«Μίνι» καλοκαίρι με πάνω από 20 βαθμούς τις επόμενες ημέρες

Κοινοποίηση:
Φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020, απεικονίζει μία κατασκευή με κρεμασμένες πέτρες και μικρές σημαδούρες πάνω σε ξύλα, φτιαγμένη από κατασκηνωτές, σε παραλία στο νησί της Γαύδου, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020. Εκτός από τους ντόπιους, ο αριθμός των μόνιμων κατοίκων της Γαύδου κατά τη διάρκεια του χειμώνα, εξαρτάται από τον αριθμό των κατασκηνωτών. Καθώς το νησί, αποτελεί διάσημο καλοκαιρινό προορισμό για τους ελεύθερους κατασκηνωτές, πολλοί εξ αυτών συνεχίζουν να διαμένουν σε παραλίες όλο τον υπόλοιπο χρόνο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, τις επόμενες ημέρες η μεταφορά των θερμών αερίων μαζών προς τη Μεσόγειο αναμένεται να ενταθεί, με κορύφωση την Κυριακή


Τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, ιδιαίτερα θερμές για την εποχή αέριες μάζες έχουν καλύψει τη Μεσόγειο, την Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, τις επόμενες ημέρες η μεταφορά των θερμών αερίων μαζών προς τη Μεσόγειο αναμένεται να ενταθεί, με κορύφωση την Κυριακή.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στη χώρα μας να επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Οι θερμοκρασίες αναμένεται να σημειώσουν περαιτέρω άνοδο, με μέγιστες τιμές που από την Πέμπτη έως και τη Δευτέρα θα φτάσουν σε πολλές περιοχές τους 20-22 βαθμούς, ενώ τοπικά δεν αποκλείεται να φτάσουν στους 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: