Μίκαελ Σουμάχερ: Παντρεύτηκε η κόρη του – Ο γάμος έγινε στην πολυτελή βίλα της οικογένειας στη Μαγιόρκα

Κοινοποίηση:
φσδωσδ

Η Τζίνα Σουμάχερ, κόρη του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 Μίκαελ Σουμάχερ, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Iain Bethke σε μια εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στη βίλα της οικογένειας στη Μαγιόρκα.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους το απόγευμα του Σαββάτου στην πολυτελή κατοικία που η μητέρα της Τζίνα, Κορίνα Σουμάχερ, απέκτησε το 2017 από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η γαμήλια τελετή διήρκεσε περίπου 30 λεπτά, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης Ultima Hora. Ακολούθησε δείπνο και γλέντι με ζωντανή μουσική κάντρι, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους στο κτήμα στο Port d’Andratx.

Στη δεξίωση παρευρέθηκαν κοντινά πρόσωπα της οικογένειας, μεταξύ των οποίων ο αδελφός του Μίκαελ, Ραλφ Σουμάχερ, μαζί με τον σύντροφό του, Etienne Bosquet-Cassagne, οι οποίοι συμμετείχαν επίσης στο pre-party που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο Mhares Sea Club, στα νότια της Πάλμα ντε Μαγιόρκα, με dress code το λευκό.

Η Τζίνα και ο Iain, που μοιράζονται κοινό πάθος για την ιππασία, επισημοποίησαν τη σχέση τους έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια γνωριμίας. Παρά τα δημοσιεύματα, δεν υπήρξε επιβεβαίωση αν ο πατέρας της Τζίνα, Μίκαελ Σουμάχερ, ήταν παρών στην εκδήλωση. Ο Σουμάχερ, ο οποίος πρόσφατα γιόρτασε τα 55α γενέθλιά του, παραμένει μακριά από τη δημόσια ζωή μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο σκι πριν από μία δεκαετία.

Σημειώνεται ότι το 2020 είχε αναφερθεί πως η οικογένεια περνούσε χρόνο στην εν λόγω βίλα στη Μαγιόρκα, την οποία απέκτησε η Κορίνα για 27 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με τη γερμανική ταμπλόιντ Bild. Το ακίνητο βρίσκεται στο πολυτελές κτήμα Las Brisas, κοντά στο Andratx, στη νοτιοδυτική Μαγιόρκα και διαθέτει υπερσύγχρονες ανέσεις, όπως δύο πισίνες, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο και έναν τεράστιο κήπο με φοίνικες.

Η βίλα ήταν αρχικά ιδιοκτησία του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος την απέκτησε το 2005 αλλά αποφάσισε να την πουλήσει το 2017, μετά τον θάνατο της συζύγου του, Mari Angeles Sandoval. Η Villa Yasmin εκτείνεται σε μια έκταση 15.000 τετραγωνικών μέτρων, προσφέροντας πολυτέλεια και απομόνωση, στοιχεία που την καθιστούν ιδανική τοποθεσία για στιγμές ξεκούρασης και οικογενειακής ηρεμίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response