Μάθιου Πέρι: Τι έδειξε η νεκροψία, η ανακοίνωση του ιατροδικαστή

Κοινοποίηση:
matthew-perry

Για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του ηθοποιού Μάθιου Πέρι θα χρειαστούν πρόσθετες εξετάσεις, σημείωσε τη Δευτέρα το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το CNN, ο ιατροδικαστής ενημέρωσε το ηλεκτρονικό αρχείο του για τον Πέρι το απόγευμα της Κυριακής, σημειώνοντας στην αιτία θανάτου «deferred» – που σημαίνει πως η ανακοίνωση του τελικού πορίσματος αναβλήθηκε.

Σημειώνεται πως «σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί κατά τη στιγμή της αυτοψίας, εκδίδεται πιστοποιητικό αναβολής μέχρι να ολοκληρωθούν οι πρόσθετες εξετάσεις».

Η αυτοψία έχει διενεργηθεί – σύμφωνα πάντα με το CNN – αλλά οι ιατροδικαστές αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου του Πέρ. Οι εκθέσεις αυτές μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες για να ολοκληρωθούν.

Οι ανακριτές σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τις τοξικολογικές εκθέσεις για να προσδιορίσουν αν τυχόν ξένες ουσίες συνέβαλαν στον θάνατο του Πέρι, σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας του Λος Άντζελες ερευνά τον θάνατο του Πέρι, αλλά μια πηγή της αστυνομίας δήλωσε στο CNN ότι δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια. Την Κυριακή, η ιατροδικαστική υπηρεσία ανέφεραν ότι η σορός του ηθοποιού ήταν έτοιμη να δοθεί στους οικείους του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο δημοσιότητα για ένα πρεζόνι ηθοποιό πού παίζε σε μια σειρά αμερικανικης μαλακίας

  2. τίγκα στα ναρκωτικά ητανε ο ανθρωπος..μια φορα ειχε πει ο ιδιος ειχε παρει τοσα πολλα που κοντεψε να εκραγει το εντερο του και απο πανω επινε κασονια ποτο
    ειναι θαυμα που εφτασε στα 50+

Comments are closed.