Μέθοδος 2-2-2: To νέο καθημερινό κόλπο για απώλεια βάρους

Κοινοποίηση:
greenthumb

Η Jenna Rizzo, προπονήτρια γυναικών για απώλεια βάρους από τη Τζόρτζια, δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα ένα βίντεο σχετικά με τη μέθοδο 2-2-2, που θα σε κάνει να χάσεις τα περιττά κιλά.

Τι περιλαμβάνει αυτή η μέθοδος;

Το καθημερινό σχέδιο της Rizzo περιλαμβάνει στην καθημερινή σου διατροφή την κατανάλωση δύο μεγάλων μπουκαλιών νερού, την κατανάλωση δύο μερίδων φρούτων και λαχανικών το καθένα και δύο περιπάτους. Και για να μην παρανοήσεις, όχι μόνον αυτά αλλά και αυτά με την προυπόθεση ότι θα κάνεις υγιεινές επιλογές στην καθημερινότητά σου.

“Αν ακολουθήσεις αυτή τη μέθοδο για μόλις τρεις εβδομάδες, σου υπόσχομαι ότι θα νιώθεις τόσο καλά, που θα θέλεις απλά να συνεχίσεις”, δήλωσε η Rizzo.

Το τρέξιμο ή το περπάτημα είναι πιο ενεργοβόρο για την ίδια απόσταση;

Η Rizzo δεν διευκρινίζει πόσα ml περιέχονται σε δύο μεγάλα μπουκάλια νερού, διότι οι ανάγκες ενυδάτωσης ποικίλλουν ανάλογα διάφορους παράγοντες όπως το επίπεδο δραστηριότητάς σου, η κατανάλωση αλκοόλ, ο καιρός και η γενική σου υγεία.

Κετογονική δίαιτα: Πλάνο διατροφής 14 ημερών σχεδόν χωρίς υδατάνθρακες από τη διατροφολόγο Ελένη Παπαγιαννίδου
Ενώ η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία συνιστά τέσσερις μερίδες φρούτων και πέντε μερίδες λαχανικών καθημερινά, η Rizzo εξήγησε ότι με το πρόγραμμά της, αυτό “δεν είναι το μόνο που τρώμε την ημέρα”, γιατί οι δύο μερίδες φρούτων και λαχανικών υποτίθεται ότι συμπληρώνουν το διατροφικό σου πρόγραμμα.

Όσον αφορά την άσκηση, η Rizzo εξήγησε πως δε χρειάζεται να “περιπλέκεις” τους περιπάτους σου, απλά να εντάξεις μέσα στη μέρα σου και δύο έξτρα, αν έχεις χρόνο.

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές για τη σωματική δραστηριότητα για τους Αμερικανούς, που δημοσιεύθηκαν από το Γραφείο Πρόληψης Ασθενειών και Προαγωγής της Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ, οι ενήλικες πρέπει να στοχεύουν σε 150 λεπτά σωματικής δραστηριότητας μέτριας έντασης και δύο ημέρες μυϊκής ενδυνάμωσης την εβδομάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: