ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ: ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ – «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ; ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ» – ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

Κοινοποίηση:
img-56820381a20708d2ac439963c6e65023-v

Σε δεύτερο χειρουργείο υποβάλλεται αυτή την ώρα ο 31χρονος αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά εν ώρα υπηρεσίας, όταν χτυπήθηκε από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στον Ρέντη.

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, τα ξημερώματα, όπου μεταφέρθηκε ο αστυνομικός, έχασε πολύ αίμα και χρειάστηκε μαζικές μεταγγίσεις, ενώ υπέστη και καρδιακή ανακοπή, από την οποία επανήλθε στη ζωή μετά από 10 λεπτά ΚΑΡΠΑ.

Οι δράστες της επίθεσης μέχρι στιγμής διαφεύγουν της σύλληψης, όταν ελέγχονται εξονυχιστικά στο Μεταγωγών, οι 424 προσαχθέντες από το γήπεδο, ενώ έξω από το κτίριο στην Πέτρου Ράλλη βρίσκονται συγκεντρωμένοι συγγενείς τους.

Συγγενείς των 424 προσαχθέντων ζητούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους, τονίζοντας ότι συγκαταλέγονται ανήλικοι. Συμβολικά μάλιστα απέκλεισαν για μικρό χρονικό διάστημα την λεωφόρο Πέτρου Ράλλη. Αστυνομικός ενημερώνει τους συγγενείς ότι όσοι δεν εμπλέκονται θα αφεθούν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή, αφού όμως ολοκληρωθεί η διαδικασία που περιλαμβάνει δειγματοληψία για ανίχνευση πυρίτιδας.

Κρατούνται για περισσότερο από 10 ώρες, είπε ο πατέρας 26χρονου, καταγγέλλοντας: «Ο γιος μου όταν ξέσπασαν τα επεισόδια έξω από το γήπεδο έστειλε μήνυμα ότι γυρίζει σπίτι, αλλά δεν πρόλαβε γιατί έπεσαν δακρυγόνα και συνελήφθησαν όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στο κλειστό γήπεδο».

«Από τις 9.30 που έγιναν οι προσαγωγές, τούς έφεραν μετά τα μεσάνυχτα στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και από εκείνη την ώρα δεν μάς μίλησε κανείς», καταγγέλλει ο πατέρας του 26χρονου και σημειώνει: Δηλαδή εάν γινόταν ο αγώνας στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα είχαν προσαχθεί 10.000 άτομα;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. δεν ξέρω τίποτα για το περιστατικό όμως με λύπη βλέπω πολλά νεα παιδιά να γίνονται χούλιγκαν, κρίμα η νεολαία να γίνεται χούλιγκαν, ασχοληθείται με τον αθλητισμό μόνο μακριά από αυτά τα πράγματα σας εκμεταλλεύονται…

  2. αραγε ειστε περηφσνοι για τα…ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ που αναθρεψατε?? Ζητατε και τα ρεστα ρε ανοητοι??? Που ηταν δηλαδη στο κατηχητικο και τους συνελαβαν??

  3. αμα δεν πουν ποιος οι ποιοι εριξαν την φωτοβολιδα δεν προκεται απο εκει να φυγουν

  4. Πήγαν να μαζέψουν τα κωλοπαίδια τους,τα αλητάκια,που οι περισσότεροι μεγαλώνοντας.θα είναι μέλη συμμοριών και αναρχοσκουπίδια,καλή συνέχεια τραμπουκομαλάκες νεοελληνέζοι με τα βλαμμένα σας

  5. Κάποτε αυτά πρέπει να σταματήσουν ο αθλητισμός πρέπει να είναι γιορτή,οι αστυνομικοί έχουν πολλά άλλα καθήκοντα στην κοινωνία μας από το να τρέχουν στα γήπεδα ,για μερικά τσογλάνια που εξελίχθηκαν σε δολοφόνοι,,τους χρειαζόμαστε και δεν περισσεύει κανείς,περαστικά στο παιδί.

  6. Μακάρι να αναρρώσει γρήγορα ο άνθρωπος.
    Και στο παρελθόν έχουν ξανασυμβεί αυτά με τις φωτοβολίδες,πρέπει να υπάρξουν βαρύτατες ποινές σε όσους βρεθούν να τις κατέχουν στα γήπεδα.

  7. Το… ωραιο ειναι οτι , για το σοβαρο αυτο περιστατικο με τον σοβαρο τραυματισμο του αστυνομικου , διαμαρτυρονται και οι Συριζαιοι , αποχωρησαντες και παραμειναντες , αυτοι οι οποιοι οταν βρισκονταν στην κυβερνηση , ξευτιλισαν τον τοτε ποινικο κωδικα , μειονοντας τις προβλεπομενες ποινες!!!! Ειναι για γελια οι ανθρωποι , δεν εχουν τον θεο τους , αλλα ευτυχως που διαλυθηκαν να γλυτωσουμε απο αυτους!!! Το θεμα ειναι τωρα με τους αλλους τι γινεται που εχουν την εξουσια και ολοι οι παρανομοι…αλωνιζουν ανεξελεγκτοι;;;;;;

  8. Γιατί στην περιοχή διαδίδεται ότι οι αστυνομικοί ήθελαν να δημιουργήσουν επεισόδια και τα κατάφεραν . Μιας και ο Ολυμπιακός νικούσε μέχρι εκείνη την στιγμή, οπότε παράδοξο να ξεκινήσουν επεισόδιο οι φίλαθλοι Νικούσε η ομάδα τους ! Για ψάξτο βρε Μακελειό , στημένο ΚΥΠΙΤΙΚΟ περιστατικό μυρίζει .

  9. Να τα χαίρονται τα οργια τους…..μέσα μέχρι να ασπρισουν τα μαλλια τους….Η ηγεσία της αστυνομίας να μην δείξει καθόλου οίκτο κ να κάνει αυτό που ξέρει καλά…..

  10. Οταν το παραλυτο κρατος ολα τα χρονια χαιδευει αλητες πασης φυσεως , αυτα ειναι τα αποτελεσματα!! Ποια ανοχη καποιων Κε Μαρινακη , εκπροσωπε της κυβερνησης ;;;;; Η ανοχη η δικη σας προς ολα τα κοπροσκυλα , απλυτα και μη , που ψαχνουν ευκαιριες για εκτροπα , ειτε για τον Γρηγοροπουλο δηθεν , ειτε για τον Ζακ κλπ , εχει ως αποτελεσμα τις δολοφονιες αθωων φιλαθλων η αστυνομικων η αποπειρες δολοφονιων οπως τωρα!!! Συνεχιστε να τους χαιδευετε αχρηστοι!

  11. ……ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟ!!!!!!….ΣΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ !!!!……………

  12. Η κροτιδα αν δεν κανω λαθος απ τα δημοσιευματα πεφτει και τραυματιζει τον αστυνομικο εκτος γηπεδου και συλλαμβανονται οι εντος γηπεδου? !
    Πολλα events σε καθημερινη βαση, παραξενο, να ξεχναμε γρηγορα το προηγουμενο και ν ασχολουμαστε με το επομενο ενω την πληρωνουν αθωοι!

    1. Η είσαι αφελής ή το παίζεις αφελής…Αυτοί που ήσαν μέσα στον αγώνα βγήκαν έξω πλακώθηκαν με τα ΜΑΤ και ξαναμπήκαν μέσα…Πάντα έτσι γίνεται τύπε.!!!

  13. Ζητουν και τα ρεστα οι γονεις για τους αλητες που μεγαλωσαν;;;; Και αυτοι πρεπει να συλληφθουν για παραμεληση ανιληκων!!

  14. χα χα χα . Ελλαδισταν . Και η ποιοτητα του λαου και των ανηλικων βρισκεται μπροστα στα ματια σας. Αχρηστοι ανηλικοι και ενηλικοι οπαδοι δηθεν ομαδων και αστυνομια που δεν μπορει να κανει τη δουλεια της οπως πρεπει σε ενα κλιμα τριτοκοσμικο και χαοτικο. Μια χαρα τα πατε στο μπουρδελο που φτιαξατε πρωτα εσεις οι γονεις και μετα κωλοπαιδα που μεγαλωνετε.

  15. Μαντρωμα και κλείδωμα, μαζί με τα μπουμπούκια τους , σε ένα κτίριο… Φωτιά το κτίριο να κάνουν όλοι..είναι μια καλή αρχη

  16. μεσα ολοι, και οι γονεις, μεχρι να ξερασουν τον δολοφονο

  17. ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΣΑΣ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

    ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ? ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ, ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ.

  18. ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΣΑΣ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

  19. Αντε ρε κοπρίτες γονείς!!! Ακούσατε τον χοντρο ναρκέμπορο….ότι δεν “είναι σε θέση να κρατήσουν την ….οργή των οπαδών” …στείλατε τα παιδιά σας εν γνώσει σας για επεισόδια… -ήταν βέβαιο ότι θα γινόταν ειδικά σε ένα ντ΄ρμπι με τον αιώνιο σας αντίπαλο – και τώρα κλ@ψομουνι@ζεστε έξω από την ασφάλεια!!! Ουστ…..καρκίνος της χώρας ο ναρκέμπορος! Ηθικός αυτουργός των επεισοδίων…και ακόμα απορώ πως οι εισαγγελείς δεν βγάζουν ένταλμα!!!

  20. ΤΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΧΑΟΣ. ας υποδειξουν τον αλητη να τελειωνει η διαδικασια.
    για αποπειρα φονου προκειται.

  21. Η ΑΠΑΡΧΗ…. ΤΩΝ ΗΜΙ-ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ..
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΟΝ..ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ-ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ………… ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ?.. ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ?……. ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ?……….

    Υ.Γ. ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ Ο ΜΠΕΖΟΣ Ε ?……

    Υ.Γ. ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ…….

Comments are closed.