Μία αγάπη έχει κι αυτός: Αυτά είναι τα 16 πολυτελή αυτοκίνητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Κοινοποίηση:
dimi

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και παράλληλα πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., συχνά αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στους κύκλους των φίλων του αυτοκινήτου, εξαιτίας της εντυπωσιακής συλλογής αυτοκινήτων που διαθέτει. Εκτός από την αγάπη του για το Μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό, ο ισχυρός άνδρας των πράσινων φαίνεται πως έχει και ένα…

Διαβάστε περισσότερα στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Στην Λαυρίου που διακοσαρίζεις εάν σου πεταχτεί ένας σκύλος ανάμεσα από τις καλαμιές σε βλέπω φωτογραφία επάνω στο τζάκι.

  2. Σε βλέπω και τρέχεις πολύ φίλε σε δρόμους που κινούνται αμέριμνοι άλλοι οδηγοί με όριο 80 και προσπερνάς με ιλιγγιώδη ταχύτητα εσύ και οι κολαούζοι σου ,και εάν φύγεις από το δρόμο σε σε σώζουν ούτε 7000 .εάν συνεχίσεις έτσι σε βλέπω στα προτοσέλιδα .

  3. Έχει τόσα λεφτά κ παρουσιάζει συλλογή με παλιές σαβούρες?
    Εγώ που δεν είμαι εκατομμυριούχος αλλά ζω στις ΗΠΑ που δε μας ξεσκίζουν με τέλη κυκλοφορίας, έχω ένα 911 GTS, ένα AM Vantage v12 και ένα Jaguar F svr.
    Πήγαινε πάρε ρε Γιαννακόπουλε κάνα καλό αμάξι….παρουσιάζεις τα Mercedes που κατασκευάζουν στο Μεξικό και τηn αρχαία 430 λες κ είναι σοβαρά αμάξια!

  4. γίγαντα …και ωραία τα λέει και καθάρισε την ευρώπη σε χρόνο dt και μοίρασε πόνο σε κομπλεξικούς…

  5. ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

  6. Μαλακίες πολυτελή αυτοκίνητα έχει.Υπάρχουν πολύ καλύτερα .

  7. Το Nexium παντως δεν προσφερει τίποτα, καλυτερα να τρωτε μήλα.

    Γενικα: η γυφτοφατσα παραμενει γυφτοφατσα οσα φραγκα κι αν εχει.

Comments are closed.