Μέχρι και 4,5 ευρώ για ένα τυλιχτό σουβλάκι – Τρόμος από τις αυξήσεις

Κοινοποίηση:
souvlaki-1

Το τυλιχτό σουβλάκι, το αγαπημένο φαγητό του Έλληνα, έφτασε να πωλείται μέχρι και 4,5 ευρώ. Το σουβλάκι το 2021 κόστιζε περί τα 2,8 ευρώ και τρία χρόνια αργότερα η τιμή του κυμαίνεται από τα 3,30 έως τα 4,5 ευρώ.

Σε περιοχές όπως το Παλαιό Φάληρο η τιμή για ένα τυλιχτό σουβλάκι (στο χέρι) υπολογίζεται περί τα 4,5 ευρώ ενώ στον Κολωνό η τιμή του κυμαίνεται από 4 έως 4,2 ευρώ.

Όπως αναφέρει στο OPEN ιδιοκτήτρια σουβλατζίδικου, η τιμή για ένα σουβλάκι (πακέτο) φτάνει τα 3,3 ευρώ ενώ αν κάποιος επιλέξει να κάτσει στο κατάστημα θα πληρώσει 4 ευρώ. «Έχουν ακριβύνει τα πάντα, έχουν ακριβύνει οι πρώτες ύλες σε σχέση με το 2020», σημειώνει.

Με την τιμή στο σουβλάκι να υπολογίζεται περί τα 4 ευρώ, ένα ζευγάρι θέλει περί τα 16 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Εντομεταξύ όλοι αυτοί μου μιξοκλαίνε εδώ πέρα, παραγγέλνουν ντελίβερι σουβλάκια. Κατά τα άλλα δεν τρώνε σουβλάκια και σας πιστέψαμε τώρα!

  2. Και πως κάνετε έτσι αυξήθηκε το σουβλάκι και; .. Φτιάξτε σπιτικό σουβλάκι και αστούς να περιμένουν πελάτες από τους επενδυτές και το 41%

  3. Εντωμεταξύ ο μισθός των εργαζόμενων στα σουβλατζίδικα, είναι ακριβώς ο ίδιος με 20 χρόνια πριν. Και τα υλικά ελάχιστα έχουν ακριβύνει. Αναρωτηθείτε που πάνε όλα τα κέρδη….

  4. Εδω το προβλημα οτι η σουβλατζηδες ειναι αλβανοι η οτι πηγε το σουβλακι 4.20 ευρο εγω δεν ειμαι φαν θα φαω μια φορα το χρονο.
    Το οτι η σουβλατζιδικα τα περισσοτερα τα εχουνε αλβανοι ειναι αληθεια αυτο και εγω στην γειτονια μου εχω δυο και τα δυο ανικουνε σε αλβανους αλλα δουλευουνε σαν σκυλια και πολυ καθαρα τα μαγαζια τους λαμπουνε.

    1. Τι μας λες ρε Χαλβανε η ακαθαρσία των αλβανων είναι ευρέως γνωστή εχω παει σε μαγαζει που το εχει ελληνας και ειχε 2 αλβανους μεσα ειδα τον εναν να βαζει το δαχτυλο στο αυτι την ωρα που ετοιμαζε κατι

  5. ενα κιλό καλος κιμάς κανει αντε μεταξυ 10 με 11 ευρω και τρως τουλαχιστον 3 φορες. Φατε σπιτι σας ενα ωραιο μποφτεκι και μια ντοματα και οχι σαπια κατεψυγμενα βουλγαρικά κρέατα, πατάτες τίγκα στα χημικά και καμμενα βρωμόλαδα.

    1. Εγώ στον ΑΒ συνήθως παίρνω το χοιρινό γύρω στα 6 ευρώ το κιλό και το μοσχαρίσιο κιμά γύρω στα 8 ευρώ το κιλό. Τώρα πως γράφει ο άλλος ο καραγκιόζης ο σουβλατζής πως έχουν ακριβύνει τα υλικά, προφανώς μας περνάει για μ@λάκες, αφού το κρέας εδώ και πολλά χρόνια σε αυτές τις τιμές παίζει. Βάζουν εκεί πέρα 50 γραμμάρια χοιρινό το πολύ, 1-2 φέτες ντομάτα, ελάχιστα κομματάκια κρεμμύδι, ελάχιστο τζατζίκι, και μια απλή πίτα της πλάκας, άντε και 2-3 πατατίτσες (όχι όλοι), και στο χρεώνουν 4,5 ευρώ; Σοβαρά τώρα;

  6. ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ —

  7. Απλά δεν παίρνουμε! Φτιάχνουμε μόνοι μας στο σπίτι μας. Ας τα κλείσουν. Αλλά αφού βλέπουν ότι τα γίδια όσο και να τα πάνε, και 10 ευρώ σιγά σιγά, θα παίρνουν, συνεχίζουν και θησαυριζουν εις υγείαν των κοροιδων!

  8. Δεν είμαι ΤΟΣΟ μαλάκας να κάνω μάγκα τον κάθε αεριτζή πιτογυρά με 4,5 ευρώ για μερικά γραμμάρια βρωμιάς και λίγδας. Όταν θα κλείσουν τα κλεψομάγαζά τους, θα βάλουν μυαλό. Μέχρι τότε, βάλτε τα στον πάτο σας, έχουμε και σπίτι μας φαγητό.

  9. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΨΙΦΟΦΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑ ΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΕΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΙ ΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑ ΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ. ΑΜΗΝ+++

  10. Δεν τρώω τα βρωμιάρικα αυτά φαγητά.Στην Θεσσαλονίκη την τελειωμένη από την κατάντια όλοι οι Αλβανοί Fast Food φτιάξανε.

  11. Δεν σας υποχρεώνει κανένας να τα αγοράζετε, ίσα-ίσα που η κυβέρνηση φορολογεί extra τα ανθυγιεινά φαγητά για το καλό όλων μας.

  12. Σιγα να μην δωσουμε ενα δεκαρικο για 2 πιτογυρα ας τα φανε μονοι τους θα κλεισουν πολλα το μονο σιγουρο

  13. έχει στον Τρελό Γάιδαρο στην παραλία Αλίμου εκεί που ξεκινάει το πάρκο Ελληνικού

  14. Καμμενα λαδια, καμμενα λιπη, τζατζικακι για τη χωνεψη…..μετα γκαζια και βεσπα!
    Λιγα τα ποιοτικα μαγαζια που απομεινανε!

  15. ΩΡΑΙΑ , ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ Μ ΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡ ΗΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟ ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ,ΤΟΥ ΠΑ ΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ , & ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥΣΤΡΟ ΤΣΙΠΡΑ & ΠΟΥΣΤΡΟ ΚΑΣΕΛΑΚΗ ΡΕ ΔΕ Π ΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΗΡΗΣΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥ Σ↓↓↓↓

  16. Να σταματησει ο κοσμος να το αγοραζει να κλεισουν ολα

  17. Στο μπάτο σας αλβανοπιτάδες… Άνοιξε ο κάθε αλβαναρέος σουβλατζίδικο.Με 4,5 € από γύρο made in china που προμηθεύονται άπαντες δεν αξίζει ούτε για φτύσιμο.

    1. Οι περισσότεροι σουβλατζήδες είναι Έλληνες φίλε/η. Άρα μην τα βάζεις μόνο με Αλβανούς σουβλατζήδες.

Comments are closed.