07/07/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Φωτιά-Λασίθι

Δεν πέρασε ούτε ένας χρόνος από τις καταστροφικές πυρκαγιές στα Δερβενοχώρια, στο δυτικό τμήμα της Πάρνηθας και ήδη άρχισαν να ξεφυτρώνουν ανεμογεννήτριες!

Αποκαλυπτικό βίντεο από την περιοχή δείχνει ήδη να έχουν «σηκωθεί» τρεις ανεμογεννήτριες, μία τέταρτη να είναι υπό κατασκευή από γερανό και ενώ ήδη έχουν τοποθετηθεί άλλες κολώνες για την κατασκευή άλλων τριών!

Όλα αυτά βέβαια σε ένα επίπεδο. Στο βάθος και λίγο ψηλότερα ήδη έχουν κατασκευαστεί καμιά δεκαριά ανεμογεννήτριες όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο.

Να θυμίσουμε την δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τον περασμένο Αύγουστο όταν οι πυρκαγιές είχαν κατακάψει την χώρα, όταν είπε ότι «από τη στιγμή που ο νόμος επιτρέπει -υπό προϋποθέσεις- την τοποθέτηση ανεμογεννητριών μέσα στα δάση, τότε «εκείνοι» που δεν θέλουν τις ανεμογεννήτριες, θα καίνε τα δάση για να μην μπαίνουν»!

Ακούστηκε κι αυτό…

Τον περασμένο Ιούλιο είχε πει επίσης ότι «Πρέπει να στηρίξουμε τις ΑΠΕ. Πρέπει να σπάσουμε αυτόν τον μύθο που υπάρχει, και έχουμε όλοι μαζί ευθύνη για αυτό, ότι τις φωτιές δήθεν τις βάζουμε για να μπουν ανεμογεννήτριες».

Τώρα πως βρέθηκαν τόσες ανεμογεννήτριες στα Δερβενοχώρια 8-9 μήνες μετά την πυρκαγιά, θα είναι τελικά σύμπτωση…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Κανένας σεβασμός από κάποιους για την φύση…
    Άδειες στα καμμένα;;;;;;Στο όνομα μιας υποτιθέμενης “οικολογίας”;;;
    Εγκλήματα κρατικά και μη…και ο νοών νοείτω…..
    Ποιοι τελικά ωφελούνται από τις ανεμογεννήτριες βιομηχανικού τύπου;;;;Σίγουρα όχι η φύση και σίγουρα όχι οι καταναλωτές._

  2. Το 2018 προσλήφθηκαν 5000 στην πυροπροστασία απο τα δασαρχεία της χώρας για 16 μήνες με μισθούς πείνας 500€ με το που έγιναν εκλογές την επόμενη μέρα ο Κούλης τους έδιωξε όλους για να κάνει το έργο του

  3. Η… κλιματικη αλλαγη βλεπετε και η…πρασινη αναπτυξη! Μια κωλογεννητρια στα οπισθια του και δρομο για το ψυχιατρειο του ανθελληνα!

  4. Ρε να πάνε να γαμηθουν απέναντι ακριβώς είναι ένα βουνό μικρό που δήθεν πήρε φωτιά την Πρωτομαγιά από ανθρώπους που εψηναν αρνί και μέσα σε χρόνο ρεκόρ έβαλαν δώδεκα ανεμογεννήτριες.Αφου είμαστε όλοι οι Έλληνες μαλάκες καλά κάνουν και οι 300 και μας γαμάνε.

  5. Οι επιστήμονες που επικροτούν αυτά τα αίσχη και αυτόν τον βιασμό του περιβάλλοντος είναι άσχετοι με την επιστήμη

  6. Εαν κερδισει και αυτες της εκλογες δεν εχει σημασια που ειναι ευροεκλογες τοτε εγω θα σταματησω να σχολιαζω αρνητικα τον μητσοτακη χαλαλι του.
    Παει να πει οτι εμεις δεν βλεπουμε αυτα που βλεπουνε η πολλοι.

    1. ΟΧΙ κάνεις λάθος διότι τις εκλογές τις κάνει με νοθεία το 36% θα το πάρει πάλι.

  7. ΜΑΚΑΡΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ…ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ

  8. Ήρθε η πράσινη ανάπτυξη (λόγω των βαλιτσών με τα πράσινα τραπεζογραμμάτια των 100€ για τους πολιτικους), με καμένα δάση και ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά πάνω στα καμένα που παράγουν ρεύμα που το αγοράζει ο καταναλωτής 100πλάσια από την πραγματική του αξία (δηλαδή τα έξοδα συντήρησης των ανεμογεννητριών και των φωτοβολταϊκών για το ίδιο χρονικό διάστημα).

  9. Σε ολες τις κονομες ειναι μεσα ο αρχαιοκαπηλος της κρητης Βλεπει το σιχαμα αυτο ειναι αχορταγο στο χρημα

Comments are closed.