Μάνος Πίντζης: «Φυσικά και με φλερτάρουν άνδρες, είναι κοπλιμέντο»

Κοινοποίηση:
pintzis

Ο Μάνος Πίντζης μίλησε σε συνέντευξή του για όσους αμφισβητούν την διεθνή καριέρα του, τις γυμνές φωτογραφίσεις του και τη σχέση με την πρώην σύζυγο του.

«Από την ίδια αφετηρία θα ξεκινούσα εγώ με έναν άνδρα συνάδελφο μου, άλλα στο τέλος δεν θα ήμουν αποδεκτός από όλους. Από την Θεσσαλονίκη μου λείπει η επικοινωνία με τους ανθρώπους. Εδώ οι άνθρωποι «ανοίγονται» πιο δύσκολα. Η φίλια δεν μου λείπει γιατί έχω πολύ κάλους φίλους στην Αθήνα», είπε αρχικά ο Μάνος Πίντζης.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΣΕ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΖΟΥΝΕ ΣΥΧΝΑ ΜΟΥΛΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;

  2. τον ξεσκονίζει τον κουραμπιε …ή όχι, αλλά πλέον έτσι πως την έχουν φτιάξει τη δουλειά με τη νέα τάξη και τα “ήθη” της… αν τολμήσει και πει κάτι άλλο , μπορεί να μη ξαναβρει δουλειά στο σανίδι και στην TV οπότε …με το ρεύμα και αυτός

  3. Ναι αν είσαι κρυφοπισωγλέντης όπως εσύ ναι, φυσικά και είναι “κοπλιμέντο”, αν είσαι άντρας ετερόφυλος όμως χωρίς διαταραχές ταυτότητας και τάσεις σοδομισμού, είναι προσβολή, πόσο μάλλον όταν την πέφτουν χυδαία όπως έχουν κάνει σε πολλούς επώνυμους που το έχουν παραδεχθεί και σε ανώνυμους ….

  4. Εμείς παλια όταν μας φλέρταρε πουστης έτρωγε κλωτσιές.

    1. και τώρα έτσι γίνεται αν το κάνει χυδαία και απλώσει και χέρια ή πάει να σε φιλήσει με το ζόρι που κάνουν πολλοί και φυσικά να εισαι άντρας ετερόφυλος! Ο Πίντζης όμως δεν είναι, είναι πισωγλέντης και ντρέπεται να το πει, οπότε ναι, κοπλιμέντο είναι για αυτόν και στέλνει και το μηνυματάκι του προς κάθε ενδιαφερόμενο, για σένα είναι προσβολή!

  5. Ο “κυριος” τι ειναι λουγκρα? Να τον βαλουμε σε γραμμη…. προτεραιοτητας για καθαρισμο..αιμορροιδων?

Comments are closed.