Μία απλή ερώτηση: Ποιος θα πληρώνει τις μάσκες των παιδιών στα σχολεία;;;;;

Κοινοποίηση:
Small children with face mask back at school after covid-19 quarantine and lockdown, writing.

 

Οι καθημερινή χρήση μάσκας στα σχολεία έχει κόστος. Αν είναι ιατρική είναι μιας χρήσεως και χρειάζεται να πεταχτεί αμέσως μόλις νοτίσει, ή αν κάνει λανθασμένη χρήση ένα παιδάκι. Αν χρησιμοποιεί ένα παιδάκι υφασμάτινη και όχι ιατρική μάσκα, πρέπει να έχει μαζί του τουλάχιστον 3 μάσκες ανά ώρα, αφού αν νοτίσει πρέπει να αντικατασταθεί, οπότε από τις 08.00 έως τις 16.00, χρειάζεται 24 μάσκες ημερησίως, οπότε χρειάζεται ειδική και αποκλειστική δασκάλα που θα προσέχει τα παιδιά για τον τρόπο που θα βάζουν και θα βγάζουν τις μάσκες. Ποιος θα πληρώνει τις μάσκες;;;;;;


Αφού από την νηπιακή ηλικία εκπαιδεύουν τα παιδάκια να φορούν μάσκες, εκπαιδεύουν τον λαό για κάτι μακροπρόθεσμο, που θα αχρηστεύσει τις κάμερες ελέγχου και ταυτοποίησης προσώπου, οπότε θα χρειαστεί νέα μέθοδος προσδιορισμού της ταυτότητος από απόσταση. Αναρωτηθείτε πως θα ταυτοποιούνται οι άνθρωποι.
Από την νηπιακή ηλικία οι πολίτες θα μάθουν να υπακούν ακόμη και στις πιο ανόητες και παράλογες εντολές του κράτους.

Δημοσθένης Λιακόπουκλος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Οι τύφλακες θαυμαστές δεν ξύπνησαν ακόμη, να επιτεθούν σε λεφούσια;

  2. “Η μάσκα βλάπτει..” ΣΤΟ GOOGLE
    .ΓΙΑΤΡΟΊ ΜΙΛΑΝΕ ΣΕ ΒΊΝΤΕΟ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  3. Φοράτε μασκούλα. Την έχουμε εμποτίσει και με τον νεότερο κορονοιό.Και κάθε μερούλα τον κάνουμε και αναβάθμιση…

  4. Πέρα από το οικονομικό υπάρχει και η διάσταση της υγείας. Η συνεχής για πολλές ώρες χρήση της μάσκας (και ειδικά από μικρά παιδιά) δεν είναι καθόλου υγιεινή όταν αναγκάζει τον φέροντα να εισπνέει το διοξείδιο του άνθρακα της εκπνοής. 30% προστατεύει η μάσκα (και αυτό το ποσοστό είναι αμφισβητούμενο) από τον κορονοϊό, αλλά η εισπνοή για 8 και πάνω ώρες το δηλητήριο της εκπνοής θα πρέπει να μας πουν οι ειδήμονες αν θα έχει συνέπειες στην υγεία ή όχι.

Comments are closed.