«Μήπως έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου;»: Η «κόντρα»που ανέβασε τα νούμερα του Master Chef (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγε στον πάγκο της γιο να μάθει τι έχει σκεφτεί να ετοιμάσει με τα υλικά της σακούλας κι εκείνη τον έδιωξε. Τσαντισμένη μάλιστα είπε στην κάμερα: «Τώρα μαγειρεύομε, δεν γίνεται… αν θέλει να μιλήσουμε να κάνουμε άλλη ώρα».

Τα «πειράγματα» συνεχίστηκαν όταν οι κριτές δοκίμασαν το πιάτο της, σοβάρεψαν όμως όταν τα λόγια έπαρσης της φάνηκε να ενοχλούν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ !!!!! ΟΧΙ ΚΑΙ ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ Η ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΗ ΑΛΜΠΑΝΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΒΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ !!!ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ!!!!!!

  2. Είναι φιαχτο.. Επειδή είναι ζώον ανεβάζει την τηλεθέαση.. βασικά της κάνουν το λεγόμενο bullying, αλλά το ζώον που να το καταλάβει.. Δεν θα την διώξουν.. απλά όταν μιλάει αυτή αλλάξτε καναλι…

  3. Ξεφτίλα εχει γινει το μαστερσεφ…ελεος….πνευμα αντιλογιας και την περνάτε κιολαε την αλβανιδαρα……μπραβο σας….

  4. κρατησαν στο παιχνιδι το αλβαναριο αντι να την πεταξουν εξω με τις κλωτσιες .
    θρασος και ξεροκεφαλια στο μεγιστο

  5. αντε μωρη αλμπανα που πηγες να μαγειρεψεις στη τηλεοραση…..

Comments are closed.