Μέγκιν Κέλλυ: Μετάνοιωσε που έκανε το εμβόλιο για τον Covid, το συνδέει με αυτοάνοσο που εμφάνισε

Κοινοποίηση:
ΜΠΟΛΙΑ

Η Megyn Kelly, βετεράνος δημοσιογράφος και podcaster, δήλωσε την Τετάρτη ότι μετανιώνει βαθύτατα για το εμβόλιο COVID-19, επειδή πιστεύει ότι έχει υποστεί βλάβη από το εμβόλιο.

Η κ. Kelly δήλωσε ότι λυπάται που εμβολιάστηκε και στη συνέχεια έκανε την ενισχυτική δόση, λέγοντας ότι δεν πιστεύει ότι ήταν απαραίτητο -και ότι ένας γιατρός της είπε ότι μια αυτοάνοση πάθηση που ανέπτυξε μετά το εμβόλιο μπορεί να σχετίζεται με το εμβόλιο.

“Μετανιώνω που έκανα το εμβόλιο, παρόλο που είμαι μια 52χρονη γυναίκα, επειδή δεν νομίζω ότι το χρειαζόμουν”, δήλωσε η κ. Kelly κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της 6ης Σεπτεμβρίου του podcast της “The Megyn Kelly Show”.

“Για πρώτη φορά, βρέθηκα θετική για ένα αυτοάνοσο ζήτημα στην ετήσια εξέτασή μου. Και πήγα στον καλύτερο ρευματολόγο της Νέας Υόρκης και τη ρώτησα, πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να έχει σχέση με το γεγονός ότι έκανα το καταραμένο εμβόλιο και μετά έπαθα COVID μέσα σε τρεις εβδομάδες; Και είπε ναι. Ναι. Δεν ήμουν η μόνη που το είχε δει αυτό”, είπε η κ. Kelly.

Η σημερινή της λύπη για το εμβόλιο έρχεται σε αντίθεση με τις παρατηρήσεις που έκανε τον Απρίλιο του 2021, όταν είπε ότι είχε “μηδενικούς ενδοιασμούς” για να κάνει το εμβόλιο.
“Κάνω το εμβόλιο [της Johnson & Johnson] αυτό [το Σαββατοκύριακο]. Έχω μηδενικούς ενδοιασμούς [επειδή] έχω περάσει μια ζωή βυθισμένη σε ένα μέσο ενημέρωσης που έχει εμμονή με την κινδυνολογία που συχνά είναι ανεύθυνη και αναληθής. Κάντε αυτό που σας λέει ο γιατρός σας και αγνοήστε όλους τους άλλους”, ανέφερε σε ανάρτησή της στο X, πρώην Twitter.

Η έκφραση της λύπης της κ. Kelly για την πραγματοποίηση του εμβολίου έρχεται εν μέσω αναφορών που συνδέουν τα εμβόλια COVID-19 με βάση την πρωτεΐνη spike με δερματικά προβλήματα, ένα θαμπό κουδούνισμα στα αυτιά, γνωστό ως εμβοές, οπτικές διαταραχές, πήξη του αίματος, ακόμη και θάνατο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ευκολο ειναι να αποδωσεις ενα αυτοανοσο στο εμβολιο… παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν αυτοανοσα

  2. Ο Κούλης έλεγε ότι τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες.

  3. Εγώ έκανα τρεις δόσεις και είμαι το ίδιο καλά με πρώτα.
    Και δεν εμφάνισα ούτε καν πυρετό !

  4. Να πρόσεχε.
    Τι είναι το εμβόλιο, καραμέλες;
    Είχε ελέγξει το ιστορικό της; συμβουλεύτηκε τον γιατρό της πριν το κάνει; ΟΧΙ.
    Άρα φταίει το κεφάλι της.

  5. H Μέγκιν Κέλλυ έχασε την αδελφή της και μετά δυο μέρες ήταν πάλι στην δουλειά. Αν δεν κλάψει ο άνθρωπος, αν δεν δώσει χρόνο στον εαυτό του για να θρηνήσει, όλα αυτά τα τοξικά δηλητήρια του πόνου πως θα βγουν από το σώμα? Kάπου αλλού θα ξεσπάσουν, Τα ρευματικά που παρουσιάστηκαν στην Μέγκιν Κέλλυ πάρα πολύ εύκολα να παρουσιάστηκαν από το πολύ στρες. Από την απέραντη λύπη άλλαξαν τα πάντα στο σώμα. Πόσοι άνθρωποι δεν παθαίνουν καρδιακή προσβολή, παράδειγμα, όταν μαθαίνουν τραγικά νέα? Δεν είναι όλα από τα εμβόλια. Μην τρελενόμαστε.

Comments are closed.