ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ!!! Ο Άδωνις και η Σούπερ Κατερίνα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΔΕΙΤΕ τι ακούστηκε στο κοινοβούλιο για τα εμβόλια του κόβιντ! Υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα;;;Η επίσημη παραδοχή της Astra Zeneca ότι το εμβόλιο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
αδ

Ο Άδωνις και φούρναρης. Ξεφούρνιζε εμβόλια, έγινε ειδικός και στα εμβόλια της Astra-Zeneka. Είπε με περίσσεια οίηση ότι δεν είναι γονιδιακά αλλά κλασσικά εμβόλια. Τι άλλο θα μας πει αυτό το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ της μεταλλαγμένης Νέας Δικτατορίας.
Μιλάμε για αγράμματο UFO. Το εμβόλιο της άστρα Ζένεκα, μεταφέρει και αυτό, την ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ πληροφορία σε ένα γενετικά τροποποιημένο αδενοιό Χιμπατζή. Ο υπουργός δεν γνωρίζω τι σχέση μπορεί να έχει με το προσφιλές τετράποδο, αλλά από το βήμα της Βουλής να αναφέρεται σε διδάκτορα Καρδιοχειρουργικής με γνώσεις επιπέδου Wikipedia και τα κάνει μαντάρα, αυτό με ξεπερνά. Θα του προτείναμε να ενημερώνεται για τόσο επιστημονικά θέματα από την Σούπερ Κατερίνα που ως γνωστό επικαιροποιεί κάθε τόσο τα επιστημονικά της δεδομένα. Άδωνι αλήθεια σου λέμε ότι και τα εμβόλια της ,Astra-Zeneka περιέχουν γενετική πληροφορία που κωδικοποιεί την s πρωτεΐνη, μια σοβαρή δηλαδή τοξίνη του κορωνοϊού. Πιστεύουμε πως πρέπει να συνετιστούν οι 10δες συνεργάτες του μήπως και αποτρέψουν κάτι από την κατάντια του ανδρός.
Επίσης Πόσο άσχετος. Πόσο λαϊκιστής. Ποιός συνεργάτης του, τον έκαψε με αυτή την κοτσάνα. Άρε Άδωνι είσαι για το ανάθεμα.
Το Μαξίμου ακούει; Δικαιοσύνη ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ου να μου χαθείς γλίτσα ε γλίτσεα. Άντε ρίξε ρε βλάκα καμία μπάτσα στη γυναίκα σου… άπλυτο ραμολιμεντο και προσδιορισμενε λ@κ@μ@…άντε σιχαμα της κοινωνίας !

  2. Από πλασιέ βιβλίων εξελίχθηκε σε πλασιέ θανάτου.
    ‘Αξιος ο μισθός σου Αδωναϊ!

  3. Με ποια άδεια απουσιάζουν από την … “δουλειά” τους οι ΔΗΜΌΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ;

  4. Μα γι’αυτό τον έβαλε το Μαξίμου υπουργό Υγείας, κατέχει την Ιατρική επιστήμη, καθ’οτι έχει σπουδάσει στην Ιατρική σχολή του Μονπελιέ(μία από τις καλύτερες).Πάψτε να τον κατηγορείτε συνέχεια.

  5. Τον μπουμπούκο τον έχουμε μόνο για να γελάμε

  6. Η Δικαιοσύνη ΥΠΑΡΧΕΙ μονο για να τα κονομανε

  7. αχ βρε γιδια πως σας δουλευουν 50χρονια τωρα

    1. μόνο 50 χρονια? το τυρακι για τους αφελεις χουνταιους ειναι η αρια φυλη φυλη που τους ταζουν. Οτι και καλα ειναι ανωτεροι(ενω στη πραγματικοτητα ειναι αγραμματα σκεπαρνια χα χα)

  8. Πάλι ψέματα λέει ο Άδωνις διότι κοπέλα μετά από δυόμιση έτη ξαφνικά έπαθε επιληψία και δεν μπορούν να βρουν οι γιατροί από τι προήλθε.

  9. Εμβόλια DNA είναι τα AstraZeneca. Απλά δεν το είπαν στον κόσμο. Είπαν μόνο για τα mRNA.

  10. Το Μαξίμου αν ακούει;τώρα μάλιστα…θες κ τα λες αυτά;Το Μαξίμου τον έβαλε εκεί ,το Μαξίμου βλέπει τι κάνει ,κ το Μαξίμου τον επιβραβεύει!Άκου λεει….

Comments are closed.