Μάκης Βορίδης. ΨΩΝΙΖΕΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΛΤΣΕΤΑ. ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ- ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. Ο φασίστας «Κοεμτζής», με τις ιδιαίτερες… προτιμήσεις. Αιματοκύλισε τη Νομική σαν επαγγελματίας μαχαιροβγάλτης. Η συγκλονιστική αφήγηση του αυτόπτη μάρτυρα Στέφανου Χίου.

Κοινοποίηση:
1_SK.indd

opisthofyllo8-4

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo7-4

Στο ΦΥΛΛΟ τoυ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ  8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

teaser8-4

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Δεν είναι τωρινά τα βίτσια του βοριδη από ανέκαθεν την κουνουσε την αχλαδιά, μια ζωή κρεατοφαγία??? Συκααααααααααα Μάκη?

  2. Αφού θέλεις να αποκλείσεις τον Έλληνα Εισαγγελέα και δεν έχεις πρόβλημα να είναι υποψήφιος ο Χαντακαμπάνα, μπας και είσαι και υπέρ της τεκνοθεσίας των λοατκι; Αφού ξεπεράσατε και τους συριζαίους στον ανθελληνισμό θέλοντας να αποκλείσετε πατριωτικό κόμμα, για όλα είστε ικανοί γαλάζιοι συριζαίοι των πρεσπών και της εισόδου των Σκοπίων στην εοκ!

  3. να ΘΥΜΑΣΑΙ ….
    θα σε ΓΑΜΗΣΟ@@Ε στις εκλογές εμείς οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ,
    μετράμε τις μέρες τις ωρες …
    θα τα ΠΟΥΜΕ στις 21 μαίου μιζο-κουλοαρχι@ι

  4. Θέλω να ζήσω φυσιολογικα έστω και για μια νύχτα.

  5. Δεν έχει αξία να διαπομπεύεις κάποιον που η εξουσία που του έδωσαν οι μασόνοι είναι τέτοια που ακόμα κι αν ολ’ αυτά τα ξέρουν όλοι απλά τα αγνοούν
    Τα αγνοούν γιατί ακόμα κι αν δεν τα αγνοήσουν είναι το ίδιο και το αυτό.
    Όπως τα εγκλήματα του Κούλη Δημητριάδη

  6. ρεεεεε ουυυυυυσσσσσστττττ κολο φασιστα Λοατκι βοριδη πηδουσες καλα ? η το επεζες κολομπαρας? το ενοιωθες καλα?

  7. Μάκη θέλεις γούστα και μακριά σανίδα;
    Σε πάω με 1000 μεγάλε

  8. Ε γιατί νομίζετε ότι τους πιάνει όλους αυτούς τρέλα, φόβος και σκουζουν. Για δείτε τους όταν ακούν για πατρίδα, για θρησκεία, για γονείς, για παιδιά, την αλήθεια με αποδείξεις, πως καταπίνουν τη γλώσσα τους, πως γυρίζουν την πλάτη, πως φωνάζουν σαν υστερικές. Στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αν π.χ. ο Μίχος επιτρεπόταν να μιλήσει θα μέναμε όλοι φαλακροί.

  9. Ο τραβελόφιλος φασίστας Βορίδης,που νομίζει ότι ξεπλύθηκε κι έγινε δημοκράτης επειδή μπήκε στη νουδούλα,θέλει να ψηφίζουν μόνο την ανώμαλη παρέα του,αλλιώς είναι εξτρεμιστές.

  10. Μπράβο γίγαντα Στέφανε. Βγάλε στη φόρα τα πάντα για όλο το μιζαδόρικο ανώμαλο τόξο του ανθελληνισμού που οι ίδιοι το λένε συνταγματικό και όλοι τους οι νόμοι είναι αντισυνταγματικοί! Μνημόνια, πρέσπες, πώληση τρένων στους ιταλούς που μετά τους επιδοτούσαν, χαράτσι Βενιζέλου, κλοπή ομολογιούχων, λοκντάουν, μίζες, ακαταδίωκτα σε τραπεζίτες, ακαταδίωκτα σε τσιοδροπαγώνες και επιτροπές για τη δολοφονία στα Τέμπη! Το χειρότερο με τον βορίδη είναι ότι προσπαθεί να απαγορεύσει τον Ηλία παρέα με τον ανταρσυα των λαθρομεταναστών, αυτός που έκανε τον πατριώτη συνεργάζεται με τους ανθέλληνες του ανταρσυα! Μην ανησυχείς Στέφανε, δεν θα τα καταφέρει γιατί όποιος ψηφίσει απαγόρευση κομματος με ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, θα είναι υπεύθυνος για ότι ακολουθήσει. Όλοι δίπλα στον Εισαγγελέα Κανελλόπουλο και την νομιμότητα απέναντι στους ανώμαλους μιζαδόρους που θέλουν μέχρι και υιοθεσίες παιδιών από γκέι! Αν απαγορεύσουν παράνομα τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, υπάρχει και το άρθρο 120 του Συντάγματος!

    1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ , ΓΙΑ ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΟ

  11. Έτσι Στέφανε, ξεβρακωσε το λαμόγιο που μιλάει με στόμφο, λες και είναι κανένας σοβαρός άνθρωπος…

  12. Ο βορίδης τα σφάζει όλα με το “τσεκούρι” του! Σε λίγες μέρες, βέβαια, θα είναι πάλι ένας απλός δικηγοράκος που θα δικάζει ακάλυπτες επιταγές…

Comments are closed.