ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ Γ@ΜΗΣΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ;;; Τουρκάλα δημοσιογράφος αποκάλυψε τη σχέση της με Έλληνα διπλωμάτη

Κοινοποίηση:
dbe72a30-Tourkala-dimosiografos

Σε πρώτο πλάνο στα τουρκικά ΜΜΕ βρίσκεται η σχέση μίας Τουρκάλας δημοσιογράφου με Έλληνα διπλωμάτη.

Την εν λόγω αποκάλυψη έκανε η ίδια η δημοσιογράφος ονόματι Ναγκεχάν Άλτσι στην εκπομπή που μεταδόθηκε στο κανάλι της Nevşin Mengü στο YouTube.

Ειδικότερα, η ίδια είπε: «Υπάρχει κάποιος που βλέπω. Ένας ξένος διπλωμάτης. Ο Ρασίμ (σσ. ο πρώην σύζυγός της) όταν το έμαθε, ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι αποκαλεί τον εαυτό του φιλελεύθερο, αγόρασε μερικά τηλέφωνα και έκανε μερικά τηλεφωνήματα» είπε και συνέχισε: «Με συκοφάντησε ότι είμαι πράκτορας των Ελλήνων και ότι το άτομο με το οποίο έχω σχέση είναι εχθρός των Τούρκων».

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, έγινε γνωστή και η ταυτότητα του διπλωμάτη με τον οποίο η Τουρκάλα δημοσιογράφος αναφέρεται ότι είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο.

Η δημοσιογράφος ας τα βγάλει πέρα με τους συμπατριώτες της που την κατηγορούν. Για τον Έλληνα διπλωμάτη και τι μπορεί να έχει αποκαλύψει για την εξωτερική πολιτική της χώρας όμως; Θα ασχοληθεί κανείς για να μαθει;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σκέψου δεν έβρισκε να πηδήξει αλλού και κατέφυγε στην Τουρκία. Λιγούρη!!!!!! Να πει και πέντε μυστικά, μόνο και μόνο για να βρει τρύπα. Τρύπα που σε κούναγε σε λιγούρη.

Comments are closed.