Μίνα Αρναούτη: «4 χρόνια είμαι άνεργη , δεν έχω ασφάλεια – Κανείς δεν ρωτά πώς ζω, πώς κάνω τις εξετάσεις» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Tέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της και τον θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη η Μίνα Αρναούτη από τη Μυτιλήνη που ζει πλέον μιλάει στο Open και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο για το πώς είναι η ζωή της σήμερα.
“Για μένα η ιστορία με τον Παντελή Παντελίδη δεν τελειώνει. Μέχρι πριν ένα μήνα έκανα χειρουργείο. Έχουν ηρεμήσει με τα αρνητικά μηνύματα αλλά λαμβάνω ακόμα κάποια από fan pages του Παντελή που συνεχίζουν να με βρίζουν” είπε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.


Για τις σχέσεις με την οικογένεια Παντελίδη απάντησε πως “όχι δεν έχουν ομαλοποιηθεί και δεν θα συμβεί ούτε στο μέλλον γιατί για μένα ήταν αδικία όλο αυτό και με έχει πληγώσει. Με το που ανοίξουν τα δικαστήρια θα καταθέσω αγωγή. Τέσσερα χρόνια άνεργη, δεν ρωτάει κανείς πώς ζω, αν έχω χρήματα, αν μπορώ να πάω στην Αθήνα για εξετάσεις. Οι εξετάσεις είναι πολύ ακριβές και δεν έχω ασφάλεια τα τελευταία τρία χρόνια”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μπουρδελακια…μάθατε στα πολλά λεφτά κ τώρα ηρθε το ζόρι ερεεεεε…καλά λέει ο πιο κάτω,κάνε καλή τιμή στην βυζιτα για να ζήσεις .ετσι κ αλλιως βυζιτα είσαι.

  2. ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΣΙΜΗ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΗΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ .
    ΑΡΑΓΕ Η ΤΑΡΙΦΑ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ?

  3. Κάνε καλύτερη τιμή ρε συ.. Όταν όλες ζητάνε περίπου 120€ στο χώρο,δε μπορεί εσύ να θες 400€… Έλεος..

  4. Τώρα που θα ελευθερωθεί η κυκλοφορία βγες πάλι στο κλαρί. Θα κονομήσεις

  5. Τέσσερα χρόνια πώς ζούσες ρε κοπελιά με χορηγούς ?
    Και τώρα πού πέρασε η μπογια σου ξεμεινες υπάρχουν πολλές εταιρείες καθαρισμού στο ίντερνετ πού προσφέρουν εργασία με αξιοπρέπεια και λογικό μισθό αλλά έχεις μάθει να δουλεύεις με τα πόδια ανοιχτά μάλλον

Comments are closed.