Μέγα «κάζο» για την ΑΕΚ στην Αρμενία και πλέον η πρόκριση μοιάζει «βουνό» (3-1)

Κοινοποίηση:
Νόα - ΑΕΚ 3-1

Τα πολλά και σοβαρά ατομικά λάθη αποτέλεσαν σε ακόμη ένα φετινό παιχνίδι τεράστια «πληγή» για την ΑΕΚ και την εξώθησαν στην ήττα με 3-1 από την Νόα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League!
Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Γκαρσία αλλά έπεσε θύμα απίστευτης ανατροπής από την Νόα, δεχόμενη γκολ από βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα, για να ηττηθεί με 3-1 στην Αρμενία και πλέον στην ρεβάνς της «Opap Arena» στις 15 Αυγούστου θα κληθεί να περάσει ένα βουνό, ώστε να προκριθεί στα πλέι – οφ.
Η «Ένωση» μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 23’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Λιβάι Γκαρσία από εκτέλεση κόρνερ του Γκατσίνοβιτς. Έμοιαζε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα όμως η συνέχεια του αγώνα κόντρα στην Νόα βρήκε την ελληνική ομάδα να ζει τον απόλυτο εφιάλτη, δεχόμενη τρία αδιανόητα γκολ.
Το πρώτο … καμπανάκι χτύπησε στο 33ο λεπτό και έφερε σημαντική ευθύνη ο Στρακόσια που τροφοδότησε άθελα του αντίπαλο, με τον Πινσόν να ελίσσεται όμορφα στην περιοχή, με τους Βίντα, Σιμάνσκι και Πινέδα να αποτυγχάνουν να τον ανακόψουν και να στέλνει τη μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία του Στρακόσια για το 1-1. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμη περισσότερο και η πρώτη καλή στιγμή ήταν το σουτ του Σάντος από πλάγια θέση στο 55′ που σταμάτησε σωτήρια ο Στρακόσα. Σαν να μην έφτανε μάλιστα στην Ένωση το γεγονός ότι έχασε την ορμή της στην επίθεση, στο 67’ δέχτηκε δεύτερη ψυχρολουσία δεχόμενη ένα απίστευτο γκολ!
Ο γκολκίπερ της Νόα, Τσαντσάρεβιτς, έκανε δυνατό βολέ στο 67ο λεπτό και με τη βοήθεια του δυνατού αέρα έπιασε … κορόιδο τον Στρακόσια, που είδε την μπάλα να σκάει και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του!
Οι γηπεδούχοι … ολοκλήρωσαν την ζημιά στο 95’ με τον Μανβελιάν για το τελικό 3-1.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. με αλβανο τεφματοφυλακα δεν πας πουθενα

Comments are closed.