Μάλια: Καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος 43χρονης γυναίκας σε ερημική παραλία

Κοινοποίηση:
viasmos-kakopoihsh-522024-707

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών, μετά την καταγγελία που έκανε η 43χρονη τουρίστρια για ασέλγεια, σε ερημική παραλία στην Κρήτη. Η γυναίκα βρισκόταν για διακοπές στα Μάλια.

Για ασέλγεια καταγγέλθηκε ένας άγνωστος άνδρας από μια Φιλανδή τουρίστρια, η οποία κάνει διακοπές στα Μάλια και την Κρήτη. Όπως είπε η 43χρονη, τα ξημερώματα της Τρίτης 4 Ιουνίου του 2024, βρισκόταν σε μπαρ της περιοχής και διασκέδαζε.

Σύμφωνα με το creta24.gr, εκεί γνώρισε έναν άνδρα με τον οποίο κατανάλωσαν αλκοόλ και στη συνέχεια πήγαν σε ερημική παραλία. Εκεί όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο δράστης ασέλγησε σε βάρος της.

.Η 43χρονη έκανε καταγγελία στο Α.Τ Χερσονήσου και ο δράστης αναζητείται από τους αστυνομικούς, που προσπαθούν να εντοπίσουν εικόνες από κάμερες ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να τον ταυτοποιήσουν.

Οι έρευνες για την ώρα συνεχίζονται στα τυφλά, καθώς η κοπέλα δεν μπορούσε να δώσει πληροφορίες που να οδηγήσουν τα βήματα των Αρχών. Ήταν ταραγμένη και ζητούσε να συλληφθεί ο άντρας που κατήγγειλε για ασέλγεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: