Μάξιμος Μουμούρης: «Χρωστάω ένα ευχαριστώ στην γυναίκα μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
maximos-moumouris
Ο Μάξιμος Μουμούρης μιλά για τις αναμνήσεις που σημάδεψαν την παιδική του ηλικία και λέει πως αισθάνεται επιτυχημένος γιατί έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και εξηγεί γιατί «χρωστάει» ένα ευχαριστώ στην σύζυγό του.

«Η πρωινή ρουτίνα περιλαμβάνει προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο, γυμναστική, διάβασμα, μαγειρική και πρόβες. Η ζωή με 4 γυναίκες στο σπίτι με έχει μάθει να τρέχω ασταμάτητα και να λαμβάνω ανιδιοτελή αγάπη. Από την παιδική μου ηλικία θυμάμαι ότι ο πατέρας μου μας άφησε ένα μεγάλο πεδίο ελευθέριας και αγάπης, χωρίς φόβο. Η μητέρα μου πριν φύγει από τη ζωή, μας άφησε ένα πολύ ωραίο ‘’στρώμα’’ αγάπης».

Όπως είπε, η συνήθεια που είχε ως παιδί και την διατηρεί μέχρι σήμερα στην δική του οικογένεια είναι να βρίσκονται όλοι μαζί στο κυριακάτικο τραπέζι.

«Ένα κομμάτι αυτοπεποίθησης το κέρδισα μέσα από τη θεατρική σκηνή. Ήμουν πολύ ντροπαλός σε όλη την εφηβική ηλικία. Χρωστάω ένα ‘’ευχαριστώ’’ στην γυναίκα μου. Ήταν πάντα εκεί ό,τι και αν συνέβαινε».

Δηλώνει πως η μεγαλύτερη επιτυχία στην ζωή του είναι ότι έχει δημιουργήσει μια οικογένεια.

«Η Νάντια δεν φέρνει σπίτι την πολιτική, πιο πολύ εγώ την ρωτάω γιατί μου αρέσει η πολιτική. Η νέα ‘’σελίδα’’ στον δήμο Αθηναίων δείχνει ότι ο κόσμος κάτι είπε, όχι μόνο για την αυτοδιοίκηση, μίλησε πιο γενικά».

Αναφερόμενος στη σειρά «Γη της Ελιάς» στην οποία πρωταγωνιστεί είπε πως ο χαρακτήρας που υποδύεται στην σειρά είναι σε ηρεμία, αλλά θα περάσει περίοδο κρίσης και ζήλιας.

«Θεατρικά κάνω ένα υπέροχο έργο φέτος, τον ‘’Πλατόνωφ΄΄ του Τσέχωφ, που θα ανέβει 18 Νοεμβρίου στο ‘’Τόπος αλλού’’. Διδάσκω στην δραματική σχολή ‘’Ιάκωβος Καμπανέλλης’’ και αυτή είναι η μεγάλη μου αγάπη τα τελευταία 4 χρόνια».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. “Με τον Μάξιμο τον ΜΟΥΜΟΥΡΗ” που έλεγες Στέφανε χαρακτηριστικά πριν 13 χρόνια στην εκπομπή σου

  2. Ποσο γελοίος γίνεται καποιος για να τα οικονομάει η γυναίκα του?
    Ξεχασατε τον κ. Δημα που εκλαιγε για την Τασουλα και
    μετα γυρναγε ως κοσμικος Αλβ@νος με τη νεα γκομενα.
    Οταν πας στο Χατζηνικολαου ολα ειναι πιθανα…

  3. Η γυναίκα σου δεν ήταν που τσιριζε μέσα στην βουλή, μην δίνετε τα παιδιά στους μπαμπάδες μετά το διαζύγιο, γιατί είναι κακοποιητες. Αυτή δεν ηταν κατά της συνεπιμελειας. Σου εύχομαι να σου τα κάνει και εσένα αυτά. Να δεις μετά ρε υποτακτικε, πόσα ευχαριστώ θα πεις. Ουστ…..

  4. Άγιος! Αφού αντέχει αυτή την ποντικομούρα…

Comments are closed.