Η Μάρα Ζαχαρέα απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών, πριν την επιστροφή της στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star «γεμίζει τις μπαταρίες της» και περνά στιγμές χαλάρωσης πριν από τη νέα τηλεοπτική σεζόν του Σεπτεμβρίου.
Η Μάρα Ζαχαρέα ανέβασε στιγμιότυπο από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό δημοσίευσε μια φωτογραφία, που τη δειχνει να κάθεται σε ένα καρεκλάκι θαλάσσης, ενώ φορά ένα κόκκινο μπικίνι.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Τα πιο απλά είναι και τα πιο ωραία».
Τα λες αυτά όταν ο σύζυγός σου ο Ρουσόπουλος είχε χτίσει 3 βίλες σε νησιά;Με τα κλοπιμαίικα φυσικά.Τάχα είχε πάρει δάνειο,ναι καλά.Λαμόγια ΕΠΕ
Δεν ξέρω αν με πείραξαν οι καπνοί από τις φωτιές, αλλά εγώ στη φωτο βλέπω έναν απλό, απέρριτο, γυναικοποιημένο άντρα.
εχει δικιο. τιποτα δεν ειναι καλυτερο απο μια απλη μερσεντες μια απλη βιλα σε καλη περιοχη και να απολαμβανεις αβασανιστα τις απεριττες σκαφατες διακοπες σου σε ενα νησι
Και ένα απλό σχολείο για τα παιδιά σου
Ή είναι ψωνάρα, η θέλει βουλευτηλίκι. Και τα δυό της ταιριάζουν
Τελικά μέσα στην απλότητα της είναι και ποιό όμορφη από Όταν την στοκαίρνουν με τα μεικαπ.!!!
Αχ, έφτασα
ΤΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ! ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΜΕΤΑ …