Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν θα βαφτίσουμε την κόρη μας, θα κάνουμε πάρτι. Δεν είμαι της εκκλησίας, ούτε παραδοσιακή μαμά»

Κοινοποίηση:
sinatsa

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στο αν θα γίνει βάπτιση της κόρης της, με την ίδια να αποκαλύπτει πως το παιδί της θα επιλέξει μόνο του τη θρησκεία του, εκφράζοντας επιπλέον στη συνέχεια τη δυσαρέσκειά της αναφορικά με τις ερωτήσεις για δεύτερο παιδί.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει ετοιμασίες για τη βάφτιση, γιατί δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσουμε με τη βάφτιση με αυτόν τον παραδοσιακό τρόπο. Το σκεφτόμαστε λίγο πιο χαλαρά. Δεν μας αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα παραδοσιακά και δεν είμαστε με τη θρησκεία τόσο συνδεδεμένοι. Θα κάνουμε την ονοματοδοσία και ένα πάρτι για την ύπαρξή της, γιατί της το χρωστάμε και το θέλουμε. Το κομμάτι της θρησκείας μπορεί να το επιλέξει μόνη της. Δεν είμαι ένας άπιστος άνθρωπος, αλλά δεν είμαι ακριβώς της εκκλησίας. Πολύ περισσότερο η πίστη μου είναι στο καλό των ανθρώπων» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Όταν οι ρεπόρτερ ρώτησαν τη Μαίρη Συνατσάκη για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, εκείνη δεν έκρυψε την ενόχλησή της: «Γενικά αυτή δεν είναι μια ερώτηση που λατρεύω. Θα μπορούσε το πρώτο να είναι τυχερό και να μη μπορούσε να ξανασυμβεί. Αλλά δεν είμαι εκεί, όχι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

43 Σχόλια

  1. Δεν είναι ούτε Ελληνίδα ούτε βαπτισμένη Ορθόδοξη.Από αλβανία μεριά, μας ήρθε και με την τακτική του γνωστού “ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κ@λος μας”, επιχειρεί να πείσει για την “ορθότητα” των λόγων και της παράνοιάς της. Δεν πάει να γ@μηθεί να ισιώσει η χαμούρα!

  2. Κατακρίνετε τη Συνατσάκη επειδή δε θα βαπτίσει το παιδί της. Αν όμως το βάπτιζε πάλι θα την κατακρίνατε με τη δικαιολογία “αφού δεν πιστεύει γιατί το βαπτίζει”?

  3. Μην αγχώνεστε…. το μωράκι θα έχει ΑΦΜ. Δε θα έχει όνομα, θα έχει αριθμό. Οπότε διαθέτει αταυτότητα δια βίου.

  4. Τί καταλαβα από όλα αυτά πού διάβασα; ΟΤΙ ΟΙ Νέο-ελληνες δεν τηρούν τις αξίες πού παρέλαβαν.
    Παριστάνουν τούς Ευρωπέους πού είναι πολύ χειρότεροι από εμάς!! ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: ΠΕΙΘΑΡΧΊΑ Κ ΣΥΣΤΗΜΑ με Τάξη!
    Η Συνατσάκαινα έχει αποδείξει ότι ανήκει σ’ αυτούς πού αποκαλούμε : Smart ass.. 😏
    Πώς να βάλεις ερωτήματα σ’ αυτό το ανθρώπινο δίποδο που δεν έχει ασχοληθεί καν με τις έρευνες σε Νοσοκομειακο επίπεδο – όχι στην Χωρα μας: Εδώ είναι μόνον για ελεημοσύνη κ Αρπαχτές.. – για την ύπαρξη ενός Ενεργειακού σώματος μέσα στο Ανθρώπινο αωμα μας πού φαίνεται να μας εγκαταλείπει όταν πεθαίνουμε.
    Τι να της πεις για τον Μοριακό θαλαμο Γουΐλσον, την ακτινοβολία Κοροτκιν, τις Χορδές, τα πολλαπλά Σύμπαντα, κλπ…
    Διάβαζα ενα βιβλίο τού” πολύ ” Νανόπουλου: Δεν τον απασχολούν οι έρευνες στην Μεταφυσική από Επιστημονική πλευρά ούτε συμμετέχει : *Προσπαθεί όμως, με καθε τρόπο, να αρνηθεί την ύπαρξη ενός Θεού παραβλεποντας καθετί πού εμποδίζει την παραληρηματική σκέψη του!!!
    Είναι δικαίωμα τού καθενός να πιστεύει ότι θέλει : Όχι να προπαγανδίζει όμως κ μάλιστα όταν με έξαλλο Ρυθμό το Σύμπαν δείχνει ότι γνωρίζουμε ενα πολύ μικρό μέρος των Αρχών πού το διέπουν!
    Πάντα ηταν έτσι οι άνθρωποι.
    Αλλά οι νέο- ελληνες έχουν ξεπεράσει καθε όριο…😠

    1. Θεός σαν μια ανώτερη δύναμη συμφωνώ ότι υπάρχει, αλλά δε σημαίνει ότι είναι και ο Θεός κάποιας θρησκείας. Κι ως προς την προπαγάνδα που είπες, οι θρησκόληπτοι είναι πρώτοι στην προπαγάνδα και στην πλύση εγκεφάλου.

  5. Εδώ έπινες λευκά σφηνάκια ρε Μαράκι, τώρα έγινες και μαμά; Χαχαχαχα, καμαρωστε μια μαμά

  6. Μην του κάνεις εμβόλια. Περίμενε να μεγαλώσει να αποφασίσει μόνο του. Δικαιώματα δεν έχει το παιδί; Ή μόνο για την βάφτιση θα αποφασίσει μόνο του;

  7. Με τη λογικη αυτη ας αποφασισει το παιδι αν θα το πας στο παιδιατρο για εξεταση,αν θα φορεσει ρουχα,τι ονομα να παρει και πολλα αλλα.Του αφερεις το δικαιωμα της παραχωρησης απο το Θεο άγγελο προστάτη του.

  8. Δεν μπορώ να καταλάβω
    α) Ποια είναι αυτή;
    β) Γιατί μας λέει τί κάνει;
    γ) Γιατί είναι είδηση. Ας κάνει ό,τι θέλει. Δεν με απασχολεί.

  9. Είναι γεγονός αδιάψευστο, ότι όποιος δεν βαπτίζεται, βρωμάει. Βλέπε όλα τα αφρο-αραβοπάκια. Δεν πλησιάζονται στα 2 μέτρα. Αν είναι κορίτσι, μόνο με λ@θρό θα “νταραβερίζεται”.

    1. Αυτοί βρωμάνε γιατί δεν πλένονται.

      Είδες Γαλλο-Αμερικανο-Άγγλο-Καναδούς να βρωμάνε παρά το ότι δεν βαφτίζονται; Όχι.

    2. Εγώ έχω συναναστραφεί με άτομα από Ισπανία, Ιταλία και Πολωνία, κανένας απ’ αυτούς δε βαπτίστηκε ορθόδοξος και δεν βρώμαγε. Επομένως αφήσετε αυτά τα ηλίθια στερεότυπα που σας πλασάρουν αμόρφωτοι θρησκόληπτοι.

      1. Επειδή δεν ξέρεις, όλοι αυτοί που ανέφερες είναι Καθολικοί, άρα βαπτισμένοι. Εγώ δεν είπα μόνο για Ορθόδοξους.

        1. Το ξέρω ότι είναι καθολικοί, αλλά εσείς τους καθολικούς και τους προτεστάντες τους θεωρείτε αβάπτιστους. Επίσης, στο στρατό είχα μουσουλμάνους Πομάκους στη μονάδα μου και δε μύριζαν όπως ισχυρίζεστε.

  10. Λέγει ο σοφός λαός…Μυαλό κουκούτσι! Ελληνίδα Βαπτισμένη Ορθόδοξη, αξιώθηκε να γίνει μητέρα & αποφασίζει να αφήσει το παιδί της ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ, & να διαλέξει αυτό λέγει θρησκεία…Δεν έχει ακούσει για τον νηπιοβαπτισμό? Αν το παιδί της “φύγει” πρόωρα & αβάπτιστο? Αν δεν κοινωνεί των αχράντων μυστηρίων? Πήγαινε καλή μου, σε έναν καλό πνευματικό & μην σχεδιάζεις μόνη σου…

    1. Η καινή διαθήκη είναι κατά του νηπιοβαπτισμού. Για να βαπτιστεί κάποιος χριστιανός πρέπει πρώτα να πιστέψει και μετά να βαπτιστεί. Ο νηπιοβαπτισμός επιβλήθηκε από τον 6ο αιώνα, πιο πριν βαπτίζονταν μεγάλοι.

  11. Δεν χρειάζεται να βρίζετε την γυναίκα, είναι δικαίωμα τής, και ποιο τίμιο αυτό πού κάνει, δεν πιστεύει καί δεν κάνει το μυστήριο, έλεος συνελληνες.

    1. Γιατί όμως και εκείνη το διατυμπανίζει! φυσικά και Θέλει να προκαλέσει όπως ακριβώς κάνει ο κάθε άθεος που θέλει να δείξει την εμπάθεια του σε εκείνους που πιστεύουν.

      1. Μπορεί να σου φαίνεται εσένα ότι ο κάθε άθεος κάνει κάτι επίτηδες επειδή δε γουστάρει τον θρησκευτικό φασισμό που του έχουν επιβάλει. Ειδικά στο ελλαντα όπου το 90% ειναι χ/ο.

  12. ρε σεν πατε να κανετε οτι θελετε τι μας νοιαζει εμας και σπουδαια τα λαχανα που την ρωτησαν αν θα κανει αλλο παιδι δεν χρειαζεται κυρα μου να κανεις αλλο φτανει ενα που θα ειναι δυστηχισμενο τι να δυστηχισει και αλλο? το παιδι σου θα ειναι ενα παιδι σαν αυτα των ανωμαλων που δεν θα ξερει τι να πει στο σχολειο και να σου πω και κατι ακομα και εγω εναν φιλο στην Θεσσαλονικη με τα δικα σου μυαλα κανανε ενα παιδι δεν ηταν και αυτοι θρησκοι και στο τελος το παιδι οταν πια μεγαλωσε εγινε μοναχος και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν να του αλλαξουν μυαλο προσεχετε γιατι εσεις ειστε κατα της θρησκειας αλλα με την επιμονη σας θα εχετε μπλεξιματα εναντια στα πιστευω σας αυτ και ουτε ξερω ποια εισαι και διαβαζω στις ειδησεις τετοιες αποφασεις και δηλωσεις αληθεια ποια εισαι και τι εισαι?

  13. Καλα της εκκλησιας δεν εισαι και δικαιωμα σου, ουτε παραδοσιακη μανα εισαι?
    Θερμα σου συγχαρητηρια!

  14. Εγώ όταν ήμουν μωρό, πριν με βαπτίσουν, είδα στον ύπνο μου, πως με είχε στριμώξει ο σατανάς, ακουμπισμένο σε έναν τοίχο, προκειμένου να με τρομοκρατήσει με την επιθετική του παρουσία. Όπως μου είπανε οι γονείς μου, πριν με βουτήξουν στην κολυμπήθρα την ώρα της βάπτισης, δεν άφηνα την νονά μου να τελέσει το μυστήριο από τα νεύρα και το κλάμμα, αναγκάζοντας την από την ντροπή της να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά, στο σπίτι μας. Τι μας λέει, αυτό ? Πως ούτε τα μωρά είναι ασφαλή από τον οξαποδώ και καλά θα κάνει η κυρία, να βρεθεί εκεί κάποιος να την ενημερώσει πως το μωρό της κινδυνεύει.

    1. Όλα αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας σου. Το ότι είδες το διάβολο στον ύπνο σου δε σημαίνει πως όλοι έχουν τις φαντασιώσεις σου. Όταν σου έλεγαν φάε το φαγητό σου αλλιώς θα σε πάρει ο γύφτος ή ο γέρος με το τσουβάλι εκεί δεν τρόμαζες? Τελικά ο διάβολος είναι ο χρήσιμος ηλίθιος για να φοβίζουν τον κόσμο.

  15. Εμένα δε μου βάπτισαν το παιδί λόγω συμφώνου συμβίωσης. Κι έτσι το πήγα σε καθολική εκκλησία και το βάπτισαν.

  16. Ο Θεός δεν σε θέλει μωρή λινάτσα. Και δεν μας νοιάζει τί θα κάνεις με το μπ@στάρδι σου.

  17. Αυτό είναι και το πιο σωστό. Μην ξεχνάμε ότι τους πρώτους αιώνες οι χριστιανοί βαπτίζονταν μεγάλοι.

    1. και αυτο ειναι το σωστο που διδαξε ο Χριστός , ο καθε ανθρωπος αφου πιστεψει να βαπτιστει , εν γνωση του δηλαδη.

      1. Οι ευαγγελικοί για παράδειγμα δεν κάνουν νηπιοβαπτισμούς, βαπτίζουν παιδιά αλλά εφόσον είναι σε ηλικία που μπορούν να αντιληφθούν κάποια πράγματα.

  18. ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΑΤΣΑ ΚΗ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΒΑΠΤΗΣ ΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΗΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ Σ ΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑ ΜΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕ ΟΤΟΚΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ Τ Ο ΜΩΡΑΚΗ ΣΑΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥ ΝΑΤΟΥΣ ΑΜΗΝ+♡+♡+♡+

Leave a Response