Μήνυμα του ΝΑΤΟ για την Ελλάδα και τους λ@θρομετανάστες

Κοινοποίηση:
stoltenberg

Ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία έστειλε το ΝΑΤΟ σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα.

Εν μέσω τουρκικής προπαγάνδας και προώθησης μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ο Γενς Στόλτενμπεργκ εξέφρασε, όπως έχει πράξει και η ΕΕ, την στήριξή του στην Ελλάδα επισημαίνοντας ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση.

«Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια σκληρή πραγματικότητα» δήλωσε συγκεκριμένα ο γγ του ΝΑΤΟ, ο οποίος μίλησε από την Κροατία – όπου πραγματοποιει επίσκεψη – για την ανάγκη εξέρευσης πολιτικής λύσης στο συριακό.

«Η Ελλάδα κουβαλά βαρύ φορτίο. Οι προκλήσεις στο μεταναστευτικό, είναι κοινές προκλήσεις που απαιτούν κοινές λύσες», διεμήνυσε ο Στόλτενμπεργκ.

Κομισιόν για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με μια έκτακτη κατάσταση

Την απόλυτη στηριξή της στην Ελλάδα υπογραμμίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.

Η «προστασία των συνόρων» της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να γίνεται «με πλήρη σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων», υπενθύμισε η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων ‘Ιλβα Γιόχανσον, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με μια «έκτακτη» κατάσταση.

Η ‘Ιλβα Γιόχανσον ερωτήθηκε για τις επικρίσεις μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης που αφορούν τα αυστηρά μέτρα που έλαβε η Αθήνα στα σύνορα απέναντι στις ροές χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. 😳! Αρρώστησε ο νορβηγός και είπε καλή κουβέντα; Τώρα μένει να μάς συμπαραταχθεί το 🐽 η merkel και το 🐍 ο σουηδός bildt (πρώην και νυν πρωθυπουργοί και “ορκισμένοι” ενεργοί ανθέλληνες) για να πέσουμε στα πατώματα… Θέλουν να μάς εξοντώσουν με υβριδικό όπλο την έκπληξη;

  2. Η Μέρκελ κόβει καλύτερα τή γλώσσα της παρά νά δηλώσει κάτι κατά τής Τουρκίας.Οι καλοί καί
    παραδοσιακοί φίλοι ορκίζονται αιώνια φιλία.
    Γιάννης Λάκων

  3. ναι τωρα αμεσως θα γινουν αυτα ψαξε βρες τι σιμφωνια ειχε κανει ο καραμανλης ο φρυδας για τις αποζημιωσεις. ολοι οι πολιτικοι ειναι προδοτες

  4. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ
    ΠΑΤΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ & ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΟΣΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΑΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΔΙΟΤΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝΕ , ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !! ( ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ )

Comments are closed.