ΜΠΟΞΕΡ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: “ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;ΕΧΩ ΑΣΥΛΙΑ!” ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ! ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ 1

 Ο υπάλληλος στον οποίο ξέσπασε και χτύπησε ο πρώην υπουργός όταν έχασε την πτήση του επιφυλάχθηκε του δικαιώματός του να του κάνει μήνυση

«Εχω ασυλία»: Με αυτές τις δύο λέξεις , επικαλούμενος τη βουλευτική του ιδιότητα, αντέδρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης μπροστά στον αστυνομικό που εκλήθη από τον 22χρονο υπάλληλο στο αεροδρόμιο, λίγα λεπτά μετά το επεισόδιο με τον διαγραφέντα, πλέον από τη ΝΔ, βουλευτή Ηρακλείου.
Ο υπάλληλος, στον οποίο είχε ξεσπάσει το μένος του ο πρώην υπουργός για το γεγονός ότι είχε χάσει την πτήση του, περίμενε την αστυνομία μαζί με δύο αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από την επίσημη αναφορά της αστυνομίας για το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στις 10.15 το πρωί της περασμένης Παρασκευής, αστυνομικός του τμήματος Ασφαλείας του αεροδρομίου ενημερώθηκε από υπάλληλο security ότι είχε δημιουργηθεί επεισόδιο ανάμεσα σε επιβάτη και υπαλλήλων εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης σε πύλη αναχώρησης. Οταν έφθασε ο αστυνομικός, ο Λευτέρης Αυγενάκης του είπε «έχω ασυλία». Ο αστυνομικός κάλεσε συναδέλφους του και τότε ο 22χρονος υπάλληλος- θύμα του επεισοδίου ενημέρωσε ότι είχε προηγηθεί έντονο φραστικό επεισόδιο με τον πρώην υπουργό, ( σ.σ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ;)  όταν του είπε ότι δεν μπορούσε να επιβιβασθεί στο αεροπλάνο γιοα το Ηράκλειο, αφού είχε καθυστερήσει να πάει στην πύλη αναχώρησης. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον 22χρονο υπάλληλο ότι έχει δικαίωμα να υποβάλει μήνυση, με εκείνον να επιφυλάσσεται του δικαιώματός του. Σημειώνεται ότι το θύμα του επεισοδίου έχει δικαίωμα να υποβάλει μήνυση εντός τριών μηνών από την τέλεση του αδικήματος, το οποίο ήδη έχει καταγραφεί ως συμβάν.

Διαγραφή Αυγενάκη από την ΚΟ της ΝΔ

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ τέθηκε και επισήμως ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Λευτέρης Αυγενάκης μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την βιαιοπραγία του εναντίον υπαλλήλου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης γνωστοποίησε ότι ο βουλευτής Ηρακλείου τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Η επιστολή αναγνώστηκε από το προεδρείο της Βουλής.

diagrafi-avgenaki-1

Πειθαρχική ποινή από τη Βουλή

Στις 13:40 σχετικές ανακοινώσεις έκανε και ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας λέγοντας πως πρόκειται για ανακοινώσεις που γίνονται για την προστασία του ήθους του κοινοβουλίου διαβάζοντας παράλληλα τον κώδικα δεοντολογίας της Βουλής. Η συμπεριφορά του Λευτέρη Αυγενάκη στον χώρο του αεροδρομίου ήταν απαράδεκτη. Ζήτησα και τον είδα, καταλαβαίνω πως ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ τέτοια συμπεριφορά από άνθρωπο που υπηρετεί το κοινοβούλιο είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τασούλας. Εφαρμόζοντας τις αρχές της Βουλής και το άρθρο 77 του κανονισμού της Βουλής περί καταφρόνησης πολιτειακού θεσμού για ένα περιστατικό που είδε και αποδοκίμασε όλη η Ελλάδα, «είμαι αναγκασμένος να επιβάλλω την ποινή της μομφής» στον κ. Αυγενάκη είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Βουλής.

Πρόκειται για ποινή μομφής και αποκλεισμός 15 ημερών από κάθε συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Η διαγραφή του από την ΚΟ θα διαβιβαστεί στην Βουλή μετά την επικύρωση της σχετικής απόφασης της επιτροπής δεοντολογίας του κόμματος από τον Μητσοτάκη.

Δείτε βίντεο με το επίμαχο περιστατικό:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Και τί έγινε που τον διέγραψε ο μπάσταρδος, δεν μπορεί να τον ξαναπάρει; Στάχτες στα μάτια του λαού.

  2. Ένα σκουπίδι είσαι, ένα τίποτα. Καταραμένοι είναι από το Θεό όποιοι φτιάχνουν όνομα στη γη. Μόνο ένα όνομα πρέπει να δοξάζεται: ΚΎΡΙΟΣ ΙΗΣΟΎΣ ΧΡΙΣΤΌΣ!

  3. ο πρόεδρος της ελληνικής βουλής θα πρέπει να του επιβάλει τον ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ από όλες τις συνεδριάσεις της βουλής , ΜΟΝΙΜΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ και ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ σε άλλο βουλευτή του κόμματος της ίδιας εκλογικής περιφέρειας.

    ότι αφορά τον συγκεκριμένο ειλικρινά του χρειάζεται ένα καλό χέρι ξύλο κάποιος να τον κάνει τούμπανο (μπαούλο) στο ξύλο για να μάθει τρόπους.

  4. ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ …
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ (ΣΤΗΝΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ) …
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ …

  5. ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Η ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΟΝΣΙΛΙΕΡΕ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΕΟΝΕ ΓΟΥΡΛΟΖΑΒΟΥ.

  6. Έμαθα πως αν δεν το έβγαζε στη δημοσιότητα το θέμα αυτό η εφημερίδα σας, το ζήτημα θα το έθαβαν. Μπράβο σας. Να είστε όλοι καλά και πάντα μάχημοι.

  7. Στο βίντεο βλέπουμε καθαρά ότι ο υπάλληλος φέρθηκε σωστά σε αυτό το ΤΑΓΑΡΙ που νόμιζε οτι επειδή καποιοι χοντρομαλάκες απο το νησί του τον ψήφισαν και τον έβαλαν στη βουλή,έγινε ο γαμάω και δέρνω,πρέπει να του απαγορέψουν για πάντα να ξαναταξιδέψει με αεροπλάνο,να πηγαίνει ο Μαλ@@@κας κολυμπόντας…….αι στο διάολο πια με τα παλιοτάγαρα που εχει μαζέψει ο γελαδομάτης του 11%!!

  8. Οταν θα τον τραμπουκιζει ο κοσμος οπου σταθει κι οπου βρεθει θα δει την ασυλια απ’την αναποδη.

  9. Ποιους εμι ιγω ποιους ισι εσυ! Ραγιαδοψωροκωσταινα με τοσα γιδια στα μαντρια και στο καπακι μαιμουδες “επενδυτες”!

Leave a Response