ελλάδος, ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ της ΝΔ σαν τον ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ !

  20. Σε κανενα υπαλληλο μπανταβο θα επεσε ο αυγενακης,γιατι αν τολμαγε να σηκωνε χερι και ημουν εγω στη θεση του υπαλληλου,θα του το εκοβα απο τον ωμο!!!!!!!!!!μηπως του εκοβα και το αλλο!!!!!!!!!!!!!

Leave a Response