Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν θέλω άλλο την τέφρα της στο σπίτι μου – Πρέπει να τελειώσει το θέμα»

Κοινοποίηση:
xronopoulou_apotefrwsi

Στις 6 Οκτωβρίου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου. Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα που πέθανε η σπουδαία ηθοποιός ακόμα δεν έχει βρεθεί άκρη για το τι θα γίνει με την τέφρα της.

Ο στενός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Χάρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει την τέφρα στο σπίτι του δεν ξέρει πλέον τι να την κάνει.

«Έχω την τέφρα, την πήρα νόμιμα από τη Ριτσώνα, με την υπογραφή του διευθυντή. Όχι, δεν τη θέλω εδώ, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά, να κρατάς τη ζωή ενός ανθρώπου. Πρέπει αυτό το πράγμα να τελειώσει. Έχω ζητήσει να συναντηθώ με το Χαμόγελο του Παιδιού, να δούμε αν θα γίνει αυτό που είπαν στη Μαίρη τότε» είπε σε τηλεοπτική εκπομπή και συνέχισε:

«Της έλεγαν τότε της Μαίρης ότι θα γίνει ένα μουσείο κλπ. Η Μαίρη πάντα έλεγε ότι θέλει η τέφρα της να σκορπιστεί στο Σούνιο, αυτή ήταν η επιθυμία της. Έχω ζητήσει συνάντηση με το Χαμόγελο, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Βλέπω μια αδιαφορία, το κτήμα έχει εγκαταλειφθεί, η μάντρα έχει πέσει».

Η αείμνηστη ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία της να σκορπιστούν οι στάχτες της είτε στο Σούνιο, είτε να παραμείνουν στο κτήμα της στην Παιανία, σε περίπτωση που τελικά, το σπίτι της γίνει μουσείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. να μην την επερνες να την σκορπουσες στην θαλλασα οπως ηταν η επυθιμιατης αμα εχεις τετοιους φιλους

  2. ΝΑ ΦΤΙΑΞΗ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΝΗΜ Α ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΗΤΙΣΑ Σ ΕΞΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣ Η ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΤΕΦΡΑ ΤΗ Σ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΗ ΕΝΑ ΙΕΡΕ Α ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΡΗΣΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡ ΩΣΗ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΗΤΗΣΑΣ

Leave a Response